amladar komentáře u knih
Velmi zdařilá kniha, napětí i styl autorky mi naprosto vyhovuje. Doporučuji.
Nedočetla jsem, bohužel. Roztahané, čekala jsem úžasný příběh, ale to něco chybělo. Škoda.
Není to špatný příběh, ovšem trochu jsem se ztrácela v postavách a pachatele jsem neodhalila. Za mě, trošku jednoduché, mírně odfláknuté. Takové téma se dá pořádně rozjet.
Ale tak špatná nebyla, ovšem je škoda, že si autor nepohrál se závěrem. Tak nějak to rychle skončilo, i když potenciál na perfektní závěr a hlavně delší určitě byl. Co bylo neskutečně prima, tak to tedy krátké kapitoly a každá o někom jiném. Doporučuji.
Další můj oblíbený autor. Výborná zápletka, napětí až do konce. Doporučuji :-)
I tento případ mého oblíbence Harryho je vynikající. Strhující, napínavé, prostě nepřekonatelné. Zatím neznám jiného autora + hlavního hrdinu, kteří by mému naturelu nejvíce sedli. A ten otevřený konec.... bomba.
Pro mě naprostý luxus. Vyšetřování a způsoby jakým Robert přišel na pachatele jsou skvělé. Během čtení jsem měla v hledáčku celkem 4 pachatele a nebyl to ani jeden! Pasáže s nájemným vrahem byly super a doufám, že Carter už píše další knihu. Ale jak to vydržím, to tedy nevím.......
Nemohu než dát opět 5 *, tento díl se mi zatím líbil nejvíce. Celá vyšetřovací skupina je naprosto úžasná a já se těším na pokračování a snad i Kim konečně najde toho pravého!!
Velmi zajímavá kniha, psycho jak má být. Autorka si mohla trochu pohrát s koncem, bylo to takové rychle utnuté, nicméně doporučuji :-)
Kniha se mi tedy moc nelíbila. Nejdříve jsem se ztrácela v postavách, takové množství jsem už dlouho v žádné knize nenašla. Pořád jsem se musela vracet a přemýšlet kdo je kdo. Samotný děj byl nudný, další knihy od této autorky raději vynechám.
Překvapivá kniha, co kapitola to možnost dalšího pachatele. Až do konce jsem si nebyla jistá tím, kdo to všechno spískal a kdo má nebo bude z toho mít největší prospěch. Bez krve a velkého násilí, ale na přemýšlení dost dobrý. Doporučuji!!
Ta mně teda dala zabrat!!!! Do poloviny knihy jsem si myslela, že se asi duo autorů zbláznilo. Dlouho se mi nestalo, že bych knihu chtěla odložit. Ale - druhá půlka už stála za to. Doporučuji vydržet a budete překvapeni. O otevřeném konci vůbec nemluvím a už se nesmírně těším na dalšího Joonu :-)
Parádní kniha, ať ji vezmu jako pokračování nebo samostatný příběh, prostě nemám co vytknout. Doporučuji.
Tak tento případ Eriky mě bavil o moc víc než Dívka v ledu. Dávám 5*.
Bezvadná kniha, po dlouhé době čtivá, napínavá, sympatičtí vyšetřovatelé. Těším se na další případy s Kim Stoneovou.
Velmi dobrá detektivka, těším se na pokračování, ale musím dát 4*. Chybělo mi tam něco, kvůli čemu bych knihu neodložila a četla a četla.
Nejlepší z celé série. Vynikající kniha, doporučuji :-)
Nejzajímavější, nejnápaditější z celé dosavadní série. Pro vrahovy myšlenky jsem měla částečné pochopení, pro Vanju už méně (jak ta dokáže být protivná ouu), Sebastiana mně bylo fakt líto a Billy na konci .... snad se dočkám brzo dalšího dílu, jinak nevím, nevím....