1v8na komentáře u knih
Příběh byl celkem pěkný. Ze začátku mně moc nebavil, ale pak jsem se začetla a nemohla jsem přestat, i přesto dávám pouze tři hvězdičky, to je za ten začátek
Příběh byl zajímavý a docela se mi líbil, i když některé pasáže mi přišly zbytečně zdlouhavé.
Příběh byl velmi zajímavý. moc se mi líbil. I když první kniha od této spisovatelky, kterou jsem si přečetla mě moc nezaujala, nicméně tahle kiha byla jedinečná
Příběh byl svým způosbem zajímavý, ale moc mne nezaujal. Naráželo se v ní stále jen na sex a na to, jak uspokojit vyprahlého chlapa.
příběh byl velmi pěkný. Byla tu romantika, napětí, záhadnost. Moc se mi to líbilo. Nejvíc se mi z celého příběhu zamlouval Lukáš. Dominik byl totální idiot.
Příběh byl velmi pěkný a plný romantiky. Škoda, že to nemá i filmovou podobu. Musím však uznat, že Charles byl opravdu suchar a žárlivý pitomec.
Kniha byl pěkná, nicméně jednotlivé části na sebe moc nenavazovaly a jsou krátké.
Příběh byl velmi zábavný. Chvílemi jsem se smála tak, až mi tekly slzy. Velmi se mi to líbilo. Paní Kateřina byla dokonalá.
tahle kniha mě vůbec nebavila - podle mého to byla nezáživná blbost.
Příběh byl výborný, byl komický a parádní. Jen ke konci to začínalo být tak zamotané, že mne to trošilinku nudilo.
příběh byl velmmi smutný a psychologicky zaměřený, ovšem moc se mi líbil. Nejvíc mě dostala Magda, ze které se stala narkomanka a šlapka.
Příběh se mi velmi líbil. Jana opravdu neměla moc pěkné dětství a tak není divu, že v dospělosti se chtěla mít co nejlépe. Jenže si pro svůj život vybrala špatného partnera. Podle mého názoru měla zůstat s Honzou.
Příběh se mi velmi líbil. Opravdu se takové věci dějí. Láska s lidmi dokáže zamávat. Jen jsem nechápala Śárku. Ta moc dobře věděla, že Kristýna jí Erika nepřebrala a že Erik ji poslal do kytek sám od sebe a přece udělala takový hnusný podraz.
příběh se mi velmi líbil. Je velmi emotivní. Jen nevím, jak bych se zachovala. mít milujícího manžela a dvě děti a do toho být ještě zblázněná do chlapa, který je stejně starý jako můj otec.
bylo to velmi napínavé. V životě bych nemohla bydlet v Africe a podřizovat se jejím zákonům. JE to potupa pro bílou ženu.
Bylo to velmi oddechová, přišlo mi to velmi nepravděpodobné, že by se tohle mohlo stát a také trochu dětské, proto to beru jako oddechovou četbu.
příběh mě začal bavit až na nějaké 150 straně. První stránky byly nic moc.
Bylo to napínavé. V životě by mě nenapadlo brát si s sebou na diskotéku nabitou pistoli. A také by mě nenapadlo kvůli rozchodu chtít někoho zabít a pak zabít sama sebe.