apq komentáře u knih
Kniha je velice zajímavá a obsahuje zas nové informace.
Na tuhle knihu jsem se hodně těšila, ale jsem lehce zklamaná. Spousta povídek je jen vytržená část děje z jiných knih, což mi moc nedalo, vzhledem k tomu, že jsem je již četla. Ty ostatní byli většinou fajn.
Knihu jsem si půjčila s tím, že se jde o další skvělou detektivku. Když jsem však zjistila, že jde o jiný žánr, dala jsem přesto knize šanci. Byla jsem však velice zklamaná. Přestože určité kapitoly byly velice napínavé, ostatní jsem musela přeskakovat. Celkově jsem byla velice zklamaná, kniha jako celek mě nezaujala.
Téma se mi moc líbilo,a rozhodně kniha není vůbec špatná, kdyby to ale mělo tak o 100 stran méně, dala bych plný počet.
Kniha pro každého fanouška Tarantina. Za mě super, že něco takového vyšlo.
Velmi napínavá kniha s originálním pojetím, přesto si nejsem jistá, zde jsem se trochu místy neztratila.
Skvělá kniha pro vegetariána/vegana, ke které se vždy jendou za čas vracím.
Hodnotím plným počtem, přestože by kniha nemusela hrát tolik na city (přece jen takhle masožravce spíš odradite).
Přestože kniha nijak moc nesouvisí se svým názvem a část o Violině lásce byla dle mého názoru zbytečně dlouhá, i tak kniha je velmi čtivá, napínavá a podařená.
Námět není špatný, ale kniha se neskutečně vleče a ty dlouhatánské úvahy jsou dost únavné.
Ačkoliv se kniha velmi dobře četla, chybělo napětí a občas mi některá rozhodnutí postav přišla nelogická.
Četla jsem to jako povinnou četbu a vůbec mě to nebavilo.
Za mě skvělé povídky, nejvíce se mi libila jabloň, alibi, modré čočky a ptaci.
Většina povídek mi přišla skvělých.
Rozhodně doporučuji.