2509 komentáře u knih
Překvapivé, napínavé a smutné. Ukazuje jak je důležité problém řešit a nepřehlížet.
Jsem ráda, že ke mě tato kniha "přišla". Můj žánr, ale do poslední chvíle, i přes nápovědy, jsem netušila.
Život, i takový je. Plný tajemství, která ne vždy tajemstvím zůstanou.
Dle rad níže, jsem mela po ruce papír a tužku. Výborná věc.
Za mě kniha Top, pomalé odkrývání pravdy.
Pěkně zpracované téma, pěkně napsaná kniha. Musela jsem vědět jak to dopadne a tak jsem četla a četla
Třetí kniha na toto téma, líbila se mi moc. Nebyla až tak moc do detailů hrůz pojata, takže i pro slabší povahy.
Zamilovala jsem se do Jense. Kniha se mi libila i kdyz jsem ji snadno odkladala a cetla hodně dlouho.
No,co přesně napsat. Takový je život. A žít ho až to nebo až ono není správné. Žít ho teď je to ono.
Krásná kniha, ovšem opět se potvrdilo, že filmová verze je hrůza.
" V harmonii s druhými, v míru se sebou samým." Je úžasné, jak jednoduše ovlivnit okolí, stačí změnit své vlastní myšlení.
Právě jsem dočetla,jednim slovem skvělá. Neustále jsem byla připoutána ke knize a nešla odložit.
Kniha mě tak vtáhla do děje, že bych hned cestovala po Číně.
Dočteno, a za mě palec nahoru. Zajímavé propletení příběhu, kéž bych ji četla jako náctiletá....
Má první kniha s tématikou holokaust. Pro neskutečně silné téma. Zajímavý pohled i z druhé strany. .....