AnDyB AnDyB komentáře u knih

Hypnotizér Hypnotizér Lars Kepler

Kniha se mi četla moc pěkně a zápletka je opravdu neskutečně dobrá a konec nečekaný. Celkově mě nadchlo psaní této manželské dvojice a hned jsem koupila další díly :) Jedině co tak jsem měla krizi v určitě části a přišlo mi to zbytečně dlouhé kdyby bylo třeba o 50 stran méně tak by mi to nevadilo ale i tak to byla skvělá kniha a další díl je již rozečtený. ♥

27.05.2020 4 z 5

Bez srdce Bez srdce Marissa Meyer

Za mě 5*. Autorku mám ráda již z Měsíčních kronik a její styl mě prostě baví. Trošku jsem se bála, že budu zklamaná po hodnocení a některých komentářů lidí co jsou na autorku zvyklí. Nevím proč, ale mě prostě tenhle příběh naprosto dostal. Jakou mají minulost záporné postavy a jak vlastně vůbec vzniknou, to je pro mě naprosto super téma, které mě baví. V knize je zachováno šílenství a i svět říše divů je skvěle popsaný. Pro mojí fantasii to bylo to pravé a milostná zápletka pro mě byla opravdu silná. Teď už chápu proč je zlá srdcová královna opravdu tak šílená a zlá. Mám na ní teď jiný pohled díky této knize.

06.11.2019 5 z 5

Zákon rezonance Zákon rezonance Pierre Franckh

Kniha je jako moje bible zivota privedla me na to jak spravne myslet a pomohla mi utridit si veci v zivote. Pozitivni mysleni a zakon pritazlivosti vysvetleny od Pierra urcite doporucuji vsem zacatecnikum kteri se zajimaji o svuj zivot, vesmir a chteji byt stastni! Super Super Super!!!

23.11.2017 5 z 5

Habibi Habibi Baja Dolce

Jako velmi čtivé asi tak do půlky mi to vydrželo a pak nooooo nevim. Taky jsem čekala víc, že budu věřit té dark straně, jako celé té DARK atmosféře, ale nějak nevím něco mi tam chybělo. Prostě Harrymu jsem nevěřila tu témnou stránku a to mi trošku vadilo. Jinak se to čte velmi dobře :)

12.12.2024 3.5 z 5

Případ Amelia Případ Amelia Kimberly McCreight

Tohle jsem nečekala a bylo to skvělý !

Muž, který chtěl být šťastný Muž, který chtěl být šťastný Laurent Gounelle

Opravdu skvělý, každý by měl přečíst !

Nový měsíc Nový měsíc Stephenie Meyer

Celá série je pro mě vzpomínková a milovala jsme to jako puberťačka takže tak :D !

Návrh Návrh Elle Kennedy

Jako taková klasická tutovka nenadchne a neurazí. :) Čtivé to rozhodně bylo.

05.08.2024 3 z 5

Mrtvá zóna Mrtvá zóna Stephen King

Moje druhá kniha od Kinga. Opět jako audiokniha. Vlastně ani nevím co napsat zvláštní, dobré, zajímaví, velmi dobré, někdy zmatené, někdy moc dlouhé, někdy psycho a takovéhle emoce jsem měla v průběhu celé knihy. :D Ale ve finále všechno pak zapadá a příběh se mi jako takový moc líbil. Přesto se přiznám, že ÚSTAV jako první kniha se mi líbila více. Zkusím další knihu od tohoto mistra :)

05.08.2024 4 z 5

Ruckus: Šílená láska Ruckus: Šílená láska L. J. Shen

Za mě krásná kniha. Líbí se mi kombinace psychické poruchy / závislosti a reálné nemoci. Jako konec hodně napínavý tak to bylo mnohem akčnější. Myslím že kdyby to byla reality tak konec dopadl jinak ale u tohoto žánru by to asi tak být nemohlo a jsem ráda že to dopadlo jak dopadlo :) :P

