AnnaBa AnnaBa komentáře u knih

Rozmazlená princezna Rozmazlená princezna L. J. Shen

Na začátku mě štval styl psaní, nedařilo se mi začíst. Pak co to bylo za hrozný vztah matka dcera. Toxickej vztah Darii a Penna. Chvílemi jsem myslela, že knihu nedočtu. A ani nechápu tak vysoké hodnocení.

08.03.2022 2 z 5

Bible vagíny Bible vagíny Jen Gunter

Kniha je velice čtivě napsaná. I přestože je primárně určená pro Ameriku, každý si najde to své a dozví se nové informace. Ne se vším v knize souzním, ale celkově se mi líbila.

07.03.2022 4 z 5

Noční lovec Noční lovec Chris Carter

Popletla jsem si díly, takže tohle je moje první od Cartera. Líbila se mi, i když mě trochu štvalo, jak je každá kapitola na 2-3 stránky a končí otevřeně. Věřím, že to bude o zvyku a nemůžu ho srovnávat s Nesbøm. Jsem zvědavá na další díly.

04.03.2022 4 z 5

Co když se utopíme Co když se utopíme Sarah Sprinz

Během čtení mi vadilo, jak často byl zmiňován její bratr. Celkově se mi příběh líbil.

03.03.2022 4 z 5

Prudký vzlet Prudký vzlet Bianca Iosivoni

I druhý díl se mi líbil, ale na mě celkem depresivní, chtěla jsem ji rychle dočíst. Jak psal někdo níže, souhlasím se spojením obou knih do jedné. Série i tak stojí za pozornost, líbila se mi.

02.03.2022 4 z 5

Strmý pád Strmý pád Bianca Iosivoni

Slyšela jsem spíše negativní ohlasy, ale mně se kniha líbila. Autorka si udržela moji pozornost a neměla jsem tendenci přeskakovat.

28.02.2022 4 z 5

Zrádné srdce Zrádné srdce Mary E. Pearson

Příběh se mi moc líbí, ale je tam prostě něco, co mi trochu vadí. Asi že je to zdlouhavější. 4/5*

21.02.2022 4 z 5

Falešný polibek Falešný polibek Mary E. Pearson

Kaden a Rafe nebo Rafe a Kaden.
Pěkně mě zmátla, takže jsem si je popletla.
Příjemné čtení.

19.02.2022 5 z 5

Turbulence Turbulence Whitney G. (p)

To byla taková blbost! Přečetla jsem tak 100 stran, a pak přeskakovala, vůbec jsem se nedokázala začíst. Ani si ji nedám do kolonky přečteno, protože jsem nezvládla ani půlku. A to se mi ostatní knihy od autorky líbili.

18.02.2022 1 z 5

Zakázané noci Zakázané noci Liv Morris

Příjemná oddechovka, žádný zázrak. Škoda, že autorka děj trochu víc nerozvinula - jak kdyby se vše odehrálo během jednoho měsíce.

17.02.2022 3 z 5

Královna stínů Královna stínů Sarah J. Maas

Totální pecka.

13.02.2022 5 z 5

Dědička ohně Dědička ohně Sarah J. Maas

Jedním slovem super! S dalším dílem lepší a lepší. Hltala jsem každé slovo. Hrozně jsem si oblíbila Jeřába, tak snad se mu bude autorka věnovat i nadále.

12.02.2022 5 z 5

Půlnoční koruna Půlnoční koruna Sarah J. Maas

Kniha je velmi čtivá, jen těžko se odkládala. Těším se na pokračování.

09.02.2022 5 z 5

Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Už několikrát mě odradila obálka knížky. Vyvolávala ve mě pocit jaká blbost to musí být. Nakonec jsem se dostala ke čtení až díky jedné pozitivní recenzi, kterou jsem nedávno četla. Příběh byl super, že se musím hned vrhnout na druhý díl.
Přemýšlím, kolik lidí mohla obálka na první pohled odradit.

06.02.2022 5 z 5

Šest vran Šest vran Leigh Bardugo

Jsem celkem překvapená z tolika pozitivních recenzí. Prvních 150 stran pro mě byla děsná nuda a pořád jsem čekala, kdy se děj naplno rozjede. Nakonec zbylé stránky vykompenzovaly začátek a příběh se mi moc líbil. Těším se na další díl.

02.02.2022 4 z 5

Zkáza a naděje Zkáza a naděje Leigh Bardugo

Začátek byl nudnější, pak se děj rozjel a moc se mi to líbilo. Po dlouhé době mi u čtení ukápla slza. Jen bych si přála, aby Alina skončila s někým jiným. Nevím, jestli mě ovlivnil seriál a Ben Barnes, ale Temnyj je stále moje nejoblíbenější postava z celé série.
4/5 celé sérii skrz nudnější pasáže

29.01.2022 5 z 5

Smrtící tajnosti Smrtící tajnosti Robert Bryndza

Po delší době jsem se vrátila k detektivkám a ani tento díl nezklamal. Jsem zvědavá na novou sérii s Kate Marshall.

21.01.2022 5 z 5

Poslední přání Poslední přání Andrzej Sapkowski

Po shlédnutí seriálu jsem se musela vrhnout i na knihy. Nadchla mě a těším se na další díly.

03.01.2022 5 z 5

Tajemství Tajemství Radka Třeštíková

Během čtení jsem byla na nervy z každé postavy, co se objevila a měla chuť knížku každou chvíli někam zahodit, ale i přesto se mi četla dobře a líbila se mi.

29.12.2021 4 z 5

Konec stárnutí: Proč stárneme a proč už nemusíme Konec stárnutí: Proč stárneme a proč už nemusíme David A. Sinclair

Uff, tak ta mi dala zabrat, číst se dalo až posledních 100 stran.

25.10.2021 2 z 5