Ariko komentáře u knih
Neni to nejlepší Roman, jaký jsem kdy cetla, ale vůbec nechápu, za co je tak praniřovaný. Příjemný sloh, svižný dej, neprohlédnutelná zápletka, nečekané zvraty..... za mě dobrý :-)
Zklamaná - to, co na mě dobře a příjemně působilo v Gilmorkách, mi v knize vadí.
Krásná klasická záležitost. Odreagování a relax na pár stránkách.
Podle anotace a krásné přebálky jsem se těšila na úžasně propracovaný příběh ve trojí verzi. Bohužel jsem byla zklamaná hlavně z provedení - chybějící pojítko mezi všemi třemi verzemi knize hodně ubíralo.
Neurazí, nenadchne
Další z knih pana Vondrušky. Tentokrát je hlavní postavou Jiří Adam z Dobronína a já musím uznat, že moje srdcovka je Oldřich z Chlumu :) Tak jako i jiným mi ale vadil závěr - uspěchaný a zbrklý. JInak ale příjemná oddechovka. Více v recenzi :)
První kniha, kterou jsem četla v roce 2016 a hned taková krása. Umění, literatura, láska i neštěstí. A ten závěr...... Za mě osobně krásná kniha, kterou jsem si oblíbila. Navíc mám ráda knížky, které mě motivují k dalšímu pátrání.
Moc povedená knížka o tradicích a historii českého a moravského národa. Stojí za to mít ji v knihovně a nahlížet do ní v průběhu celého roku. Více pak v recenzi :)
Moc moc poveddená kniha, při které mě i mrazilo nad těžkým osudem žen před pouhým stoletím.
Určitě doporučuji :)
Za mně kniha bez většího zanechaneho dojmu. Jak je psano níže - námět dobrý, ale chybí tam in o pověstné "NĚCO "
Co napsat - další z řady středověkých detektivek. Pro mě spíše průměr a navíc nemám ráda překrucování historických faktů. Ale jinak nemám až tak moc připomínek - prostě poklidné čtení pro nenáročného čtenáře. Žádná hitparáda, ale zase žádný propadák :)
Volné pokračování mého oblíbeného románu sice nepřekročilo pomyslnou laťku, nasazenou knihou Ve stínu arény, ale i tak je to velmi zdařilé čtivo. Jsem moc ráda, že jsem si jí přečetla.
Více jsem se rozepsala na svém blogu :)