anez66 komentáře u knih
Zklamaná nejsem. Je to taková oddechovka s požehnaným množstvím erotiky. :D
Neskutečně dlouhá a zároveň až moc krátká túra. Konec jsem obrečela.
Pro mě je to jedna z nejsilnějších knih. Člověk si pořádně uvědomí, co se v jiným kulturách děje, až ho s tím seznámí někdo s vlastními zkušenostmi nebo to zakusí sám. Při čtení jsem občas jen bloumala a byla nešťastná z toho, čeho jsou lidé schopni. Někdy jsem zase knihu zaklapla a dobrých dvacet minut jsem nadávala. Bizarní příběh.
Jsem z knihy nadšená. Trvalo dlouho, než jsem se k Alchymistovi dostala, konečně se tak stalo a jsem okouzlena. Příběh je dokonalý.
Úžasná kniha. Měla jsem z toho obavy, ale je to tak perfektně napsané, že se nedalo odtrhnout. :)
Několik desítek stran trvalo, než mě kniha pohtila. Ale jakmile se to stalo - úžasná jízda. :)
Četla jsem do noci, v hlavě mi vyskakovala jména postav. Byl to skvělý zážitek, myslím, že kniha určitě stojí za přečtení.
Kdyby to bylo možné, dala bych daleko víc hvězdiček. Perfektní kniha!
Jsem ohromena. Vian udělal z obyčejné zápletky něco neskutečného. Knihu, jako je tato, jsem ještě nikdy nečetla. Budu na ni dlouho vzpomínat. :)
Tahle kniha si všechny ty ohlasy zaslouží. A možná by si jich zasloužila i víc.
Pokud chcete vědět, jak je lidem trpícím poruchou příjmu potravy, sáhněte po této knize. Příběh uchopený z té nejsprávnější strany.
V průběhu čtení jsem měla děsnej vztek. Matka nejsem, takže nemůžu posoudit jaké to je, ale to jako vážně takhle chodí? I ty matčiny myšlenky, přišlo mi to dost na hlavu. V tom všem vzteku jsem si říkala, jak je to strašná knížka, ale když jsem ji dočetla, tak jsem jen civěla do zdi. Ten konec byl nečekaný.
Neskutečné, jakou slova mají sílu. Stačily pouhé tři řádky slov, aby mi vehnaly slzy do očí.
Co k tomu dodat. Nemůžu uvěřit, že to vážně takhle skončilo.
Už dlouho jsem nebyla z nějaké knihy tak unešená. :)
I když je kniha poměrně útlá, moc mě nebavila. Příběh je moc pěkný, ale do děje mě to nevtáhlo.
Kniha je šíleně zajímavá. Po přečtení je těžké myslet si, že by smrtí vše končilo. :)