AmyLee992 komentáře u knih
Příběh samotný se mi hodně líbil, nejvíc proto, že mi to nepřipomínalo nic, co jsem dosud četla. Zas tolik mě to jako jiné horory neděsilo, ale mrazení bylo a to je hlavní. Určitě doporučuji :)
Velice užitečná kniha všem ženám, které jsou ochotny si přiznat, že "milují příliš" = mají velký problém. Na mnoha příkladech můžeme vidět, za jaké "banality" se naše závislosti mohou skrývat.
Parádní detektivka, italské prostředí je osvěžující a děj napínavý, bez nudných pasáží. Doporučuji!
Super oddychovka s typicky Popelkovským příběhem :) a samozřejmě erotikou!
Moje první opravdová detektivka, která mě vtáhla rychle do děje a ten odsýpá jedna radost :) Konec super!
Dost zvláštní a rozhodně neotřelá kniha, zpočátku jsem byla na rozpacích a taky recenze mi moc nedaly, ale vydržela jsem a zhruba od první třetiny mě to chytlo :) za mě doporučuji!
Trochu rozvláčnější a pomalejší děj než první díl, ale stejně úchvatný a strašidelný :)
Oddychová, trošku záhadná romanťárna, četlo se skoro samo :)
První dva díly byly super, i když zvláštní. Tenhle mě nezaujal ani z poloviny, navíc jsem už pozapomněla, co se dělo v předchozích dílech.
Navzdory tomu se knihy čtou velmi rychle a svižně, děj "odsejpá", což si myslím je velký bonus. Pokud bude pokračování, docela bych si početla :)
Skvělý psychothriller, nečekaná záplatka jako vždy u Jefferyho :)
Syrově a až depresivně vylíčený příběh neobyčejného kluka v obyčejném světě
Parádní duchařina, skvěle vykreslená ponurá atmosféra univerzitního sídla. Za mě 5*
Kniha je nádherný návrat do dětství, pokaždé ji čtu s nadšením a radostí. Rozhodně doporučuji
Název je naprosto výstižný - intenzivní pocity z každé stránky přímo čiší. Tahle kniha je opravdovým klenotem :)
Knihu jsem četla na PC, takže to trvalo déle, ale vůbec nelituji :) tvorbu Koontze mám hrozně ráda, a tato kniha patří k jeho nejlepším. Všem doporučuji!
Příběh jako takový se mi líbil, bylo to sice napsané trošku nudněji a děj se táhl, ale konec to všechno dohnal a určitě nelituji přečtení :)
Za mě rozhodně 5 hvězdiček :) moc moc mě kniha bavila a napínala a závěr se mi líbil a zároveň překvapil. Nemůžu se dočkat, až se pustím do druhého dílu. Doporučuju!