99jana99 99jana99 komentáře u knih

Lustr pro papeže Lustr pro papeže Jan Tománek

Už nějakou dobu vydýchávám, co jsem četla, než napíšu komentář a vlastně nejsem schopna toto vůbec komentovat, zůstal ve mě smutek a zloba. Tohle by měli číst všichni, protože buď je toho napsáno málo, nebo je málo čtenářů těchto knížek, jinak nechápu jak můžeme být tam kde jsme (komunisté opět rozhodují ve vládě)

14.05.2021 5 z 5

Bez těla Bez těla Martin Goffa

Opět dobrá detektivka Martina Goffy, jeho knihy mě zatím baví. Mají vtip, napětí, nejsou plné krve, přesto vás čeká překvapení.

12.03.2021 5 z 5

Chirurg Chirurg Petra Dvořáková

Kniha se mi četla velice dobře, je z prostředí, které je mi známé a blízké, vadí mi ale jedno vulgární slovo, které Petra Dvořáková ráda používá nejen v této knize, a za to ubírám hvězdu.

05.03.2021 4 z 5

Kaštánek Kaštánek Søren Sveistrup

Rozjezd byl takový pomalejší, ale ke konci se kniha nedala odložit. Za mě plný počet hvězd.

18.10.2020 4 z 5

Smrtící tajnosti Smrtící tajnosti Robert Bryndza

Kniha se četla velmi dobře, byla napínavá, jen ten konec, který ukázal na vraha mi přišel divný, ale určitě kniha stojí za přečtení

28.07.2020 4 z 5

Kruhy na vodě Kruhy na vodě Dominik Dán

Tak jsem se vrátila o několik roků zpět a vůbec to nevadilo. Perfektní. Dominik Dán prostě umí.

08.10.2024 5 z 5

Sestra a sestřička Sestra a sestřička Magda Váňová

Tak u téhle knihy nevím vůbec jak hodnotit. Když čtu knihu dlouho a někdy se nutím, tak si říkám, že to nemůže být dobrá kniha. Jenže u této jsem se i zároveň těšila, až budu zase číst a jak to vlastně se všemi dopadne, a to si zase říkám, že je dobrá kniha. Ráda si teda přečtu i další od paní Váňové.

20.12.2022 4 z 5

Dívka beze jména Dívka beze jména Lisa Regan

Takový průměr. Nejdřív se čte kniha dobře, po půlce se to vleče, až jsem ráda, že jsem dočetla. I přesto si přečtu třetí díl.

10.07.2022 3 z 5

Chaloupky Chaloupky Štěpán Javůrek

Nevím jak hodnotit. Takový průměr. Vadila mi spousta postav , které se mi na začátku pletly a byly tam za mě zbytečně, ale nelituji čas strávený čtením této knihy.

28.04.2022 3 z 5

Ženská na odstřel Ženská na odstřel Martin Goffa

A opět skvělá kniha pana Goffy. Mělo to spád i napětí , moc mě to bavilo a těším se na další knihu.

02.01.2022 5 z 5

Dopis ze záhrobí Dopis ze záhrobí Dominik Dán

Tohle mě bavilo, mělo to spád, vtip….skvěle napsané a na konci pěkně spojené , uzavřené. Těším se na další díl. Děkuji mi-380 za chronologicky seřazené díly.

26.11.2021 5 z 5

Sekta Sekta Martin Goffa

Opět musím říct , že je to čtivě napsané, ale bavilo mě to míň než Děvčátko. Nevadí mi konec otevřený, ale vadil mi ten urychlený. Aspoň mě to tak přišlo. Každopádně Goffa nezklamal.

22.11.2021 4 z 5

Primární důvěra - prst na spoušti Primární důvěra - prst na spoušti Martin Goffa

Tak to bylo něco, nešlo knihu odložit a jsem ráda, že se můžu bez přestávky pustit do pokračování... Jdu hned na to

07.05.2021 5 z 5

Muž s unavenýma očima Muž s unavenýma očima Martin Goffa

Opět dobrá kniha tohoto autora. Za mě doporučuji, hlavně těm, kteří nepotřebují, aby tekly potoky krve v detektivkách. Čtivé.

07.03.2021 5 z 5

Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Kniha se dobře četla,bavila mě moc

21.07.2018 5 z 5

Studňa Studňa Dominik Dán

Ze začátku jsem měla problém se začíst, postupně do sebe všechno pěkně zapadalo a je z toho opět skvělá “dánovka.

02.10.2024 5 z 5

Kosti v srdci Kosti v srdci Colleen Hoover

Druhá kniha autorky a opět skvělé. Kniha se čte moc dobře, stačily mi dva dny. Takovou oddychovku jsem potřebovala.

30.06.2024 5 z 5

Prameny Vltavy Prameny Vltavy Petra Klabouchová

Tohle je těžké hodnotit, větší půlka knihy byla pro mě zmatek, vůbec jsem nevěděla co čtu, o kom čtu, nevzdala jsem to a konec to napravil a bylo v něm tolik překvapení, že stálo za to knihu dočíst.

18.06.2024 3 z 5

Vodní hrob Vodní hrob Martin Goffa

Kniha se četla moc dobře, to pan Goffa umí, proto je můj oblíbený spisovatel,ale ten konec byl takový nejasný? urychlený? nevím.

01.08.2023 4 z 5

Nebýt sám Nebýt sám Magda Váňová

Magda Váňová mě zatím baví každou knihou. Konrád sice není vůbec muž podle mého gusta, ale to nic nemění na tom, že příběh je napsaný velmi čtivě.

09.07.2023 4 z 5