AnnaBa

Možná to bylo tou slovenštinou, možná ne. Spoustu odstavců jsem měla chuť přeskočit a nejvíc mě bavila část s dialogy mezi Olive a Adamem. Zároveň mi Olive dost lezla na nervy svým chováním.

Tak tohle byla bomba. Potřebuji třetí díl ASAP.
Team Roth!

Ještě uvidím jedno “o. k.” a asi se zblázním!
Po X přečtených stránkách jsem zjistila, že jsem omylem přeskočila 2. díl a šla rovnou na 3. Oproti prvnímu mi tento přijde slabší, ale jinak se mi to líbilo.

Moc jsem se těšila, jak autorka pojme, když se role obrátí a bodyguardem bude žena, ale bohužel jsem zklamaná. Očekávala jsem něco jiného, celé mi to přišlo přehnané, až nereálné. Byla bych radši kdyby se to neslo v podobném duchu jako díl první. Škoda, knihu nemohu úplně doporučit.

Po dlouhé době jsem se vrátila ke čtení Larse. Celkově se mi kniha líbila, jen jsem trochu zklamaná, že se mi povedlo prokouknout zápletku, to se mi moc často nestává a většinou až do poslední chvíle tápu.

Čtivé, ale nic nového, chvílemi mi to připomínalo 50 odstínů šedi.

Stejně jako v prvním díle byly momenty, kdy jsem měla chuť přeskočit pár řádků. První část knihy mě bavila víc jak druhá.

Další kniha od Colleen, kterou jsem si zamilovala a asi tomu nebude v budoucnu jinak.

Celou sérii bych zhodnotila jako nic moc. Nejlepší byl první díl, ale oproti Mount trilogy mě tohle tolik nebavilo. Konce, které nutí číst dál, ale příště by mi asi stačilo najít na internetu, jak to celé dopadne namísto čtení dalších dílů.
Savage trilogy bych spojila do jedné knihy.

Druhý díl byl skvělý! Laurie píše velmi čtivě a stránky ubíhají, zároveň je celý svět srozumitelně popsán, takže se ani neztrácím.
Doporučuju všema deseti.

Po knížce jsem nějakou dobu pokukovala, až jsem ji nakonec hodila do košíku a dobře udělala. Příběh se krásně četl. Originálně vykreslený svět, se kterým jsem se jinde nesetkala.
Řekla bych, že o této sérii neví až tolik čtenářů, což je škoda, rozhodně stojí za pozornost.
Další díly mám objednány a koukala jsem, že jich bude celkem 5, tak doufám, že zbytek přeloží.

Moje úplně první kniha s tématikou LGBT a moc se mi líbila.
Těším se na nadcházející film.

Třetí díl si přečtu, chci znát konec, ale ani druhý díl mě neoslovil tak jako Mount trilogy. Přijde mi, že se vlastně během knížky nic nestalo, až na konec, který má navnadit na další díl. Autorka píše čtivě, takže stránky ubíhají, to je ale tak vše.

Moc se mi to líbilo a četlo líp, než Z krve a popela. Kde je další díl?
Team Roth!

Moc milý příběh a moje první kniha od autorky. Vrhnu se i na další díly. Postavy byly sympatické. Jen na Katie jsem neustále v duchu řvala, ať se postaví sama za sebe a pošle ostatní do patřičných míst.