aydam komentáře u knih
Až do poslední stránky velice napínavý příběh.
Nezapomeňte na Poděkování.
"Každý hraje svoji roli, jen někdo je v tom prostě lepší."
Snad ještě zvrácenější než knihy předešlé.
Perfektně propracované dílo bez nelogických trhlin.
Osmdesátá strana a končím!
Bea je jednoduše pitomá a nepřeju jí žádného chlapa. Je mi jedno, co se s ní stane.
Dětem se to asi líbit bude, ale já z toho slovníku a příběhu obecně odvázaný teda nejsem.
Nádherný pohádkový příběh.
Je mi líto, že jsem opustil sympatické lidičky z Bell Harboru.
Nádherný vtipný milý příběh, který zahřeje a potěší v nevlídném počasí.
Pohodové čtení do dopravních prostředků, které určitě pobaví.
Tak tedy: Dámy, bacha na ně! :-)
Klasický milý příběh.
Moc se mi líbilo, jak se Jeth s Carou handrkovali.
Jednoduchá, svižná, humorná romantická limonáda. Po náročnější knize rozhodně vzpruha. Jedenáctiletý Tomáš tasil jednu perlu za druhou.
Doporučuji jako letní oddechovku.
Napínavé až do posledního listu. Žádné nelogičnosti a přehnaně uměle našroubované náhody dodávaly příběhu realistický rozměr.
Z Charlottina dětství mi bylo vážně úzko.
Milý příběh u kterého se zasníte i pobavíte.
Chci také takovou kavárnu na pláži :-)
To byl tedy vážně povedený trojlístek Harvardu: Psychopatický David, namyšlená povrchní pelešnice Veronica a příliš upjatá Sara. Myslím, že každý sklidil, co zasel.
Kniha mi v paměti utkvěla, ale vracet se k ní nebudu. Za zajímavé považuji myšlenky v doslovu.
Moc povedené dílo!
Svižné kapitoly kratšího rozsahu, jejichž konce nutí pokračovat kapitolou další.
Příběh rozbourává škatulky, do kterých si čtenář postavy zařadil.
Babičko Elso, jsi svérázná, leč máš mé sympatie. Prosím, nauč i mě své palačinky :-)
Své čtenáře si tento titul jistě najde. Já z něj ohromený tedy nejsem. Celé se to opírá o chatrnou myšlenku a v závěru zůstalo pár záležitostí nedořešených.
Nádherný příběh. Přečteno hned dvakrát. Ústředním postavám jsem moc přál, aby se na ně konečně usmálo štěstí...
A jestli se skutečně usmálo, si přečtěte sami.
Chladné, syrové a emocemi nabité vyprávění o tom, jak krizová situace zcela změní myšlení a chování člověka.
Mohu doporučit těm čtenářům, kteří rádi extrémní situace, téměř bez východiska.