Agnesita komentáře u knih
Nejsem cílovka, jednak věkem a pak fantasy čtu minimálně. Knihu jsem přečetla, bavila mě, je čtivá. Zkrátka mě neuchvátila.
Po knize jsem sáhla ze zvědavosti, k autorce chovám sympatie. Nedočetla jsem, za mě řemeslně nezvládnuté, amatérské. Námět ale dobrý a přiznávám, že jsem knihu odložila i proto, že miluju chodit do lesa (často sama) a nechci se tam bát. :)
Poslouchala jsem při domácích pracech. Takto ideální, věnovat knize čas čtením by mi za to nestálo.
Právě dočteno. Mrzí mě, že jsem knihu neobjevila dřív. Výborná kniha!
Čekala jsem víc nových informací o Betty. Ráda jsem si ji připomněla, její knihy miluju.
Sakriš, nechci opustit Robin a Strika!
Občas jsem měla zmatek v postavách, bylo jich tam hodně. Příběh mě bavil, po dlouhé době zase dobrá detektivka.
Poslouchala jsem audiknihu ČR. Asi jsem čekala víc tajemna a dobrodrůža, ale jako poslech při činnostech v domácnosti příjemné. :)
V knize je od každého trochu - smutek, neštěstí, zoufalství, radost, veselí, poťouchlost, naivita, tvrdá realita, násilí i něha. A humor. Ta baba mě dostala! ;)
(SPOILER) Ach jo, proč autor musí do děje stále tahat ohrožení Martinových blízkých?! Fakt už mě to naštvalo. Tak proto o hvězdu míň.
Nuda? Ne! Krásná romantická kniha. Zhltla jsem ji za dva dny. Děkuji, Ježíšku. :)
Záplava, proud plný energie - to je můj první pocit. Další je nostalgie po době, kdy vášeň tu byla dnes a denně. Díky za výzvu a za zmínku knížky na Vltavě, poezii jsem nečetla léta.
Nenáročné čtení vybrané pro výzvu... I takové knihy jsou potřeba, ale jdou napsat lépe. Mám na mysli "technickou" stránku - vadilo mi věčné omílání jednoho a téhož v části z přítomnosti, hodně jsem přeskakovala a Nicole mi moc sympatická nebyla.
Knihu jsem si vybrala jen kvůli čtenářské výzvě s tím, že se třeba něco nového dozvím. Dozvěděla jsem se, že napsat knihu, promiňte mi, Lucie, může každý negramota. V knize je spousta gramatických chyb, vět se špatným slovosledem, anakolut nevyjímaje. Obsahově jde o "brožuru" typu výcuc z internetu.
Jo, napínavá detektivka bez zbytečného balastu, tak akorát osobního života vyšetřovatelů.
První část super, část vyprávěnou Elen jsem od poloviny musela přeskakovat, popisky dění v Bille pro mě byly zbytečné. Měla jsem asi velká očekávání...