Agnesita komentáře u knih
Po delsi dobe opet HH, kvituji s povdekem. Konec pro me zbytecne rozvlekly. A uplny zaver me desne nastval. Nechci ovsem prozrazovat dej.
Fajn detektivka. Zadne zbytecne neskutecne zapletky umele navysujici pocet stran. Tesim se na dalsi ze serie.
Ctiva, zajimava kniha, plna informaci o zivote lidi nejen v povalecnem East Endu.
Čekala jsem víc nových informací o Betty. Ráda jsem si ji připomněla, její knihy miluju.
Knihu jsem si vybrala jen kvůli čtenářské výzvě s tím, že se třeba něco nového dozvím. Dozvěděla jsem se, že napsat knihu, promiňte mi, Lucie, může každý negramota. V knize je spousta gramatických chyb, vět se špatným slovosledem, anakolut nevyjímaje. Obsahově jde o "brožuru" typu výcuc z internetu.
Přečteno za pár hodin. Špatné to nebylo, ale asi bych přivítala bohatší sloh.
Kniha o ničem. :) Jo, King umí psát, ale mě to nebaví. Už mu nebudu kazit průměr. ;)
Ne úplně tradičně psaný román. Čekala jsem na nějaké "rozuzlení", něco, co dá knize šťávu. Nedočkala jsem se. Škoda, téma i jeho umístění jsou slibná.
Kniha se špatně odkládala, potřeba číst dál byla velká. Ale přece jen jsem už četla lepší thrillery.
Přečetla jsem, ale byla jsem zklamaná - autorka sklouzla k červené knihovně.
Pěkná oddechovka. Několik věcí jsem si při čtení uvědomila. Určitě sáhnu po dalších autorčiných knihách.
Knize nelze nic uprit, ale uz tu kdosi zminil, ze mel mit Kvitek bud vic stran nebo dalsi stejne obsahly dil.
Civilni detektivka, nezrazi, neohromi. Vic se mi libila dalsi v poradi Honici psi.
Zajimave, prekvapive, objevne. Bohuzel nemuzu dat vic hvezd, prestoze me zaver knihy pohltil. Prvni polovina se mi vlekla, chtela jsem knihu odlozit. Jsem rada, ze jsem vytrvala.
Cekala jsem vic. Zacatek slibny, rozuzleni "zahady" a vubec dej po navratu z Londyna odflaknuty, predvidatelny. Ich forma mi nevadila, naopak.