anishta anishta komentáře u knih

Kůže plná stínů Kůže plná stínů Frances Hardinge

Krásně napsané, zajímavý a originální příběh. Chvilku mi trvalo se začíst, ale když jsem tomu asi po 50 stranách propadla, šlo se těžko odtrhnout.

06.03.2019 4 z 5

Rule Rule Jay Crownover

Nebylo to špatné, ale místy mě hlavní postavy teda pěkně štvali a Ruleho matka a Gabe? Ježiš, ti byli mega na facku. Ale jinak příjemný romantický příběh a prostředí tetovacího salonu je fajn.

28.02.2019 4 z 5

Klan Klan Adrienne Young

Tak já jsem asi celkem nadšená. Hlavní hrdinka se mi líbila, chápu i Iriho. Prostředí knihy je skvělé a prostě asi jsem si to fakt zamilovala a vadí mi, že to je jen samostatná kniha. :-D

05.02.2019 5 z 5

Les Les Chelsea Bobulski

Průměrná YA. Celkem velký potenciál, ale toho cestování časem tam bylo málo. Vlastně skoro vůbec tam nebylo. Možná by to autorka mohla v další knize rozvést, protože hlavní hrdinka byla celkem sympatická, až na její hormonální výkyvy. :-D

03.02.2019 3 z 5

Pán mého srdce Pán mého srdce Jo Beverley

Ach, tak to mi sedlo jako prdel na hrnec. Aimery a Madeleine jsou skvšlý pár a autorka je k sobě vedla tak skvělými, napívanými kličkami, že jejich příběh musíte milovat. Zasazení příběhu do Anglie za vlády Viléma Dobyvatele bylo dobré, až na ta jména :D

25.01.2019 5 z 5

Zkáza a naděje Zkáza a naděje Leigh Bardugo

Myslím, že pěkné zakončení série. Tenhle díl mě opět bavil více a konec byl pěkný "hepyjend". Těším se na Korol Rezni. ♥

13.01.2019 4 z 5

Ostrov na konci všeho Ostrov na konci všeho Kiran Millwood Hargrave

Čekala jsem něco jiného. Asi bych měla pozorněji číst anotace, každopádně Ostrov na konci všeho je velmi silný a dojemný příběh, který mě vzal za srdce.

01.01.2019 4 z 5

Iko Iko Marissa Meyer

Měsíčních kronik nebude nikdy dost a příběh téhle partičky nikdy nezklame. Jediné, co mi chybělo bylo více Scarlet a Vlka, snad se dočkám v dalším díle. Jsem hodně zvědavá na pokračování.

28.12.2018 5 z 5

Posmrtný život Holly Chaseové Posmrtný život Holly Chaseové Cynthia Hand

Tak tohle jsem nečekala. Hodně mě to chytlo za srdce a skončilo to úplně jinak než jsem očekávala a bylo to hrozně moc krásné. Och.

12.12.2018 5 z 5

Tri temné koruny Tri temné koruny Kendare Blake

Knihu bych rozdělila do tří třetin.. Zavatek, první třetina, se mi líbil, bylo to pomalejší, ale ten svět a rozdělení daru mezi královny mě zaujalo... Další třetina mě moc nebavila něco tomu chybělo a táhlo se to.. Musela jsem se do čtení nutit... Ale konec, posledni třetina, ten to za mě zachránil a musím říct, že si určitě musím přečíst další díl... Doufám, že to bude ve stejném duchu jako poslední část knihy...

