apq

Za mě skvělé povídky, nejvíce se mi libila jabloň, alibi, modré čočky a ptaci.

Většina povídek mi přišla skvělých.
Rozhodně doporučuji.

Zajímavá kniha s pěknýma fotkami

Hodnotit tuto knihu pro mě není vůbec jednoduché. Sérii Stín krkavce miluji, a tak jsem sáhla i po této knize. Bohužel jsem lehce zklamaná. Jak již je zmiňováno ve spoustě komentářích, kvalita povídek je značně rozdílná. Lord výběrčí mi přišla nejlepší, zato Souboj dvou zel ani snad nestojí za čtení.
Co mě ale nejvíc zklamalo, tak tím je nevyužitý potenciál. Autor mohl napsat mnoho zajímavých povídek a dovysvětlit nevysvětlené, ale bohužel tuto možnost nevyužil.

Četla jsem v rámci maturitní četby a zrovna nadšená jsem z toho nebyla, a to ráda čtu. Samotné téma není vyloženě špatné, ale nečte se to dobře.

Knížka je zajímavá a dobře se čte. Doporučuji.

Kniha je velice podrobná a dočetla jsem se spoustu informací, o kterých jsem vůbec nevěděla.

Kniha mi přišla zajímavá od začátku do konce. Dozvěděla jsem se spoustu nových informací, přestože o tomto tématu mám načteno mnoho literatury. To, že byla kniha rozsáhlá, hodnotím jedině kladně. Jedinou negativní věc, kterou musím zmínit, je absence obrázků. Jistě by dokreslily celkový dojem.

Kniha mě příliš neoslovila. Zvláštní, občas až podivná slova a neuvěřitelné množství prapodivných metafor narušovalo čtivost a plynulost knihy. Závěr byl poněkud uspěchaný a do teď si nejsem jistá, zda jsem to pochopila tak, jak autor zamýšlel.

Dlouho jsem nevěděla, zda se do knihy pustit, ale byla jsem mile překvapena. Kniha se dobře čte, má spád a je zajímavým pohledem z druhé strany.

Knihu jsem četla už před dlouhou dobou, ale docela se mi líbila.

Na tuhle knihu jsem se těšila, ale bohužel jsem byla zklamaná. Neustále rozebrání nepodstatných detailů jako je snad stavba města, historie, volby, počasí (nadsázka),... mi přišlo poněkud zbytečné ještě k relativně malému počtu stran. To, že autor ani nevěděl, jakou barvu očí měl Dahmer, vůbec nehodnotím. Celkově mi nepřijde nejvhodnější, že kniha byla publikovaná ještě za Dahmerova života, takže chybí spousta faktů ohledně jeho smrti.

Knihu jsem nedočetla, a to i přes to, že jen tak knihu neodlozim. Nijak to neupoutalo mou pozornost a osud postav mi byl lhostejný.

Kniha je velmi čtivá, dej plynule ubývá a myšlenka je také velmi vydařená.