andream komentáře u knih
Tak to byla jizda, konec absolutne nepredvidatelny, nuti vas cist dalsi a dalsi stranku… super jsou kratoucke kapitoly, diky tomu to odsypa jeste vice… hednoznacne doporucuji a jdu na dalsi dil serie
Jedna z nejlepších knih co jsem v poslední době četla . Kdpyz si člověk uvědomí jak to dřív měli lidé těžké , zjisti ze teď vlastně žádné problémy nemá.... vřele doporučuji přečíst ....
Uzasne! Dlouho me kniha tak nevtahla a musrls jsrm ji precist behem dvou dnu jednoduchy styl psani mi maximalne vyhovuje, pro zmenu konecne kniha, ktera se odviji chronologicky a ne porad prolinani vice casovych usekujednoznacne doporucuji a uz ted se tesim na druhy dil
Syrová, brutální, depresivní, beznadějná, krásná , čtivá a dostane vás....tam kam chce. A chce hodně. Doporučuji
Parádní jízda, chvilku ostře nahoru a chvilku loudavě dolů.Zdaleka netušíte, kam vás to na další stránce hodí. Rozhodně to tedy není thriller, jak u uváděno u knihy, je tam spíš více emocí, přemýšlení, lží, nezpracovaných starých křivd...závěr překvapující, strhující a vlastně úlevný. Rozhodně stojí za přečtení, hned se vrhám na druhý díl -))
Kniha přinesla velké překvapeni, s jakou lehkosti a přitom urputnosti se četla. Řadím tímto paní spisovatelku k mým oblíbeným a kloboucek, psát opravdu umí. Doporučuji
Opravdu hluboky pribeh, i kdyz neni psan do hloubky spis povrchni vypraveni, coz nic nemeni na velice ctivem a smutnem pribehu, od ktereho se proste neda odejit jednoznacne doporucuji a davam plny pocet hvezdicek.
Poslouchala jsem jako audioknihu, jako skvělou audioknihu podotýkám.
Kniha je rozdělena na tři části a každou část čte jiný interpret, což je super a umocnuje to celkový dojem, který je absolutně úžasný. Ke konci se vše v knize spojuje a dává smysl, pochopíte o čem to celé vlastně je... pochopíte že pokud nefunguje komunikace a důvěra tak nefunguje vlastně nic... moc doporučuji tuhle knihu.
Tak to byla opět jízda, miluju Carterovi krátké kapitoly, díky nim se kniha čte uplně sama a je problém přestat... mohu jen doporučit.
Síla a bezmoc, vše namichane v jednom... tak děsivé smutné a hluboké... doporučuji přečíst a nezapomeňte kapesniky, hodně kapesniku ...
Wauuu… uzasna kniha, i kdyz na cteni je potreba se opravdu soustredit a premysle pri tom… mam moc rada i ostatni knihy p. Tučkové a tak jsem vedela, ze i tato me nezklame… a nezklamala, jdete do toho. Velka poklona autorce, za knihou je videt obrovsky kus dobre odvedené práce.
Zase super jízda, nejlepší byl závěr - projev Fina u soudu mě rozsekal na cucky, padlo i pár slz - neskutečně silné. Člověk si uvědomí o čem by mělo být přátelství, opravdové... Trilogie měla podle mě vzestupnou tendenci, tento díl se mi líbil nejvíc a spisovatele řadím mezi mé oblíbence a těším se na další jeho knihu. Jednoznačně vřele doporučuji!!! -)
Tak nevim jak hodnotit... chvíli mě bavila, chvíli jsem se nutila do čtení... něco tomu chybělo a nebyla to ta knížka, na kterou se těším ze budu číst dal.. spis ta, u které se těším až uz ji doctu
Myslím že v komentářích zde bylo už vše řečeno, nemám co dodat, nemám slov... kniha poskytne velice silny zážitek ,doporučuji přečíst všem a garantuji že se vám od ní bude těžko odcházet -((
Za mě úžasná kniha, sice jdnohubka přečtená běhěm jednoho dne, ovšem velice silný příběh. I přes to že to tda v komentářích často čtenáři hodnotí jako přeslazené, moc romantické a pod., pro mě hluboké a nutící ke konfrontaci a přemýšlení.... Líbila se mi a doporučuji přečíst -)
krásná pohádka, výborně se čte, nejlépe ji vzít v čase vánočním, k tomu mátový čaj a štrůdl a pohodička neskutečná ...
Moje úplně první fantasy… tenhle žánr vůbec nečtu, ale… jsem rada ze jsem to zkusila a přiznávám ze mě to příjemné překvapilo .. čte se velice dobře a po tom konci hned objednávání druhy díl .. takže určitě doporučuji
Velice čtiva kniha, cte se sama a tezko se od ni odchazi… za me sice romanticka oddychovka, ale napsana tak dobre ze davam plny pocet hvezdicek. Smutna a chvilemi beznadejna , o to vetsi radost mam z dobreho a hlavne uzavreneho konce.. doporucuji moc.
Krásné, syrové čtení, často depresivní a smutné, nicméně pravdivé a ze života... tak to prostě je. Donutí Vás přemýšlet nad svým životem i životem celkově a budete se těšit na každou další stránku jako já a zároven se bát co ještě musí hrdinky vydržet a co všechno tak samozřejmě vydrží... opravdu doporučuji .
Mě se kiha líbila kapku víc než Skála, nebylo tam tolik pro mě chluchých popisných míst, děj mě lépe plynul jakoby vcelku bez propadů. Návraty do minulosti mě moc bavily, i když dost ponuré a syrové ale to já mám ráda . Nepřišlo mi to jak detektivka, spíš asi román či rodinná sága. Určitě doporučuji a hned se vrhám na třetí dí. Už se těším na Fina,nějak mi ten suchar přirostl k srdci -)))