AnnaBa komentáře u knih
Trošku slabší oproti prvnímu dílu. Příběh byl čtivý jako každá kniha od Mony. Těším se na další díl.
Za mě nejslabší kniha z celé série, předchozí díly mě zaujaly víc. Celkově se mi série líbila, Mona umí psát!
Nebyl nejlepší nápad číst vícero knih od Colleen po sobě – mám pocit, že jsem příběh prožívala o to více. Poznámka autorky na konci mě dostala.
Knížka, která nešla odložit, se čtením jsem skončila až někdy po půlnoci. Čtivá, napínavá i trochu děsivá. Doporučuji!
Jsem ráda, že jsem knížku četla v angličtině, vzhledem k tomu, co jsem slyšela o českém překladu. Nebýt AJ, spíš bych nedočetla. Kdyby vyšla pár let zpět, líbila by se mi určitě víc.
Příběh to byl hezký, ale bohatě by mi stačil první díl bez jakéhokoli pokračování.
Po přečtení některých recenzí jsem se bála do čtení pustit, abych nebyla zklamaná, protože série Znovu se mi moc líbila. Nakonec jsem ráda, knížka se mi moc líbila a už se nemůžu dočkat pokračování.
Krásný příběh, jen bych vytkla “Rachel, Rachel, Rachel,.....”.
Zas tak zbytečná kniha to není. Ráda jsem si přečetla příběh z pohledu Hardina a ostatních postav. Líbilo se mi to.
Druhý díl jsem přečetla několik let po dílu prvním a příběh mě opět dojal a knihu jsem zhltla během jednoho dne. Colleen píše krásné knížky a tahle patří mezi mé nejoblíbenější.
Myslela jsem, že ji ani nedočtu, jak mě nebavila.
Hartl opět nezklamal. Všechny jeho knihy jsou na jedničku.
Skvělá kniha, kterou rozhodně doporučuji. Hezky se četla a načerpala jsem z ní spoustu informací.
Kniha se mi moc líbila. Dozvedela jsem se zajimave poznatky. Něco si z ni určitě vezmu.
Prvně jsem viděla seriál a až teď jsem se rozhodla přečíst knihy a i když jsem věděla o čem kniha bude, moc mě bavila. Je čtivě napsaná.
Kniha se mi líbila, ale byla na mě příliš negativní, necítila jsem se nejlíp při čtení.