aktak1203 komentáře u knih
Musím říct, že spisovatel je opravdu umělec, tak propracovanou knihu a s takovou fantazií jsem četla málokrát, ale bohužel jak se říká "Čeho je moc, toho je příliš". Moc popisné. Kdyby měla kniha o 200 stran méně (má 600), tak by u mě vyhrála o hvězdičku více. Na druhou stranu musím říct, že za přečtení určitě stojí.
Knihu bych určitě doporučila. Moc zajímavě napsaná, poutavá a spoustu historických zajímavostí, které vám díky ní zůstanou v paměti.
Knihu jsem četla asi před 10 lety a dodnes si pamatuji jak mnou otřásla. Naprosto nemyslitelné jednání lidí, vůbec si nedokážu představit, že někdo takový může existovat. Je to kniha výborná, ale s jistotou mohu říct, že znovu si jí číst nehodlám!
První kniha od Jeffery Deavera co jsem četla a byla jsem napnutá od začátku do konce. Přečetla jsem vlastně skoro všechny jeho knihy a zatím mě nezklamal.
Byla to moje první kniha od W. Smithe a moc se mi líbila, ale po přečtení dalších jeho děl jsem zjistila, že následují díla jsou všechna tak nějak na "jedno brdo", jak se říká, proto mi ostaní knihy od něho úplně splynuly.
Je to sice už nějaký rok co jsem knihu četla, ale stále mám v paměti, že byla opravdu dobrá. Dostali mne podmínky zajatců ve vězení, popravy, chování dozorců... děs a hrůza, ale opravdu dobré čtení.
Opět fantasy, upíři, romantika, boj, tentokrát s erotickými scénami, které pro mě byly zpočátku překvapením, ale pak jsem podlehla. Tento styl hravě strčí do kapsy 50 odstínů šedi. Všem co mají chuť na erotiku s napínavým dějem doporučuji.
Tato série knih započala mou éru romantické fantasy četby. Je to trochu romantika, detektivka a hlavně lehké a zábavné čtení. Škoda jen, že nemá více stran, měla jsem každou knihu hned přečtenou.
Kniha se čte dobře, ale na můj vkus je až moc brutální a depresivní. K druhému dílu jsem se ještě neodhodlala, možná až nebudu mít nic jiného ke čtení.
Kniha se dobře čte. Navíc jak hodnotí Paloma jsou zde popsané poutavě počátky lékařství, očkování apod.. Mimojiné v ní najdete postavy snad se všemi kladnými i zápornými lidskými vlastnostmi od laskavosti, inteligenci, ale i krutosti, nezájmu, pomstychtivosti atd...
Pro mě byla kniha velmi příjemná, lehká a hezky se četla. Nic pro náročného čtenáře, ale určitě stojí za přečtení.
Tuto knihu jsem dostala k přečtení od rodičů asi v 15 letech a myslím, že měla zasádní vliv na to, že jsem nikdy neměla chuť zkusit v pubertě (ani později) nějakou drogu. Působivé, poučné a už jsem ji dceři obstarala také.
Není to špatná česká detektivka. Trochu mě zpočátku dělaly problémy česká jména a pletla jsem jejich postavy, ale přečíst se dá. Řekla bych, že spadá do kategorie "neurazí ani nevytrhne".
Souhlasím s kometářem Bobokinga. Thriller to učitě není. Kniha nenadchne ani neurazí, ovšem v porovnání s předešlými Grishamovými detektivkami je toto slabší odvar.
Špatné. Jedna z nejhorších knížek co jsem četla. Ani mě nazajímalo, jak vše dopadne. Knihu jsem po 160 stránce odložila a myslím, že už se k ní nevrátím. Nepřišla mi ani čtivá ani vtipná. Nazvala bych jí sprostou a nejapnou, nebylo v ní nic co by mě oslovilo nebo alespoň probudilo špetku zájmu. A to jsem přečetla i Twilight sagu a Milenium. Takže trocha násilí nebo romantiky mě neodradí. Nikomu rozhodně nedoporučuji.
Velmi čtivý a napínavý historický román. Určitě stojí za přečtení.
Velmi povedené dílo. Tehdejší teenageři měli úplně jiné starosti. Komunisti - faktu hnus! Škoda, že si to někteří nepamatují. Doporučila bych tuto knihu jako povinnou četbu na školách.