agnes25 komentáře u knih
Bezvadná kniha, nikdy jsem se nemohla dočkat až se znovu ke knize vrátím a opět se ponořím do napínavého děje. Rozhodně doporučuji k přečtení, kniha je napínavá, nabitá dějem a zvraty.
Uvěřitelná sonda do práce policejních složek, mnoho různých možných motivů, konec knihy překvapivý. Celý příběh čtivý a napínavý.
Souhlasím s pí Černochovou ( ministryně obrany) a se spolkem Šalamoun, nesrovnalosti, které se táhly monstrprocesem jsou až zarážející. Pan Kramný udělal jednu obrovskou chybu, měl zavolat hotelového lékaře či delegátku a převézt svou ženu a dcerku do nemocnice, kde by jim všem vypláchli žaludky a podali léky, pokud je nevinný. Blesk nečtu, Aha! nečtu, na zpravodajství TV Nova se nedívám, ale nemohu se ubránit pocitu, že z něj média již dopředu vytvořila vraha. Styl psaní nehodnotím.
Neskutečná zrůda a bestie se soucitem plaza.
Zrůdně psychopatický, otřesný příběh ze života. Policie, alespoň ze začátku, nevšímavá, nekonající a liknavá.
Moc hezký příběh, v úvodu knihy jsem myslela, že jí snad odložím a rovnou prodám, ale udělala jsem dobře, že jsem ve čtení pokračovala. Dostala jsem sice dávku duchařiny, která byla spíše o nadpřirozených schopnostech hlavních postav, ale nakonec vyzněla kniha moc něžně a krásně. Ráda si koupím i další díl.
Kniha není vůbec špatná. Její čtení mě utvrdilo opět v tom, že pravda je pro tento svět nežádoucí.
Čtivé, napínavé, perfektně zamotané, neodložitelné. Do posledních stran jsem pachatele neodhalila.
Četlo se skvěle, konec mě dostal, to jsem vůbec nečekala - velmi překvapující.
Nechápu, tak nízké hodnocení. Mě se kniha líbila, neotřelé téma, svižný děj, sympatická hlavní hrdinka a překvapivý konec. Vše, co má mít dobrá detektivka. Já knihu určitě doporučuji.
Pecka... nejlepší sci-fi, co jsem za poslední dobu četla. Velmi bych uvítala pokračování.
Sice má kniha opravdu pomalý rozjezd, ale není špatná. Mě se příběh o mladých astronautech a jejich duševním zrání v kosmu líbil.
Knihu jsem si koupila ve výprodeji Knižního klubu a velice mile mě překvapila. Zvláště povídka Paprsek je bonbónkem, který jsem nenasytně hltala stránku za stránkou. A určitě si koupím i předchozí dvě povídkové knihy tohoto autora.
Opět mi šel mráz po zádech, tak jako u předchozích dvou dílů. Skvěle napsané, ale těch zrůd, co mezi námi žije!