AnnaBa komentáře u knih
Na začátku mě štval styl psaní, nedařilo se mi začíst. Pak co to bylo za hrozný vztah matka dcera. Toxickej vztah Darii a Penna. Chvílemi jsem myslela, že knihu nedočtu. A ani nechápu tak vysoké hodnocení.
Kniha je velice čtivě napsaná. I přestože je primárně určená pro Ameriku, každý si najde to své a dozví se nové informace. Ne se vším v knize souzním, ale celkově se mi líbila.
Popletla jsem si díly, takže tohle je moje první od Cartera. Líbila se mi, i když mě trochu štvalo, jak je každá kapitola na 2-3 stránky a končí otevřeně. Věřím, že to bude o zvyku a nemůžu ho srovnávat s Nesbøm. Jsem zvědavá na další díly.
Během čtení mi vadilo, jak často byl zmiňován její bratr. Celkově se mi příběh líbil.
I druhý díl se mi líbil, ale na mě celkem depresivní, chtěla jsem ji rychle dočíst. Jak psal někdo níže, souhlasím se spojením obou knih do jedné. Série i tak stojí za pozornost, líbila se mi.
Slyšela jsem spíše negativní ohlasy, ale mně se kniha líbila. Autorka si udržela moji pozornost a neměla jsem tendenci přeskakovat.
Příběh se mi moc líbí, ale je tam prostě něco, co mi trochu vadí. Asi že je to zdlouhavější. 4/5*
Kaden a Rafe nebo Rafe a Kaden.
Pěkně mě zmátla, takže jsem si je popletla.
Příjemné čtení.
To byla taková blbost! Přečetla jsem tak 100 stran, a pak přeskakovala, vůbec jsem se nedokázala začíst. Ani si ji nedám do kolonky přečteno, protože jsem nezvládla ani půlku. A to se mi ostatní knihy od autorky líbili.
Příjemná oddechovka, žádný zázrak. Škoda, že autorka děj trochu víc nerozvinula - jak kdyby se vše odehrálo během jednoho měsíce.
Jedním slovem super! S dalším dílem lepší a lepší. Hltala jsem každé slovo. Hrozně jsem si oblíbila Jeřába, tak snad se mu bude autorka věnovat i nadále.
Kniha je velmi čtivá, jen těžko se odkládala. Těším se na pokračování.
Už několikrát mě odradila obálka knížky. Vyvolávala ve mě pocit jaká blbost to musí být. Nakonec jsem se dostala ke čtení až díky jedné pozitivní recenzi, kterou jsem nedávno četla. Příběh byl super, že se musím hned vrhnout na druhý díl.
Přemýšlím, kolik lidí mohla obálka na první pohled odradit.
Jsem celkem překvapená z tolika pozitivních recenzí. Prvních 150 stran pro mě byla děsná nuda a pořád jsem čekala, kdy se děj naplno rozjede. Nakonec zbylé stránky vykompenzovaly začátek a příběh se mi moc líbil. Těším se na další díl.
Začátek byl nudnější, pak se děj rozjel a moc se mi to líbilo. Po dlouhé době mi u čtení ukápla slza. Jen bych si přála, aby Alina skončila s někým jiným. Nevím, jestli mě ovlivnil seriál a Ben Barnes, ale Temnyj je stále moje nejoblíbenější postava z celé série.
4/5 celé sérii skrz nudnější pasáže
Po delší době jsem se vrátila k detektivkám a ani tento díl nezklamal. Jsem zvědavá na novou sérii s Kate Marshall.
Po shlédnutí seriálu jsem se musela vrhnout i na knihy. Nadchla mě a těším se na další díly.
Během čtení jsem byla na nervy z každé postavy, co se objevila a měla chuť knížku každou chvíli někam zahodit, ale i přesto se mi četla dobře a líbila se mi.
Uff, tak ta mi dala zabrat, číst se dalo až posledních 100 stran.