Aligator805 Aligator805 komentáře u knih

Mrtvá z Deptfordu Mrtvá z Deptfordu Ann Granger

Příjemné odpočinkové čtení.

14.10.2023 4 z 5

O bagříku Honzíkovi O bagříku Honzíkovi Jan Jirků

Našemu čtyřletému milovníkovi bagrů a stavebních strojů musím číst neustále dokolečka. Velmi pěkná kniha pro malé kluky. I malé stroje mohou dokázat velké věci.

13.07.2023 5 z 5

Dvojčata ve druhém ročníku Dvojčata ve druhém ročníku Enid Blyton

Milé vtipné čtení. V dětství jsem tuto sérii milovala a přála si navštěvovat takovu školu jako byla St Clare.

19.03.2023 5 z 5

Dvojčata Pat a Isabela Dvojčata Pat a Isabela Enid Blyton

Z nostalgie kdy jsem jako dítě hltala každou knihu o Pat a Isabele musím dát 5*.

18.03.2023 5 z 5

Letní záhady Letní záhady Agatha Christie

Velmi milý výběr povídek. Pohodové čtení k vodě. Zajímavé jak si autorka prohrála s povídkou Smrt na Nilu a jak se později liší tento stejnojmenný román.

21.08.2022 4 z 5

Kokain Blues Kokain Blues Kerry Greenwood

Nejdříve jsem viděla seriál, který neměl chybu. A kniha byla super, vtipná, zábavná. Taková milá odpočinková záležitost.

31.01.2021 5 z 5

V hotelu Bertram V hotelu Bertram Agatha Christie

Milé čtení. Jen škoda že zde slečna Marplová stojí spíše v pozadí.

11.07.2020 4 z 5

3x Hercule Poirot 4 3x Hercule Poirot 4 Agatha Christie

Tři velmi pěkné detektivky. Jedna lepší než druhá! Úžasný Poirot! Každá se odehrává v jiném a zajímavém prostředí. Prostě to nemá chybu!

29.04.2020 5 z 5

Muž v hnědém obleku Muž v hnědém obleku Agatha Christie

Velice příjemné čtení.

22.04.2020 5 z 5

Devátý hrob Devátý hrob Stefan Ahnhem

Po Obětech bez tváře jsem čekala víc. Ale bohužel. Kniha se sice dobře četla a byla napínavá, ale bylo tam dost věcí těžko uvěřitelných. Risk je mi trochu nesympatický, ale to je asi cílem vytvořit ne úplně kladného poldu. Nesedí mi ani jeho žena a děti. Zkusím ještě další díl.

04.01.2020 3 z 5

Dvojčata a Claudine Dvojčata a Claudine Enid Blyton

Nejlepší díl z celé série.

19.03.2023 5 z 5

Podařená dvojčata Podařená dvojčata Enid Blyton

Do čtenářské výzvy jsem hledala knihu se žlutou obálkou. V knihovně mi padla do ruky kniha mého dětství. Tato série mě provázela celým dětstvím a já tyto knihy četla neustále dokolečka.

18.03.2023 5 z 5

Mrazivé vraždy Mrazivé vraždy Agatha Christie

Velice milé čtení na podzimní nebo zimní večer.

17.11.2021 5 z 5

Malé pikantní vraždy Malé pikantní vraždy Jussi Adler-Olsen

Příjemné čtení na letní odpoledne.

15.07.2020 4 z 5

Tři slepé myšky Tři slepé myšky Agatha Christie

Velmi milé čtení. Krátké povídky před spaním. Mohu doporučit.

30.06.2020 3 z 5

Nevítaný host Nevítaný host Shari Lapena

Bohužel jsem čekala víc. Kniha se dost vlekla. Postavy byly nezajímavé.

06.05.2020 1 z 5

Nezvyklý zájem o mrtvoly Nezvyklý zájem o mrtvoly Ann Granger

Grangerová nezklamala. Odpočinková knížka. Ale ty pravopisné chyby!!! To byl mazec!! Něco takového jsem dlouho neviděla. Odbytá práce vydavatelství! Škoda.

20.03.2020 3 z 5

Nedokončená vražda Nedokončená vražda Ann Granger

Jako vždy velmi milé čtení. Příběh zajímavý a pěkný. Ale co už pěkné nebylo, tak to bylo to velké množství překlepů v knize. Už v předchozí knize Nezvyklý zájem o mrtvoly bylo obrovské množství chyb.

01.03.2021 3 z 5

X způsobů smrti X způsobů smrti Stefan Ahnhem

Opět čtivé a místy trochu nepředstavitelné. Konec jako vždy otevřený. Tak uvidíme co bude příště.

05.06.2020 4 z 5

Podzimní děsy Podzimní děsy Agatha Christie

Tak tohle je sázka na jistotu. Velmi pěkné čtení. Velmi pěkně vybrané povídky.

07.12.2024 5 z 5