Anežka173 komentáře u knih
Ten mediální bum, který kolem knihy je, si kniha rozhodně zaslouží. Strhující a místy až temný příběh, který odhaluje zákulisí herecké branže.
Kniha obsahující dvě delší a pár kratších povídek z života obyčejných lidí. Kniha se mi četla vcelku dobře i přes můj nižší věk. Navíc se mi líbí, jak povedeně jsou zde vykresleny jak kladné tak záporné lidské vlastnosti.
První kniha od této autorky, kterou jsem přečetla a rozhodně ne poslední.Kniha je neuvěřitelně silná a temná a nezanechává místy moc dobrý pocit, ale i tak je úžasná.
Příjemná romantická oddechovka. O hygge jsem doposud nic netušila a musím říct, že mě to díky popisu autorky zaujalo. Konec je sice velmi předvídatelný, ale to není u takovýchto knih nic neobvyklého.
Tato kniha mě velmi zasáhla a upřímně stále nevím na jakou stranu se přikláním, jestli na stranu skeptickou (Igor sám říká, že bral drogy, takže to může být jenom výplod jeho fantazie a lidé ztrácí i jinde než jenom na Tribeči), ale na druhou stranu existují podložené důkazy. Sama nevím jak se k záhadě klanět, ale kniha byla velmi poutavá a stojí za přečtení.
Kniha byla vtipná a vcelku dle mého povedená. Vraha jsem dopředu neodhalila, takže jsem byla lehce překvapená koncem. Hlavní hrdinka mi byla ze začátku trochu nesympatická, ale v průběhu knihy se můj postoj k ní zlepšil.
V knize panuje příjemná atmosféra podzimního Londýna, takže ideální četba pro pochmurné podzimní večery. Děj místy možná trochu táhlý, ale jinak povedená kniha. A navíc prostředí univerzitní knihovny, což každý vášnivý čtenář dle mého ocení.
Děj byl čtivý a svižný. V knize se mi také líbil trochu detektivní motiv. Popis okolní přírody byl jako vždy do detailu propracovaný. Za mě povedená kniha
Tato kniha je zatím má nejoblíbenější z celé série. Úžasná atmosféra zapadlé pařížské cukrárny pro mě byla tak inspirativní až jsem se sama vrhla do pečení a vymýšlení nových receptů.
Milá oddechová kniha. Měla jsem ji přečtenou za chvilku, kdybych ji četla v češtině, tak ještě rychleji. Stránky běží pod rukama. Navíc krásné ilustrace, ale nevím, jestli se pustím do dalšího dílu.
Velmi dobře napsané fantasy, které má zajímavý námět a navíc skvělou romantickou linku. Poppy je mi sympatická a libí se mi, že to není ta dokonale krásná hrdinka, ale má pár vad na kráse, čímž se čtenáři ukáže, že nikdo není dokonalý. Kniha se ze začátku trochu táhla, ale ten konec! Okamžitě jsem sáhla po dalším dílu.
stránky v této knize přímo mizí pod rukama. Zajímavý a na víc velmi propracovaný námět smrti a navíc detektivní zápletka. Konec byl pro mě velmi nečekaný. Také krásně zpracovaná milostná linka a temné podzimní prostředí, do kterého je děj zasazen.
Svižné oddechové čtení. Navíc příjemná atmosféra zimních dní. Postavy mi byly sympatické, děj měl spád. Prostě nemám co vytknout.
Kniha mě velmi bavila a stránky přímo utíkaly pod rukama. Seriál natočení na námět této série mě vůbec nebavil, tak jsem si řekla, že si radši přečtu knihu a rozhodně nelituji.
Tato kniha je čtivá a navíc námět superhrdinů je neotřelý a dobře zpracovaný. Navíc vcelku sympatické postavy a velmi propracovaný svět. Jsem zvědavá na další díly.
Díl od dílu mi přijde, že je série lepší a lepší. Děj se sice trochu táhne, ale to mi nijak nevadí. Jediné co musím zase vytknout je množství milostných scén.
Skvělé pokračování série. Tento díl se mi líbil ještě o trochu více než ten předchozí. Někdo píše, že je děj zbytečně zdlouhavý, ale mně to nevadí a naopak mi přijde, že díky tomu si je čtenář schopen udělat k postavám užší vztah. Ale na druhou stranu přeci jenom musím vytknout, že romantické scény ztrácí své kouzlo (kdyby byl trochu ojedinělejší bylo by to lepší).
Tuto knihu jsem četla v Chorvatsku a opravdu jsem si ji užila. Přišlo mi, že v této knize to nebylo tolik o jídle, jako tomu je v předchozích dílech, ale spíše o romantické lince a krásně vykresleném slunném prostředí (což byla příjemná změna). Také mě v knize zaujalo téma bulimie (i když tam bylo velmi okrajově), protože toto téma je, dle mého, důležité a nemělo by být tabu. Za mě jedna z nejlepších knih série.
Mně se celkově tato série líbí zatím více než originální série Bridgertonovi. A tento díl pro mě nebyl výjimkou. Zápletka odehrávající se na moři byla poměrně originální. Možná bych trochu vytkla to, že se skoro celý děj odehrává v kajutě a hlavní hrdinka si neustále stěžuje, že se nudí. Ale jinak se mi kniha líbila.