alishek komentáře u knih
Nádherně šílené, barevné, vyprávění, které pluje v času, ale čas postupně splývá, něco zaniká a něco vzniká. Určitě se k tomuhle dilu ještě vrátím.
Musím říci, že mě poslední díl lehce zklamal, příběh byl zajímavý, ale prostě mi tam něco chybělo, takové vloupání bez cíle.
Další napínavé pokračování Ality a její cesty, tentokrát jako agentky Salemu. Už je tady jasne viditelný rozdíl od filmu, ale příběhové linie mě baví. Jsem zvědavá, jak to dopadne.
Druhý díl taky rychle utíká, dozvídáme se útržky z Alitiny minulosti, které zvyšují napětí u čtenáře, jak to vlastně bylo, kdo je Alita a odkud pochází. Už se těším na další díl.
Ke komiksu jsem se dostala po shlédnutí filmu, abych se dozvěděla, co se bude dít dále, první díl končí zhruba tam, kde film. Nádherně nakreslené, přehledné, děj ubíhá rychle, fakt super.
Ze začátku jsem si říkala, jaké to bude, když už Lovey nebude na palubě Wayfarer, ale kniha byla skvělá. Sledovat ze začátku dva oddělené příběhy, kde si dvě postavy hledají svůj důvod, proč žít, hodně působivé.
Kniha se čte velice příjemně, je rozdělena do jednotlivých příběhů. Vysvětlení norské mytologie je jednoduché k pochopení.
Ze začátku jsem si musela zvyknout na styl, kterým je kniha napsaná, ale po téhle fázi jsem si knihu užila, jemný a chytrý humor, letní nálada, ráda se ke knize vrátím.
Knížka jako taková je velice zajímavá, rozhodně ta historická část, nicméně příběh Leny, která mi byla vysoce nesympaticka a neuvěřitelně propojené postavy mi fakt nesedlo, ale jsem ráda, že jsem se do knížky pustila.
Ze začátku mi chvilku trvalo se začíst, ale později jsem ocenila pomalejší začátek, intriky, politiku. Skvěle vystavěný příběh.
Napínavá knížka od začátku do konce, člověk prostě hlavnímu hrdinovi musí fandit, super akční knížka a už se těším na filmové zpracování.
Opravdu velké překvapení, zajímavé sci-fi, které vás přivede k podstatným filozofickym otázkám. Přečteno jedním dechem, abych věděla, jak to dopadne.
Mohu říci, že mě 3.dil mile prekvapil, byl napínavý, nečekaný zvrat, prostě vse, co má dobrý příběh mít a hezké zakončení této trilogie.
Knížku jsem měla jako audioknihu a musím říci, že byla velmi dobra, místy mi připomínala Hunger Games. Hlavní hrdina je sympatický, takže mu člověk od začátku fandí.
Nádherně napsaný příběh, který čtenáře okamžitě vtáhne do děje a knížku nepustíte, dokud ji nedočtete.
Kniha mě velice bavila, nádherné využití Prahy a okolí z pera americké autorky mě opravdu mile překvapilo, četla jsem ji v originále a líbilo se mi, jak používala česká jména a pojmenování. Bylo to napínavé, zajímavá zápletka, fakt super, doporučuji :)
Další povedeny díl z prostředí asijských miliardářů, intriky se postupně eskalují a ukazují se skryté pohnutky. Už se těším na třetí díl.
Skvělé oddechové čtení s romantickou zápletkou a samozřejmě napínavým dějem. Líbilo se mi, ze je kniha napsaná po postavách, tak měl aspoň člověk přehled kdo je kdo. Zároveň se člověk naučí i různé cizí výrazy, které jsou dole pod čarou vysvětleny.
Velké iluze jsou drahé... Zajímavé a nadčasové dílo, které mě překvapilo svojí myšlenkovou hloubkou, není to kniha, po které bych normálně sáhla, ale překvapila a vím, že se k ní vrátím.
Zajímavě napsaný příběh, který postupně odhaluje zamotanost celého pripadu, četlo se to samo, jak dobře to je vymyšlené.