99jana99 komentáře u knih
Tak tohle nejsem schopna ani dočíst. Jsem v půlce a čtu o ničem. Odkladám a myslím, že se ke knížce už nevratím.
Mě se knížka moc líbila, a ikdyž jsem jí nepřečetla “ jedním dechem, tak jsem se těšila jak příběh Gábiny dopadne a jsem ráda za takový konec.
Začátek stejný jako Kníže smrt, potom se rozjely dva různé příběhy a mě to bavilo o něco méně než předchozí knihy, ale neodradí mě to v přečtení dalších knih Dominika Dána.
Tak jsem se vrátila o několik roků zpět a vůbec to nevadilo. Perfektní. Dominik Dán prostě umí.
Ze začátku jsem měla problém se začíst, postupně do sebe všechno pěkně zapadalo a je z toho opět skvělá “dánovka.
(SPOILER) Má první kniha paní Skočílkové. Příběh ženy po čtyřicítce, který jen tak plyne, žádná závratná zápletka, prostě ze života a mě se to moc líbilo. A na to všechno ještě i dobrý konec, to jsem potřebovala.
Skvělá kniha. Četlo se to samo, ikdyž ta doba byla těžká a i osudy lidí v ní nelehké, nedalo se přestat číst. Určitě doporučuji a těším se na Svatojánské ořechy.
(SPOILER) Knihu jsem dočetla jen díky výzvě. Agentka FBI, která si nechá radit od napraveného sériového vraha, poděkuje mu a ocení, že se ve vězení napravil, tak to fakt ne. Kniha mě nebavila.
Četlo se to opět skvěle, prostě Dominik Dán. Jinak otřesný příběh lidského nezájmu. Vtipkovaní detektivů to aspoň trochu odlehčí.
Knížka se četla dobře, měla spád, napětí, zápletku, zklamal mě konec, na to jak se kniha rozvíjela, tak mi konec přišel urychlený.
Opět mě příběh velmi bavil, četlo se to dobře. Už se u Dána opakuji, ale baví mě a těším se na další knihu.
Začátek knihy je plný jmen a chtělo to soustředění, abych pochopila kdo je kdo a v jakém vztahu jsou tyto postavy , potom se to čte velmi dobře, konec mě částečně zklamal, ale knihu doporučuji přečíst.
(SPOILER) Pěkně napsaná kniha pohledem malé holky. Smutný závěr se dal čekat. Další povedená knížka paní Dostálové.
Knihu mám už dlouho, ale nějak se mi do ní nechtělo, až jsem si všimla, ze se mi hodí do čtenářské výzvy. Čtivě napsaný román z nemocničního prostředí, plný naděje, ale i beznaděje.
Od Dominika jsem měla chvíli pauzu a možná právě proto mě tento díl hodně bavil a těším se na další knihu.
Přečteno v rámci čtenářské výzvy, vyprávění podobné filmovému zpracování, postavy z knihy měly filmové tváře, místy zdlouhavé popisy.
Druhá kniha autorky a opět skvělé. Kniha se čte moc dobře, stačily mi dva dny. Takovou oddychovku jsem potřebovala.
Kniha se četla moc dobře, první půlku mě bavila Fern svou bezprostředností, krásné přemýšlení a její reakce mě často rozesmály, druhá půlka je víc napínavá.