Ana72154 Ana72154 komentáře u knih

Jiná Gabriela Koukalová Jiná Gabriela Koukalová Martin Moravec

Kvůli negativní kritice, která proběhla ve všech možných médiích po vydání knihy, jsem knihu původně nechtěla číst.
Kniha byla překvapivě velmi čtivá. Já osobně sport nesleduji a nijak se o něj nezajímám, ale v této knize je vidět, co vše je za oponou skryté a co nevidí běžný divák nebo fanoušek. co vše musí poctivý sportovec dokazát a přetrpět, aby se mohl dostat vysoko a vyhrávat.

04.02.2022 5 z 5

Bílá nemoc Bílá nemoc Karel Čapek

Čteno v rámci výzvy. Je to bohužel velmi podobné současné situaci.

31.12.2021 5 z 5

Kavárna v Kodani Kavárna v Kodani Julie Caplin

První polovina knihy nic moc, u druhé jsem se nemohla odtrhnout. Jediný co to kazilo byl Josh, který mi celou dobu neskutečně pil krev. :-D

24.07.2021 4 z 5

Kontrakt Kontrakt Melanie Moreland

Začátek vypadal velmi dobře, začetla jsem se. Ovšem za polovinou to bylo takové nijaké, uspěchané, vůbec mě to nebavilo.
Vypadalo to, že autorka chtěla napsat knihu o více než 400 stránkách, jenomže ji bylo řečeno, že děj musí zkrátit a vejít se do požadované počtu stran, proto ten nijaký konec.

13.07.2021 3 z 5

Tatérka Tatérka Alison Belsham

Za mě kniha super. Na začátku mírné rozpaky z toho popisu pohledu vraha. Já moc nemusí scény ve kterých figuruje velké množství krve... Těším se na pokračování.

05.02.2020 5 z 5

Kafe @ cigárko Kafe @ cigárko Marie Doležalová

Vůbec mě to nebavilo. Možná že audiokniha a seriál na Streamu může být lepší....

18.03.2019 2 z 5

Divné hlášky z knihkupectví Divné hlášky z knihkupectví Jen Campbell

Teda rozhodně by mě nenapadlo, na co vše jsou lidé schopni se jít zeptat nebo shánět v knihkupectví :-D Pobavila jsem se :-D

11.01.2019 5 z 5

Easy? Easy? Tammara Webber

Za sebe mohu říct, že mě kniha ihned vtáhla do děje a nemohla jsem se odtrhnout. Hezky napsaná sympatické postavy (některé). Určitě doporučuji k přečtení.

19.10.2022 4 z 5

Věřit znovu Věřit znovu Mona Kasten

Jako první díl i tento se mi velmi líbil. Jenom mi přišlo zbytečné množství nesmyslných hádek mezi oběma hlavními aktéry.

17.04.2022 4 z 5

Spolubydlící Spolubydlící Beth O’Leary

Po přečtení jsem mile překvapená. Začátek byl trochu táhlý, ale po 1/4 se to hezky rozeběhlo. Při čtení jsem měla chuť fackovat Justina za ty jeho výstupy.

24.02.2022 4 z 5

Inkoust Inkoust Alison Belsham

Stejně jako první díl, mě i dvojka vtáhla do děje okamžitě. Napínavé od začátku do konce.

09.11.2021 5 z 5

Kontrakt 2 Kontrakt 2 Melanie Moreland

Oproti prvnímu dílu, u kterého jsem byla celkem zklamaná, mě pokračování mile překvapilo. Nevím jestli je to tím, že má o 100 stran méně nebo že je to jiné- dojemné...

17.10.2021 5 z 5

Holky z porcelánu Holky z porcelánu Jaromíra Kolárová

Knihu lze přečíst během jednoho dne, jak snadno se čte. Líbilo se mi, jak stírali předsedu Rybičku. Film jsem zatím neviděla.

17.01.2021 4 z 5

Malý muž a velká žena aneb Vlak dětství a naděje Malý muž a velká žena aneb Vlak dětství a naděje Věra Sládková

Strašně ráda koukám na seriál Vlak dětství a naděje. Kniha se mi líbila. Při čtení jsem si v hlavě přehrávala jednotlivé scény ze seriálu.
Musím říct, že se mi seriál líbí o malinko více než knižní podoba.

31.12.2020 5 z 5

Pohádky Hanse Christiana Andersena (41 pohádek) Pohádky Hanse Christiana Andersena (41 pohádek) Hans Christian Andersen

Některé pohádky mi přišly podivné už v dětství, teď se mi to jenom potvrdilo. Možná je to tím, že jsem zvyklá na jiné provedení.

17.11.2020 3 z 5

Devatero pohádek Devatero pohádek Karel Čapek

Já miluju pohádky, ale tyto se mi moc nelíbily. Byly na můj vkus moderní, oproti jiným. Hlavně jsem měla problém dočíst až dokonce.

19.10.2020 3 z 5

Než jsme byly tvoje Než jsme byly tvoje Lisa Wingate

Měla jsem problém vyznávat se ve jménech, v časech a hlavně pokračovat ve čtení.

25.09.2020 3 z 5

Ze života knihomolky Ze života knihomolky Debbie Tung (p)

V některých částech jsem sama sebe poznala :-D Knihu jsem měla přečtenou ani ne za půl hodiny.

07.09.2020 5 z 5

Šéf Šéf Vi Keeland

Kniha sama osobně se četla dobře. Líbili se mi vymyšlené Chasovi historky. Jenom ten konec byl moc useknutý.

23.08.2020 4 z 5

Deník Anne Frankové Deník Anne Frankové Ari Folman

Deník Anny Frankové v komiksové podobě byl velmi hezky vypracován. Já sama nevyhledávám knihy spojené s holokaustem, 2. sv. válkou, kdy trpělo x milionů lidí kvůli svému náboženskému vyznání, barvě pleti atd. Zkrátka na to nejsem psychicky stavěná.

01.04.2020 5 z 5