anetka.repova Online anetka.repova komentáře u knih

Prokletý princ Prokletý princ Erin Watt

Nutně potřebuji další díl a to hned!

04.09.2017 5 z 5

Papírová princezna Papírová princezna Erin Watt

Nutně potřebuji další díl.

31.08.2017 5 z 5

Doppler Doppler Erlend Loe

Po přečtení anotace, jsem si knihu musela okamžitě přečíst. Jenže jsem byla zklamaná. Byla tam spousta věcí, která by byla ve skutečnosti nereálná. Tolik jsem se těšila na krásný příběh. Budu hodně uvažovat o tom, či si přečíst další díl. Abych pravdu řekla, tak mě to už ani neláká.

Námět super, ale výsledný příběh nic moc.

14.08.2017 2 z 5

Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Asi si říkáte, co je to trubku, která nemá ještě Harryho Pottera přečteného. Ano je to tak do dnešního večera jsem neměla Harryho přečteného. Proč jsem si to sakra nepřečetla už dříve!! Udělala jsem velikou chybu, když jsem se do knihy pustila před pár dny. Vím oč jde, viděla jsem film a knihu jsem si naprosto užívala. Hltala jsem stránku za stránkou. Pohltilo mě natolik, že jsem nečekala, že budu tak rychle na konci. Brzy se pustím do dalšího dílu.

09.06.2017 5 z 5

Mám tě ráda Mám tě ráda Jenny Bakker

Nádherný příběh. :)

28.05.2017 5 z 5

Justýnka a asistenční jednorožec Justýnka a asistenční jednorožec Kateřina Pantovič

Nádherná knížka, již dlouhou dobu jsem hledala nějaký příběh pro děti, který by mě nadchl. Nic ve stylu Disney. Justýnka a asistenční Jednorožec je něco neskutečného.
Je to překrásný příběh o fantazii malých dětí, konkrétně Justýnky.

Miluji ten příběh, který je doplněný překrásnými ilustracemi.

Doporučuji všemi deseti.

28.05.2017 5 z 5

Koruna Koruna Kiera Cass

Co víc napsat závěrem celé Selekce série, jen to, že to bylo naprosto boží.
I když nepatřím do cílové skupiny, pro kterou je kniha určena, ale já jsem nadšená a moc moc doporučuji.

17.05.2017 5 z 5

Pes Blůma na cestě k dokonalosti Pes Blůma na cestě k dokonalosti Emma Chichester Clark

Pejsek Blůma, krásný příběh se skvělými ilustracemi. Co víc si přát. Milovníci pejsků, tahle kniha Vám nesmí chybět v knihovničce. :)

09.05.2017 3 z 5

Hádanky ze dvorku Hádanky ze dvorku Zuzana Pospíšilová

Hádanky ze dvorku, jsou jednoduché hádanky doplněné krásnými ilustracemi.

Péče o novorozence a kojence Péče o novorozence a kojence Martin Gregora

Kniha na mě působila velice jednoduše, srozumitelně, doprovázená fotkami. Pro prvorodičky nejlepší.

Geniální přítelkyně Geniální přítelkyně Elena Ferrante

Jedna z nejlepších knih, co jsem za posledních pár měsíců četla.
Kniha se mi velice líbila, byla většinou psaná formou vyprávění a proto mi to velice rychle utíkalo.

Neskutečně mě bavil příběh dvou kamarádek, které prožívaly své dětství a dospívání spolu, někdy i každá sama za sebe, ale ve skutečnosti byly nerozlučné a jedna druhou potřebovala.
Navíc autorka nádherně vykreslila Neapol v 50. letech minulého století, kde se celý příběh odehrával.

Už teď se těším na další díl.

Knihu doporučuji kudy chodím. :)

Zamilujete se jako já.

09.05.2017 5 z 5

Flouk a Líla: Dobrodružství z mrakodrapu Flouk a Líla: Dobrodružství z mrakodrapu Petra Dvořáková

Velmi povedená knížečka pro děti .

20.04.2017 5 z 5

Dřív, než půjdem spát Dřív, než půjdem spát Petr Wagner

Krásná knížečka. Rozhodně koupím svým dětem. Překrásné ilustrace které nikdy neomrzí. Knihu můžete číst nejenom před spaním, nikdy se vám neomrzí. Knihu budete chtít číst stále dokola. Vaše dítě jí bude milovat.

13.04.2017 5 z 5

Planeta Země Planeta Země James Buckley Jr.

