anetka.repova komentáře u knih
To je tak překrásná a nápaditá kniha. Člověk by sám nevěřil, kde na to autor chodí. Navíc je kniha krásně graficky zpracována, tak jak to autor umí a že to on umí sakra moc dobře.
Obálka je úžasná a originální, navíc vydavatelství si na jeho knihách dává záležet a jde to vidět.
Ty jeho knihy jsou zkrátka boží. Ať už jsou bez textu, či s textem vždy mě dokážou překvapit. Jeho ilustrace jsou překrásné a vytvoříte si zkrátka tolik příběhů, kolik jen váš mozek ukrývá kreativity a nápaditosti.
K jeho knihám se vracím už po několikáté a vždy v nich objevím něco nového.
Miluji tohoto autora.
Všem doporučuji.
Nechápu podstatu této knihy. To myslíte jako vážně?! Existuje spousta knih, které stojí za vydání a nejsou vydány. Proč zrovna tohle? Jako sdílení obsahu na instagramu a Fb beru, ale proč to vydávat do knihy nějak nepobírám.
Nezlobte se, ale pro mě je to škoda papíru.
Bože, jak já nesnáším ty její konce!!
Kniha byla pro mě zklamáním. I když jsem ji četla jako druhou v pořadí. Byla jsem napnutá až do konce, to ano, ale strašně mi vadil konec. Chyběl mi tam výslech na policii a pak také nějaké lepší zakončení s Millie.
V pasti lží je rozhodně 1000 x lepší.
Asi jsem čekala více týrání a mučení.
Moje první setkání s panem Brownem a hlavně s panem Langdonem. Já se tak bavila a hltala stránku za stránkou. Boží, boží, boží. Pan Labgdon se stal mým přítelem. Neskutečně se mi líbila jeho povaha. Na konci příběhu mi bylo líto, že jsem se s ním musela byť na pár dní, co si přečtu další jeho případ rozloučit.
Už teď se těším na další knihy, do kterých se pustím. :)
Moc, moc doporučuji!!!
Bože, tak to bylo něco. Už dlouho jsem nehltala stránku za stránkou. Boží, boží, boží.
Hlavní hrdinka mi tolik přirostla k srdci, že mi ji bylo místy až líto.
Při čtení jsem ani nedýchal. To byla jízda. Fakt super pecka.
Řadí se mezi mé oblíbené knihy.
Všem doporučuji. Nutně si ji musíte přečíst!!
Tak tohle bylo něco. Děkuji autorce, že něco takového napsala. Proč jsem se jenom tak dlouho odhodlávala si celou sérii přečíst.
Bože, já chci další takové knihy. Poslední díl byl tak vzrušující, asi nejlepší ze všech. Jsem ráda, jak to dopadlo.
Boží, boží, boží, prostě boží.
Zamilovala jsem se!
Druhý díl byl, daleko lepší než ten první. Bylo mi líto jedné události, která se tam stala. Nesmím jmenovat, jinak by to byl spoiler. I přes tuto událost jsem se přenesla a nepřestala jsem ani na okamžik číst. Děj mě natolik pohltil, že jsem doslova nevnímala okolní prostředí. Při čtení jsem měla neskutečně moc pocitů a hlavně mě polévalo horko.
V druhém díle jsem si oblíbila Lucu, byl jiný než jeho rodina, ale nedával to hned od začátku znát. Zato jsem začala nenávidět strýčka Jacka.
No uvidíme co nám přinese poslední díl.
Už teď se na něho velice těším.
Tohle si musíte rozhodně přečíst!
Nečekala jsem, že mě tahle série tolik pohltí. Od knihy jsem se nemohla odpoutat. Téma mafie se mi v příběhu moc líbilo. Zkrátka jsem si čtení knihy užila a už teď se těším na další díly.
Jsem ráda, že sérii čtu až když vyšly všechny díly. Nevydržela bych čekat. :)
Podařená série.
Co k tomu napsat. Po dočtení, i při čtení jsem měla spoustu pocitů, samozřejmě ne těch pěkných. Za mě asi jeden z nejsilnějších příběhů, které jsem kdy četla. Normální člověk neuvěří, co všechno si chudáci museli vytrpět. Ještě teď na ten příběh myslím a jen tak to nepřejde.
Povinnost pro všechny.
Krásná kniha o skvostném panu spisovateli. Pro milovníky pana Hrabala nutnost. :)
Moje první setkání s paní spisovatelkou a rozhodně ne poslední. Kniha se četla jedním dechem. :)
Doporučuji k přečtení.
Krásný a dojemný příběh. I když ve skutečnosti nereálný. Kniha se mi moc líbila, byla čtivá a milá.
Měla to být vánoční romance a vůbec mi to nepřišlo ani jako zimní příběh natož vánoční.
Moje první setkání s autorem. Rozhodně není poslední. Kniha se mi líbila. Děj byl jednoduchý, čtivý, milý.
Na knihu jsem se hodně těšila a nakonec mě příšerně zklamala. Příběh byl jednoduchý a do čtení jsem se musela nutit. Paříž a příběhy s ní spojené mám ráda, ale tohle nebylo vůbec dobré. Což je velká škoda.
Měla jsem velké očekávání a to nebylo rozhodně zklamáním. Žena v okně je rozhodně lepší, než Dívka ve vlaku, ke které je přirovnávána.
Kniha mě pohltila už od samého začátku. Rozhodně jsem byla napnutá až do samého konce.
Hlavní hrdinka na to, že byla psycholožka, mi přišla naivní. Některé situace ji mohly přijít absurdní. Ale je jasné, že si nebyla sama sebou docela jistá, když ji všichni tvrdili opak a věděla jak na tom je.
Rozhodně stojí za přečtení.
Dlouho po tom, co vyšel první díl, jsem se rozhodla si knihu přečíst. Slyšela jsem přirovnávání k Selekci a to mě o to více lákalo k přečtení. Panebože, proč jsem si knihu nevzala hned jakmile vyšla? Tak to bylo něco.
Jedná se o příběh, který je už v mnoha jiných podobných knihách zpracován, ale tenhle byl jiný. Hlavní hrdinka není vůbec naivní, jako spousta jiných, zatím co jsem měla možnost číst.
Tahle série byla neskutečně návyková. Stala se pro mě nejmilovanější sérii. I když nejde o nic převratného, je to jednoduché, strhující a neskutečně čtivé. Prostě boží.
První a druhý díl končí takovým zvratem, že prostě potřebujete nutně další a pak další díl.
Tohle musíte mít a hned. Ti z vás, kdo to ještě nečetli mají neskutečnou výhodu, že už vyšly všechny tři díly a nemusí čekat na další díl. To bylo ubíjející.
Po dočtení se mi hned začalo stýskat po Elle a Royalech, nakonec nebyli zas až tak špatní, jako v prvním díle.
Kdo mi ale neskutečně vadil byl biologický otec Elly Steve. Jak ten mi lezl na nervy.
Docela je mi líto, že to už nemá pokračování.
Tihle Royalové vás zničí a to doslava.
The Best.!