Alcaca komentáře u knih
Letos v březnu jsem navštívila Japonsko, které jsem si velmi oblíbila. Sáhla jsem po této knize, abych porovnala své dojmy a zážitky s autorkou. Mrzí mě, že se kniha točila více kolem autorky než samotného Japonska. Což je škoda.
Čtivá kniha, která mě velmi zaujala. Je první, kterou jsem od Scarlett Wilkové četla a určitě není poslední.
Velmi dobře napsaná kniha, která poskytla spoustu zajímavostí ze života Jana Santiniho. Ráda se ještě podívám na jeho díla, které jsem doposud neměla možnost navštívit.
Má první kniha od Liane Moriarty. Zpočátku jsem byla zmatená postavami, ale příběh mě pohltil a stále mi vrtalo hlavou, co se na konci vlastně stane. Skvělé ...
Knihu jsem si vybrala do čtenářské výzvy. Moje první kniha od Kinga. Tento typ knihy není mým šálkem čaje.
Mám ráda knihy, které mě rozesmějí a ze kterých si pamatuji některé povedené a vtipné hlášky. Je zde spousta situací, které by čtenáře nenapadly. Ze mě super.
Martina Viktorie Kopecká mě zaujala ve Star Dance. Proto i díky čtenářské výzvě jsem ráda sáhla po její knize. Vykresluje zážitky a myšlenky, které mi šly také od srdce. Velmi vydařená grafická podoba knihy. Ke knize se budu velmi ráda vracet.