Kniha je plná zajímavých informací o místech z celé planety. Místy i méně známých. Je určena pro mládež, ale mě sedla tím, jak byla psána jednoduše a srozumitelně. O každé zajímavosti na naší planetě byla psána stručně a krátce. Pro mě značka ideál.

13.04.2017 4 z 5

Domov Domov Carson Ellis

Překrásná knížečka o tom, jaké podoby může mít domov nejenom pro člověka. Kniha je navíc doplněna překrásnými ilustracemi. Co víc si přát.

13.04.2017 5 z 5

A brány se otevřely... A brány se otevřely... Milan Hes

Druhá světová válka a koncentrační tábory mě velice zajímají. Proto jsem se rozhodla si přečíst i tuto knihu. Za mě jedna z těch povedených knih. Přiblížila jsem si, co všechno se odehrávalo v době druhé světové války v koncentračních táborech. Je to hodně silné, emotivní, neskutečné, pro mnohé z nás neuvěřitelné a pravdivé, bohužel pravdivé.

13.04.2017 4 z 5

Nevinná navždy Nevinná navždy Abbi Glines

Celá série byla úžasná. I když mi strašně lezla na nervy Nan. Chovala se jako malá holka a nedokázala pochopit, že ji nikdo a hlavně Blair nechce vzít Rushe bratra. Dost mi také vadilo, že Rush za ní běžel kdykoliv ona začala brečet. Nedivila jsem se Bliar, že ji to vadí, ale vždy se snažila být tolerantní a vše chápat.

Dost povedená série. V jistých úsecích a po dočtení, mi připadalo, že mohl být klidně jenom jeden díl. Pořád se řešilo jen to jedno. Jestli Bliar zůstane s Rushem. Takže to mohla rozvést maximálně do dvou dílů.

Nevím jestli jsem to dobře pochopila, ale v zahraničí jsem viděla, že by to mělo mít ještě pokračování a ne jedno až 8 tak to už vážně netuším. Co jsem viděla obálky knih, tak ty další díly by měly být o Nateovi, jejich synovi. Fakt nevím.

Poslední díl jsem přečetla za dopoledne. Tak až čtivé to bylo.

Doporučuji.

15.03.2017 5 z 5

Za hranicí nevinnosti Za hranicí nevinnosti Abbi Glines

Tak tahle série se pro mě stála návyková. Nečekala jsem, že autorka napíše něco tak neskutečně čtivého. Naprosto mě uchvátila. I když to není top a nic kvalitního, což jsem ani nečekala, tak mě to neskutečně bavilo číst. I když se mi zdálo, že hlavní hrdinka byla v druhém díle dost naivní a Rush se snažil, tak jsem si ho i místy oblíbila. Uvidíme co přinese závěrečný díl.

14.03.2017 5 z 5

Naše paní Božena Němcová Naše paní Božena Němcová František Halas

Paní Boženu Němcovou mám ráda. Poezie od Halase se mi líbila. Sbírka je to tenoučká a tak to máte slupnuté za pár minut, i když se to dá číst hodiny. Pokud to čtete pomalu a déle, tak pochopíte ten pravý význam a co řádky pan Halas vyjádřil na tuto úžasnou osůbku.

Pěkné a milé.

11.03.2017 3 z 5

Milý Johne Milý Johne Nicholas Sparks

Milý Johne, můj nejlepší knižní hrdino!!!! Zamilovala jsem se do Tebe už od první stránky a nezklamal jsi mě!!!

Moje asi druhá nejdůležitější kniha na světě. Nedám na ni dopustit a už teď se těším až se zase spolu setkáme a prožijeme pár společných chvil.

Nicholas Sparks je můj úplně nejlepší spisovatel na světě. Kde, kdo si může říct, že to není zas až tak kvalitní literatura, ale mě tím nikdo neurazí. Já se za to nestydím. Za Sparkse a jeho knihy bych i dýchala. To co on mě provádí s emocemi stránku za stránkou je neskutečné.

Milý John je něco tak krásného a úžasného. Lepší spojení s hlavním hrdinou knižním a filmovým jsem si nemohla ani ve snu přát. Chaning Tatum je navíc můj nejoblíbenější herec a to že ztvárnil Johna byla taková třešnička na dortu. Fakt úžas.

A ano na konci jsem bulela jako želva, tak jako u jiných knih od Sparkse, on to ani jinak neumí . :) Za to jsem, ale ráda.

Moc, moc, moc, moc doporučuji k přečtení!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

11.03.2017 5 z 5