aannyy komentáře u knih
Tahle knížka je hodně úchylná. Ale pořád jsem to čekala horší vzhledem k anotaci. Nicméně je to knížka, která vás nenechá odejít. Sebevíc úchylná - ale přiková vás k příběhu a neodejdete, dokud ho nedočtete.
Ze začátku mi to přišlo trochu zvláštní a nemohla se začíst. Nakonec to ale byla skvělá kniha, které nechybí děj a napětí :-)
Ze začátku jsem měla trochu problém se začíst, ale nakonec jsem se do toho dostala a nepřestala, dokud jsem knihu nedočetla. Obě sestry byly občas na pár facek, nevěděla jsem, komu mám zrovna držet palce. Konec mě moc nepřekvapil, ale i tak doporučuji :-)
Jako obvykle skvělý příběh z pera Agathy Christie. Do konce jsem nevěděla, kdo je vrah :-)
Jako obvykle skvělá Deaverova kniha plná napětí i nečekaných zvratů.
Skvělá kniha, ale Joss by si zasloužila titul Matka roku :-)
Zatím nejlepší kniha, co jsem od Sandry četla. V půlce se mi děj zdál trochu roztahovaný, ale konec mi to vynahradil. Skvělá kniha.
Tahle knížka byla moc smutná. Kolikrát jsem se neubránila slzám. Moc obdivuji hlavně mámu, ale můj velký obdiv má i táta, Gaspard a zbytek rodiny. Byli silní a zvládli to jak nejlíp uměli. Kdybych prožila to, co oni, nevím, jestli bych se z toho někdy dostala. Ale ano, dostala, kvůli dětem.
Pěkný román z lékařského prostředí současnosti. Ač je to třetí díl dynastie Coleových, už to postrádá kouzlo, co měl Ranhojič a z části i Šaman. Kouzlo, kdy Robert cestuje z Londýna až do Persie, aby se stal opravdovým lékařem a nebyl jen "obyčejným" mastičkářem nebo kdy se hluchý kluk snaží dostat na lékařskou fakultu, aby dostál tradici Coleů. Už je to moc skutečné. Ale i tak je to plnohodnotné zakončení a mě se to líbilo. Noah Gordon je opravdu spisovatel s velkým S, má velký rozhled, co se týče lékařství a téma krize ve zdravotnictví USA byla velmi zajímavá. Jediné, co bych vytkla, je to sáhodlouhé vyprávění jedné z postav ke konci, i když to, co si prožila, bylo velmi smutné.
Příběh byl moc pěkný. I nápad, že celé to vyprávění začaly zapomenuté šaty ve skříni. Ale mám k tomu i výhrady. Hodně mi vadilo, že autorka předbíhala děj. U postav napsala, co se bude dít a pak k tomu připsala, že to postava ještě neví. A také mi vadilo, že autorka nenapsala víc o finské krajině a celkově více o Finsku, musí tam být krásně. Proto 4 hvězdy.
Na začátek musím říct, že mě první díl bavil trochu víc. Tohle bylo takové utahané, ale i tak to byl opět pěkný příběh. Konec byl skvělý, i když ne takový, jak jsem si ho představovala.
Nedočetla jsem - únosy dětí a celkově celý ten příběhy byl na mě trochu silné kafe.
Geniálně napsaný a vymyšlený příběh. Občas mi z toho i mrazilo.
Další skvělý díl s Herculem. Sice mě trochu zklamalo, že tam Poirot přišel až skoro v půlce děje a chyběla mi taky závěrečná konfrontace s pachatelem, ale i tak to bylo skvělé čtení.
Jelikož jsem nejdřív viděla seriál a až poté jsem se pustila do knihy, trochu jsem se bála, že to nebude nic moc. Ale bylo to skvělé, četla jsem od prvního do posledního písmena a už se moc těším na další díl.
Příběh o velké lásce za války. Pěkná kniha psaná v dopisech, ale občas mi to přišlo trochu přeslazené.
Tohle byla fakt skvělá kniha. Středa mi byla moc sympatická, jistým způsobem i hlavní padouch. Některé vynálezy strýčka Mycrofta bych ocenila v našem světě :-) a jsem moc ráda za konec, jaký kniha měla.