aannyy

Zvláštní kniha a i přesto naprosto skvělá. Totálně mě dostala a položila. Závěr jsem obrečela jako u žádné jiné knihy.

Pěkný román z lékařského prostředí současnosti. Ač je to třetí díl dynastie Coleových, už to postrádá kouzlo, co měl Ranhojič a z části i Šaman. Kouzlo, kdy Robert cestuje z Londýna až do Persie, aby se stal opravdovým lékařem a nebyl jen "obyčejným" mastičkářem nebo kdy se hluchý kluk snaží dostat na lékařskou fakultu, aby dostál tradici Coleů. Už je to moc skutečné. Ale i tak je to plnohodnotné zakončení a mě se to líbilo. Noah Gordon je opravdu spisovatel s velkým S, má velký rozhled, co se týče lékařství a téma krize ve zdravotnictví USA byla velmi zajímavá. Jediné, co bych vytkla, je to sáhodlouhé vyprávění jedné z postav ke konci, i když to, co si prožila, bylo velmi smutné.

Výborné čtení. Ač byl v situaci, v jaké byl, neztrácel humor a člověk se u té knížky musel i zasmát. Bojoval od první chvíle a má můj neskonalý obdiv. Na konci jsem brečela, ale jestli štěstím nebo smutkem, to nepovím :-) Doporučuji.

Bylo to čtivé, ale takové velmi zvláštní, občas to ani nedávalo moc smysl. Ještě si rozmyslím, zda se pustím do dalšího dílu.

Nádherná kniha. Ale tak strašně smutná, že jsem poslední třetinu četla se slzami na tvářích.

Zatím nejlepší kniha, co jsem od Sandry četla. V půlce se mi děj zdál trochu roztahovaný, ale konec mi to vynahradil. Skvělá kniha.

Úžasný příběh. Trochu mi připomněl jinou knihu - Stíny v srdci od Katherine Webb. Co se mi obzvlášť líbilo, byl autorčin popis indické a švýcarské krajiny. Musí tam být úžasně. Co mě trochu mátlo bylo přeskakování z jedné doby do druhé bez jakýchkoli spojek, trochu jsem se ztrácela. A nevím, co jsem měla za výtisk, ale bylo tam dost tiskových chyb. Sem tam popletená jména postav, věty nedávaly smysl, protože tam bylo přidané nebo naopak chybělo písmeno. Ale to bylo nic v porovnání s příběhem, ke knize se určitě ještě vrátím.

Tato kniha mě uchvátila už od začátku a pokračuje ve vysoké laťce knih této autorky počínaje Erebosem. Bylo to napínavé od začátku do konce a ani ne moc drastické, jak jsem si myslela. A konec mě velmi překvapil.

Ze začátku mi to přišlo trochu zvláštní a nemohla se začíst. Nakonec to ale byla skvělá kniha, které nechybí děj a napětí :-)

Jako obvykle skvělý příběh z pera Agathy Christie. Do konce jsem nevěděla, kdo je vrah :-)

Musím říct, že opět (první jsem četla autorčin Kašmírový šál) skvělá kniha.

Hrozně jsem se těšila, jak to dopadne. A dočkala se :-) musím říct, že se mi to moc líbilo. Začátek -mi přišel trochu moc nereálný, ale zbytek ... četla jsem to jedním dechem a dočetla dnes ve 3:30 ráno :-). A od 3/4 knížky jsem brečela a to normálně citlivka nejsem. Takže - doporučuji všem celou sérii!

Parádní kniha, četla jsem ji jedním dechem a nemohla přestat :) už se těším, až se pustím do 2. dílu :)

Naprosto skvělá kniha, která mě pohltila od prvního písmena a já jsem nedělala nic jiného četla dokud nedočetla.

Tahle knížka je hodně úchylná. Ale pořád jsem to čekala horší vzhledem k anotaci. Nicméně je to knížka, která vás nenechá odejít. Sebevíc úchylná - ale přiková vás k příběhu a neodejdete, dokud ho nedočtete.

Ze začátku jsem měla trochu problém se začíst, ale nakonec jsem se do toho dostala a nepřestala, dokud jsem knihu nedočetla. Obě sestry byly občas na pár facek, nevěděla jsem, komu mám zrovna držet palce. Konec mě moc nepřekvapil, ale i tak doporučuji :-)

Tohle byla fakt skvělá kniha. Středa mi byla moc sympatická, jistým způsobem i hlavní padouch. Některé vynálezy strýčka Mycrofta bych ocenila v našem světě :-) a jsem moc ráda za konec, jaký kniha měla.