Arev122 komentáře u knih
Pěkné čtení z poválečného Německa ."Dítě z trosek " bylo nalezeno v sutinách Hamurku a ujala se ho žena se dvěma dětmi. Rozuzlení bylo po po čtyřiceti letech . Tak by se to mohlo i ve skutečnosti stát
Nejprve jsem se nemohla začíst, ale pak to mělo spád a hororové napětí. Jen konec byl náhlý .
Pěkné a napínavé čtení. Moc se mi to líbilo. Amazonie a její pralesy a obyvatelé jsou dosud záhadou.
Příběh kreslí jasné a děsivé obrazy prostých a chudých lidí na přelomu 19.a 20.století.
Kniha byla čtivá a příběh z psychiatrické léčebny byl zajímavý. Jen sci- fi konec nebyl uvěřitelný.
Z celé trilogie se mi nejvíce líbil 2.díl. Pekelná krev byla sice akční a čtivá, ale podle mě až příliš fantasy komplikovaná.
Je to kniha fantasy, kde se prolínají historické postavy, nadpřirozené a nesmrtelné postavy spolu s hlavními lidskými postavami. Četlo se dobře, bylo to dobrodružné, akční a napínavé.
Odpočinková kniha s trochou napětí a dobrodružství, trochou historie a hodně fantasy.
Netypická, kniha od S.Kinga. Malá holčička se ztratila v lese - příběh je plný fantazie a představ , ale se šťastným koncem .
Čtení románu mě trochu připadalo jako červená knihovna s detektivní a duchařskou zápletkou. Po první půli jsem ji chtěla odložit , ale nakonec to dostalo spád a napětí.
Pěkné, citlivé čtení o dcerách strážce majáku na začátku 20.století na ostrově , kde je nádherná a drsná příroda, ale také osamělost a samota rodiny.
Dobrodružná, akční a napínavá oddechovka, kde je je hlavní hrdina nepřemožitelný a schopný dělat činnosti, které jsou mimo lidské schopnosti.
Zpočátku to bylo zajímavé, když mladí manželé koupili chalupu .Ale pak , když se tam vyskytovaly duchové zavražděných, to bylo nudné, nepravděpodobné a zdlouhavé.
Napínavé, dobrodružné a trochu sci- fi čtení. Pěkná oddychovka
Napínavé a velmi čtivé sci-fi. Lepší než první díl. Těším se na třetí díl,snad děj nezklame.
Poutavé vyprávění z několika cest po Himaláji, na kterou se vydala žena otřesená svým osudem a kde hledala nový smysl vlastního života a kde překonávala sama sebe pokorou, odvahou a nepřízní počasí. Porovnává chudý život tamních obyvatel s pohodlným životem v Kanadě.
Moc hezké jsou fotky z Himalájí, jen mi chyběly trasy cest.
Napínavé čtení; směs horroru, sci-fi a thrilleru, kde hrdina je nepřemožitelný. Ale občas to byl zcela "guláš " , ale je to dobrodružné a čtivé.
Pěkný dobrodružný a akční román, kde hlavní hrdina je nepřemožitelný. Hezké oddechové čtení.
Zprvu jsem se nemohla začíst, zdálo se mi to příliš nudné a zdlouhavé. Ale druhá polovina knihy již byla zajímavější a napínavější.