alishek komentáře u knih
Musím říci, že mě knížka zase tak nezaujala, líbil se mi koncept a nápad, ale příběh mi přišel takový plochý, vůbec nevyvolává žádné emoce, což by takovýhle příběh asi měl, škoda.
Oddechové čtení s vánoční atmosférou a ještě Skotsko k tomu, přečteno během chvilky. Sice hlavní dvojice trochu postradala chemii, ale i tak mě to bavilo.
Některé povídky mě bavily více a některé mě nebavily vůbec. Bohužel více převažovaly ty, co se mi líbily méně.
Do knížky jsem se pustila po shlédnutí seriálu a jedním slovem: wow! Ty detaily postav, jejich vývoj, vykreslení okolí, skvělé čtení.
Od knížky jsem neměla žádné očekávání, ale knížka mě mile překvapila. Lehčí zamyšlení nad tím, že být hodný k lidem/zvířatům nic nestojí.
Vůbec jsem se do knížky nemohla začíst, příběh byl sice velkolepý, ale nějak mě to vlastně ani nebavilo.
Opravdu silný příběh, který je zajímavý tím, že je vyprávění z pohledu koně. Je tak dobře napsaný, že ho přečtete za chvilku.
Knížku bych si sama nevybrala, takže díky čtenářskému klubu jsem ji přečetla. Rozhodně nelehké téma, knížka se mi četla dobře, ale něco tomu chybělo.
Oddechové čtení na dlouhé zimní večery, závěr knížky nepřekvapí, už ho víte od začátku, ale i tak se čte velice dobře. Sice to není žádné velké literární dílo, ale myslím, že očekávání se naplnilo.
Ke knížce jsem se dostala přes Čtenářský klub, jinak bych si ji sama nevybrala a musím říci, že jsem byla mile prekvapena. Důležité téma, krásně zpracované do povídky.
Komiks se čte velice dobře, téma druhé světové války a holokaustu je tak přiblíženo i čtenářům, kteří by po klasické knize nesahli, bavilo mě to, ač je to těžké téma.
Zajímavá knížka, co se čte velmi dobře. Námět příběhu mě velice zaujal a líbil, ale ve finále jsem mela pocit, že mi něco chybí.
Opravdu rozsáhlé dílo, některé pasáže mě bavily více, některé méně, ale určitě se pustím i do pokračování, ať vím jak to dopadne.
Oddechové čtení, příběh příjemně plyne. Jsem rada, ze jsem dříve viděla seriál a pak se pustila do knížek, knížka mě baví rozhodně více.
Vůbec jsem nevěděla, co od knížky čekat, četla jsem ji v rámci Čtenářského klubu a musím říci, že je zajímavá, zajímavě popsané udalosti, jak se asi mohly stát.
Knížka je velmi vtiva, přečetla jsem ji za odpoledne, ale ve finále jsem z ní byla lehce zklamaná, je označena jako horor, ale vůbec mi to jako horor nepřišlo, spíše takové oddechové čtení, se zajímavou zápletkou.
Tohle čtení mě prostě baví, pomalé dávkování hintů, a pak konečné rozuzlení, které vlastně nepřekvapí, protože si to postupně odhalujeme s příběhem.
Příjemně oddechové čtení, jak asi mohl vypadat vztah rakouské císařovna a její kadeřnice. Moc se mi to líbilo, autorčina fantazie mě bavila.
Ke knížce jsem se dostala přes Čtenářský klub, sama bych si ji asi nevybrala. Četla se mi relativně těžce, nevím, nějak mě to vůbec nezaujalo.
Knížka se četla velmi rychle, onotedy i dej měl velký spád, ale ve finále to bylo takové slabé. napadá se mi celkem líbil, ale bylo to takové poslepovane.