04.06.2024 4 z 5

Domek v Irsku Domek v Irsku Julie Caplin

Audiokniha.
Já tedy opravdu nevím, je to moje třetí kniha od autorky. První na mne neudělala dojem tak jsem dala také 2*. Ta druhá se mi naopak líbila, konkrétně Pekárna v Brooklynu. A zde zase nemohu dát více jak dvě hvězdičky. Líbí se mi myšlenka autorky, že se děj vždy odehrává někde jinde a točí se kolem jídla a za to jsou ty dvě hvězdičky. Celkově naprosto rezonuji s komentářem od sgjoli. Postavy mi přijdou strašně otravné. Takové dětinské na svůj věk. Hannah jako hlavní hrdinka mi nějak nevadila, ale ani tu lásku na konci jim zas tolik nebaštím :D Nevím uvidím zda dám autorce ještě šanci, možná ano. Je to teď 2/1, tak bych mohla ještě zkusit jednu audioknížku, přeci jen se u toho dobře pracuje :)

20.02.2024 2 z 5

Propast smrti Propast smrti Robert Bryndza

Musím dát zde 3*. Nejsem si jistá zda je to tím, že jsem poslouchala audioknihu ale také jsem měla menší nepořádek v postavách ale jen občas. U předchozích knih se mi to nedělo. Jenže stále se musím vracet k porovnání s jinými detektivními knihami a prostě není to tak silné. Konec ale překvapil za to bych dala 1 takže tak 3*a půl.

16.10.2023 3 z 5

Sladká nevědomost Sladká nevědomost Danielle Lori

Moc pěkné čtení. Zvolila jsem knihu na dovolenou a velmi se mi líbilo dark prostředí temné mafie to mne ohromně bavilo. Pěkná oddechovka s jiným pojetím.

11.08.2023 4 z 5

Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

Začátek knihy mě pohltil ale nevím co se stalo ale asi mi autorka opravdu ve finále nesedla. Óčko tak na to jsme byla uplně háklivá a konec jsem prostě jenom prolítla protože mi přišlo že to bylo všechno co jsem očekávala vecpané do posledních stránek a nějak tak ne tak záživně. Prostě mi to nesedlo :/

01.07.2022 2 z 5

Jiný svět Jiný svět Dmitrij Rus

Naprosto super kniha byla jsem nadšena ! Dříve jsem si zahrála občas WoW a tohle byla prostě pecka. Hlavní postava mi sedla líbi se mi že Laith inteligentní a opravdu vynalézáví zato Taali mi trošku vadila semtam ale je pravda že je zase krásně sepsaná postava mladé holčiny které se tak občas chovají ????každý zná trochu té puberťačiny. A trosku jsem doufala ve vide popsané romantické sex chvíle do toho fantasy ale už jsme si zvykla ze tyto momenty jsou na fantazii čtenáře hold ????

18.10.2020 5 z 5

Iko sama sebou Iko sama sebou Marissa Meyer

Hrozně jsem se dokopávala komiks dočíst. Přesto že mě příběh bavil a postavy jsou skvělé, nějak jsem vždy knihu odložila a raději se vrhla do jiné. Nakonec když už jsme se do ní dala tak se četla sama. Nevím proč jsem byla takový lenoch na tuhle knihu. Spisovatelka je naprosto skvělá a její knihy miluju. Myslím si že by každý měl zakončit Měsíční kroniky tímhle komiksem. Ale měla jsme ho rovnou přečíst najednou :)

13.01.2020 3 z 5

Elantris Elantris Brandon Sanderson

Kniha se mi moc líbila i kdyz detailne rozebírání náboženství mi uplne nesedelo ale neměnilo to nic na příběhu :) jen asi v půlce jsem se trochu sekla a a prislo mi ze jsem uvízla na mrtvém bodě chvilku nez se kniha znovu rozjela proto davam jen 4 * jinak moc pěkne napsáno a knih jako celek se mi moc líbila :)

19.11.2016 4 z 5

Město ze skla Město ze skla Cassandra Clare (p)

konecne jsem uz to prasklo :DDDD parada super knizka cela serie je naprosto uzasna :)))

22.06.2014 4 z 5

Gejša Gejša Arthur Golden

Nádherná kniha plna emocí moc se mi líbila

03.12.2013 5 z 5

Pohodová produktivita Pohodová produktivita Ali Abdaal

Kniha byla fajn ! Je to opravdu tak jak se píše. Kniha mě trochu donutila se zamyslet nad mým aktuálním stavem v pracovním módu. Něco je použitené něco trochu méně ale celkově knihu hodnotím kladně. Já jsme si i zakoupila jako audioknihu a poslouchala každé ráno před prací, takto mi to přišlo nejvíce efektivní :)

08.11.2024 4 z 5