27.11.2018 4 z 5

Společenství růže Společenství růže Marie Lu

Vůbec nejsem spokojená jakým směrem se postavy vyvíjejí. Oblíbenci u mě upadají v nemilost a trhá mi srdce jak je většina nějak pošramocena temnotou, ale ne každý může zůstat čestný, hodný, laskavý atd. Takhle by se asi nechala zkazit většina. I když se mi nelíbí kam to všechno vedlo jsem zvědavá na další díl. Kniha ve mně vyvolala spoustu emocí, takže zaslouží 5 *

11.10.2018 5 z 5

Mladí vyvolení Mladí vyvolení Marie Lu

Ve skutečnosti bych dala nejradši 4,5. Kniha je skvělá a já jsem překvapená, kolik emocí se ve mně během čtení prostřídalo. Z bílé vlčice jsem úplně rozpolcená, nevím jestli ji milovat nebo nesnášet. Konec mě dokonale zničil a stoprocentně navnadil na další díl série a mám tucha, že to bude ještě větší jízda.

08.10.2018 4 z 5

Diabolik Diabolik S. J. Kincaid

Tohle bylo báájo, skvělý příběh, plný napětí, nějaké té akce a s kapkou romantiky. Poslední strany byly dost o nervy, ale konec byl perfektní. Jinak Nemesis se stylově mstí! :D Nějak si ale nedokážu představit co bude v dalším díle, ale tak nechám se překvapit a určitě ho přečtu. ;) Jooo a miluju Tyruse :D

26.09.2018 5 z 5

Nahlížení: Podivný začátek Nahlížení: Podivný začátek Dana Zahoříková

Tak na doporučení jsem sáhla po této knize a nejsem vůbec zklamaná.. Ne, že bych byla největších fanoušek českých autorů, ale tohle bylo velmi milé překvapení... Ze začátku jsem si musela chvilku zvyknout na styl psaní, působilo to na mě trochu jako kniha pro děti, ale nakonec se mi to celkově líbilo.. Meg a Clerence jsou top! :D

03.09.2018 5 z 5

Prohnilé království Prohnilé království Erin Watt

Bohužel mě první půlka knihy moc nebavila.. Ve druhé už to bylo lepší, ale nejlepší byl konec, posledních cca 60 stran mě hodně bavilo.. Na začátku mě hrozné štvala nespravedlnost okolo Hart, pak se konečně všemu s Eastem postavili a bylo to celkem slušné zakončení jejich příběhu.. Jo a chci ještě příběh o dvojčatech..

01.09.2018 3 z 5

Jako led Jako led J. Lynn (p)

No, asi 2,5 hvězdiček, nějak mě to úplně nechytlo, bylo to naspáno celkem čtivě, ale strašně moc uměle vyhrocené.. Zatím asi nejslabší kniha od J.Lynn, co jsem četla...

28.08.2018 3 z 5

Absint Absint Winter Renshaw

Čekala jsem, že to bude trošku skandálnější, ale nejsem zklamaná. Příběh přirozeně plynul, žádná hluchá místa. Navíc kniha nebyla přeplněná zbytečně podrobně vylíčenými erotickými scénami. Příjemný příběh o komplikovanějším vztahu.

21.08.2018 4 z 5

Romeo & ... Jak se ta holka jmenuje? Romeo & ... Jak se ta holka jmenuje? Shani Petroff

Místy velmi vtipný příběh pro náctileté.. Opravdu jsem se při některých scénách smála nahlas a říkala, si, že snad nikdo nemůže být až takové jelito jako Emily... Škoda jen, že v češtině nevynikne, jak je Shakespeare v originále těžký, takže tam jsem si chvilkama říkala, co na tom jako nechápe, ale pak mi došlo, že ve staré angličtině to bude trošku větší oříšek... Dobré, dobré...

02.08.2018 4 z 5

Železná dcera Železná dcera Julie Kagawa

Slabší než první díl, ale není to vůbec zlé. Škoda, ze nevyšly i další díly... Jinak konec byl pro mě uspěchaný a ocenila bych klidně větší drama.

01.08.2018 4 z 5

Železný král Železný král Julie Kagawa

Obrovské a příjemné překvapení! Zbožňuju ten svět, tolik druhů příšerek a taaak velký potenciál k rozvoji příběhu... Úžasné a za mě určitě objev roku... Kouzelné, jdu na další díl..

29.07.2018 5 z 5