AlenaF komentáře u knih
Rozsáhlá kniha, zajímavé a poutavé téma (historie Číny). Doporučuji.
Kniha mě velice upoutala. Byla nabitá dějem tak, že jsem ji často musela zavřít, srovnat si to v hlavě, pak teprve pokračovat. Dozvěděla jsem se opět hodně zajímavého o událostech v Číně v letech 1899 a 1900 (boxerské povstání). Kniha velmi zajímavá, líbila se mi, čtivá, doporučuji.
Zajímavě zpracovaný příběh z exotického prostředí. Čtivé.
Parádní kniha, plno napětí, nebyla jsem zklamaná. Těším se na další díly s Rakerem.
Kniha se mi líbila, hodně jsem prožívala děsivý osud Briana Somervilla. Ale kdo je vrah v případě Amy jsem se nedozvěděla. Takže konec trochu neúplný.
Knihu doporučuji, příjemné, lehce mrazivé čtení.
Kniha se mi moc líbila, překvapivý konec. Napínavé, čtivé, těším se na další knihy.
Celkem dobrá detektivka, hodně akční. Těším se na další. Doporučuji.
Kniha mě chytla hned od začátku. Napínavý děj, dobře přeložené, čtivé. Doporučuji.
Přečetla jsem všechny u nás dostupné knihy tohoto autora. Moc jsem se těšila na jeho novou knihu a nebyla jsem zklamaná. Skvělé!
Shlédla jsem seriál CIZINKA na DVD, 1. i 2. sérii, a musela jsem opět vzít knihy a přečíst je. Vychutnala jsem si to. Ale teď musím čekat na další díly, škoda.
Oddechová knížka, téměř všechny problémy jsou vyřešeny, všichni zúčastnění si vycházejí vstříc, skvěle fungule vzájemná komunikace. Dočetla jsem a s dobrým pocitem mohu knihu odložit. Kniha na dovolenou.
Knihu čtu už poněkolikáté. Příjemné čtení pro volné chvíle, nekomplikované. Doporučuji jako oddechové čtení.
Těšila jsem se, ráda čtu objemné knihy. Začátek mě chytil, pak už jsem se nutila, abych knihu dočetla (nemám ve zvyku nechat knihy rozečtené a nedočtené). Byla jsem zklamaná.
Oddechová kniha, moc se mi líbila. Doporučila jsem ji své známé, byla nadšená a sháněla se po dalších knihách této autorky, která patří, mimochodem, k mým oblíbeným.