anna7852 komentáře u knih
souhlas s ostatními komentáři,že bylo přečíčováno :D
Ale jinak se mi příběh líbí a jdu do dalšího dílu
podle anotace jsem to čekala víc drsnější a vulgárnější,ale i přes to že to takové nebylo,tak kniha se mi líbila a doufám v brzké pokračování :)
Pěkný pokračování, užila jsem si knihu jako první díl.
Jen bych omezila "partnerské pouto"
Na můj vkus to tam bylo až mockrát zmíněné
Těšila jsem se na knihu a nezklama.
Jen slovo "vulva" me dost vytacelo, úplně to chvilkama pokazilo tu žhavost. Aida byla úžasná rebelka.
Těším se na druhy dil
Chvilkami jsem se v tom nějak zrácela,ale naonec zase pěkná vtipná kniha :-)
Tak tohle se mi líbilo ,skvěle napsané a hodně jsem se i nasmala. Za mě tam nic nechybělo :)
Dalo se to,taková pohádka,. Chloe mi někdy lezla na nervy a Tyler byl někdy moc preslazenej.
Další dokonalá pecka. Nádhera, doufám,že bude další dil. Jako Králové se mi líbili hodně,ale Půlnoční běsnění vede na plné čáře.
Bylo to žhavé, líbilo se mi to.
Psyche s Erotem byli vážně skveli
A jsem ráda,že už prvni díl ztratil štítek fantasy, jelikož to s fantasy nemá nic společného:)
Tak tohle nemělo chybu,krásně napsané.
Přečetla jsem na jeden zátah.
Žádné velké drama,prostě odpočinková kniha. Uvidíme jaký bude další dil. Tedy pokud bude:)
jooo zhltla jsem to,krása. Tak šup s dalším dílem :-)
Fíha,nevím jak popsat pocity z knihy.
Asi tak polovina knihy mě nějak moc extra nevtáhla,zbytek byl už o moc lepší. Ale i tak plný počet odemě nedostane i přesto,že jsem na druhý díl zvědavá.
Miluju serii noční dravec, styl psaní mi moc sedí. A tohle i když to bylo z dob králů tak prostě naprostá spokojenost. Knihu jsem dala na jeden zátah.Emily byla úžasně neústupná. Za mě rozhodně ano :)
Podle anotace jsem očekávala trochu neco jiného ale jako páni,tohle bylo čtivé. Mám dve výtky-chyběl mi trochu prolog jak k apokalypse a takovému žití došlo a potom ještě oslovovani hnědovlasek,blonďak me neskutečně štvalo. Proto ubrane hvězdičky
Krasneee,dala jsem to během dne. Už ted se nemůžu dočkat druhého dilu
Další krásně napsaný příběh,miluju seirii VIP. doufám že další dil bude o Wiliamovi. Už se tesim
Tak ja nevim jak se popasovat s pocity z knihy. Podle anotace i recenzi jsem se moc těšila.
Každopádně cca polovina knihy byla moc roztahla a nic moc se nedělo až jsem se lekla že to s fantasy nemá nic společného. Skoro až ke konci knihy se ukázalo co je princ s králem zač a hle konec a čekání na další dil :(
Určitě si další dil nenechám ujít kniha me svým způsobem chytla i když to nebylo až takové wau co jsem očekávala.
Pokud autorka udrží linku a ctivost,tak to bude pěkná serie. Trochu jsem se bála do toho jít,jelikož většinou knihy psané jak z rychlíku. Naštěstí tady byl i nějaký dej,takže pro tentokrát za mě dobre:)