AmyLee992 Online AmyLee992 komentáře u knih

Mýtné Mýtné Cherie Priest

Příběh samotný se mi hodně líbil, nejvíc proto, že mi to nepřipomínalo nic, co jsem dosud četla. Zas tolik mě to jako jiné horory neděsilo, ale mrazení bylo a to je hlavní. Určitě doporučuji :)

23.10.2021 4 z 5

Ženy, které milují příliš Ženy, které milují příliš Robin Norwood

Velice užitečná kniha všem ženám, které jsou ochotny si přiznat, že "milují příliš" = mají velký problém. Na mnoha příkladech můžeme vidět, za jaké "banality" se naše závislosti mohou skrývat.

09.05.2021 4 z 5

Stesk po krvi Stesk po krvi Dario Correnti

Parádní detektivka, italské prostředí je osvěžující a děj napínavý, bez nudných pasáží. Doporučuji!

21.02.2021 5 z 5

Nezbytné věci Nezbytné věci Stephen King

Za mě nejlepší Kingovka :) TOP

Jedna noc s ním Jedna noc s ním Elle Kennedy

Super oddychovka s typicky Popelkovským příběhem :) a samozřejmě erotikou!

Noční pavouk Noční pavouk John Lutz

Moje první opravdová detektivka, která mě vtáhla rychle do děje a ten odsýpá jedna radost :) Konec super!

HEX HEX Thomas Olde Heuvelt

Dost zvláštní a rozhodně neotřelá kniha, zpočátku jsem byla na rozpacích a taky recenze mi moc nedaly, ale vydržela jsem a zhruba od první třetiny mě to chytlo :) za mě doporučuji!

10.02.2021 4 z 5

Povznesení Povznesení Stephen King

Kingovské!

06.02.2021 5 z 5

Sanctum Sanctum Madeleine Roux

Trochu rozvláčnější a pomalejší děj než první díl, ale stejně úchvatný a strašidelný :)

23.11.2020 4 z 5

Knihkupectví na Riverside Drive Knihkupectví na Riverside Drive Frida Skybäck

Oddychová, trošku záhadná romanťárna, četlo se skoro samo :)

13.02.2023 5 z 5

Katakomby Katakomby Madeleine Roux

První dva díly byly super, i když zvláštní. Tenhle mě nezaujal ani z poloviny, navíc jsem už pozapomněla, co se dělo v předchozích dílech.
Navzdory tomu se knihy čtou velmi rychle a svižně, děj "odsejpá", což si myslím je velký bonus. Pokud bude pokračování, docela bych si početla :)

27.11.2022 3 z 5

Neklid Neklid Jeffery Deaver

Skvělý psychothriller, nečekaná záplatka jako vždy u Jefferyho :)

13.10.2021

Dům fúrií Dům fúrií Madeleine Roux

Velmi zvláštní příběh, čtivý

13.03.2021 3 z 5

Sídlo smutku Sídlo smutku Gail Godwin

Syrově a až depresivně vylíčený příběh neobyčejného kluka v obyčejném světě

07.03.2021 4 z 5

Asylum Asylum Madeleine Roux

Parádní duchařina, skvěle vykreslená ponurá atmosféra univerzitního sídla. Za mě 5*

Kde padají hvězdy Kde padají hvězdy Markéta Zinnerová

Kniha je nádherný návrat do dětství, pokaždé ji čtu s nadšením a radostí. Rozhodně doporučuji

Intenzita Intenzita Dean Koontz

Název je naprosto výstižný - intenzivní pocity z každé stránky přímo čiší. Tahle kniha je opravdovým klenotem :)

24.07.2020 5 z 5

Ashley Bellová Ashley Bellová Dean Koontz

Knihu jsem četla na PC, takže to trvalo déle, ale vůbec nelituji :) tvorbu Koontze mám hrozně ráda, a tato kniha patří k jeho nejlepším. Všem doporučuji!

22.08.2021

Strašlivý příběh Prospera Reddinga Strašlivý příběh Prospera Reddinga Alexandra Bracken

Příběh jako takový se mi líbil, bylo to sice napsané trošku nudněji a děj se táhl, ale konec to všechno dohnal a určitě nelituji přečtení :)

30.07.2021

Nejhorší noční můra Nejhorší noční můra Brenda Novak

Za mě rozhodně 5 hvězdiček :) moc moc mě kniha bavila a napínala a závěr se mi líbil a zároveň překvapil. Nemůžu se dočkat, až se pustím do druhého dílu. Doporučuju!

01.07.2021 5 z 5