adevr komentáře u knih
Knížka měla jedinou chybu, a to, že již neměla ono kouzlo prvního dílu. Ale míň než pět hvězdiček dát nemůžu, protože je jinak skvělá. A už se těším na třetí díl.
Opět skvěle namalované komiksové dílo, tentokrát však bohužel bez nahotinek. I když v pravidelné několikastránkové rubrice, o Segrellesově práci, na konci alba, je to čtenáři vynahrazeno. Jinak je scénář nekomplikovaný, ale jsem přesvědčen, že kvůli němu si fanoušci tohoto tvůrce, jeho komiksové knihy nepořizují.
Asi jsem výjimka, ale uchvácen jsem nebyl. Knížku jsem si koupil kvůli pochvalným recenzím, ale nakonec jsem většinu toho fakt vtipného četl už v komentářích. Ale v pohodě, očividně to má i tak fůru fandů, jen já jsem asi nějaký svatoušek.
Docela fajn vzpomínková knížka. Potěší ale hlavně ty, co si tu vojnu zažili. Jiným lidem už bude pointa mnoha vtipů unikat.
Skvělé. Velice dobře utracené peníze za parádní příběh a suprové kresby...
Doporučuji nejen všem kdo mají rádi výpravné komiksy.
Fajn knížka, nemám s ní žádný problém. Informace v ní jsou poučné.
Kresba místy dobrá, místy strašná, celkově dost podprůměr, barvy v celé knize hovínkovošušňové. Scénář , no jakési letmé seznámení s historií, pro ty co absolutně nic o té době neví, se dá předpokládat... ale dialogy a vyjadřování se postav na úrovni pubertální mládeže, tak z toho se mi, při čtení, kouřilo z očí.
Nebýt manévrů amerických filmařů v Praze, při natáčení filmu podle téhle knížky, asi bych ji minul bez povšimnutí. A byla by to škoda. Je to totiž napínavá a akční jízda od prvních stránek. Prostě paráda.
Je to zvláštní kniha, divim se že ji vydal Talpress, ale nakonec proč ne. Nečte se nijak špatně, pouze je plná nechutností. A to doslova.
Prvni co jsem zjistil, že jsou v knize všechny povídky z Divadla krutosti. Ale ty tvoří cca. třetinu téhle knízky, a to nepočítám parádní barevné ilustrace. A ohledně obsahu... co jiného od siry Terryho čekat, než humor a velkou fantazii.
Skvěle nakreslený zajímavý příběh z pradávných časů. Netrpělivě čekám na další dvojdílný komiksový sešit, kde se osudy uzavřou.
A pokud někdo nemusí historii šmrncnutou fantasy, nebo komiks, ale třeba oblibuje ženská těla, tak jej toto dílo také velmi potěší.
Tohle se povedlo, je vidět že autor svou kreativitu ani zdaleka nevyčerpal.
Mrzí mě to, docela jsem se na to Brno plné nepřirozené havěti těšil, ale je to tak divně , zmateně napsané, že jsem nedokázal dočíst ani druhou povidku. Ach jo...
Baví mě ty zdejší reakce, typu ,,nejsem nějaký moralista, či přecitlivělá nebo puritánka, ale... " .
Přesně o to Bukowskému šlo, rýt do těch ulhaných svatoušků, znepokojovat je, ...no a i tahle skvělá sbírka ukazuje jak se mu to i po tolika letech stále daří.
Paráda, a mohu se jen připojit s prosbou o další díly...
Kresba je vynikající... ale scénář ulítl. Připadlo mi to jen jako dílo bez hloubky, vtipu, nápaditosti, něco rádoby ,,bombastického s přesahem" . ale očividně vytvořené jen kvůli penězům.
Vynikající výtvarník ze staré Prahy vs. fotografie stejných míst ze současnosti.