ArwenAragorn komentáře u knih
Nepatří k nejlepším, co o herci vyšla, ale pořád velice dobrá biografie. Seana miluji, skvělý herec.
Tentokrát uberu jednu *. Sérií s Alexem jsem teď četla víc po sobě a tahle mně přišla slabší. Nejsem tak přísná jako čtenář, ukrytý pod přezdívkou soukroma, ale v podstatě s jeho hodnocením musím souhlasit.
Takový průměr. Červená knihovna s upozaděnou detektivní zápletkou. Nechtěla jsem knížku nechat nedočtenou, ale moc jsem se k ní nehrnula. O tom svědčí i výše hodnocení.
Život muže, který doslova přežívá den za dnem od letecké katastrofy, při které zahynuly jeho žena a dcery, se náhle ze dne na den prudce změní.
Příběh hodně nutí k zamyšlení, nečte se špatně, i když od Deana Koontze jsem četla knihy, které se mně líbily víc.
Moje první kniha od autora a jsem spokojená. Čtivá detektivka s dostatkem akce a napětí.
Detektivka na vysoké úrovni s mrazivým závěrem. Autor mě opět nezklamal. V hodnocení souhlasím s čefem.
Nejdřív jsem se do knihy nějak nemohla začíst (přiznám se, že některé pasáže mně přišly jako z románu pro ženy a dívky), ale pak už to jelo až do konce. Konce? Takže za pět *, ale nemám potřebu knihu si někdy znovu přečíst.
Ve třetině knihy se objeví kandidát na všechny vraždy, skutečné monstrum, kterému nemůže FBI i přes veškeré snahy nic dokázat. Proto volí riskantní plán. Autor píše s lehkostí a poutavě, kniha se čte dobře, ale závěr, tolik vychvalovaný v komentářích, mě zase tak nenadchl. Trochu složitý, nebo jak uvedl(a) Sonik 1974 - překombinovaný.
Knihu jsem si koupila kdysi náhodou a anglický humor neměl chybu. Skvělá.
Pátá knížka od Karin, zjišťuji, že vztahům mezi hlavními hrdiny se už autorka tolik nevěnuje (naštěstí). Dobrá.
Moje druhá kniha od autora. Námět se mně líbil, měla spád, akci. Pokud bych věděla předem, že půjde o ruskou mafii, nevím, jestli bych si knihu vybrala. Ale četla se dobře. Autora ještě moc neznám, vybírám knihy pouze s Alexem Crossem a zdá se, že starší jsou lepší (ale nemohu ještě soudit, jsem u tohoto autora nováčkem, jak jsem říkala).
Moje první kniha od Jamese Pattersona. Takový průměr. Čte se docela dobře, ale víc se od ní očekávat nedá. Trošku mně připadá, že autor už nemá moc z čeho "vařit".
Výborné úsměvné povídky.
Tentokrát mi tolik nesedl překlad. Na sbírku povídek v Romanci čumilů to nemá.
Trošku zdlouhavější, ale skvěle popsána touha žít.