badliar_id komentáře u knih
(SPOILER) Tenhle díl byl super. Děj byl nic moc, ale vývoj vztahu mezi Eastonem a Hartley byl krásný..
Byla jsem zaskočená, že si Hartley nic nepamatuje, ale na druhou stranu to mělo zase jiný spád.
Začátek byl tedy pěkně na nervy, jak všichni Hart tvrdili naprostý blbosti, ale naštěstí hned do toho vstoupil Easton, naše zlatíčko :Dd..
Easton se tu choval úplně jinak a fakt ho zbožňuju. Sice byl občas stejně na přefackování, ale jinak se choval lépe a bylo fajn to vidět :) ..
Hartley byla super. Líbilo se mi, že jsme dostali její pohled. Občas mě tedy štvala, ale jinak byla super!!
A jejich vztah byl samozřejmě úplne ňuňu!! Ta chemie mezi nimi!
Konec mě překvapil a nečekala jsem ho.. Co se týče úplně poslední kapitoly… byla vážně sladká :D.. Asi by se bez toho kniha obešla, ale proč ne? Já miluju klišé a přeslazený konce :D..
Tuhle sérii rozhodně doporučuju! Nečekala jsem, že mě tak pohltí, ale stalo se. Jsem ráda, že jsem si jí přečetla a poznala všechny postavy a jejich příběhy!! 3.5/5*
TW - sexuální scény (lehce), závislost, alkohol, domácí násilí, smrt
(SPOILER) Easton byl moje zlatíčko v předchozích dílech, takže jsem se na jeho příběh těšila. No, jsem velice překvapena. Hodně zahraničních lidí tvrdí, že ho tahle kniha udělala špatným a příběh měl zůstat u povodní trilogie. Já si to nemyslím.
Ano, Easton se tady choval jako idiot a měla jsem chuť mu jednu vrazit aby se vzpamatoval. On je prostě uvnitř strašlivě zlomený ze všech těch tajností a lží. Navíc se celý život cítil sám, chyběla mu druhá polovička, kterou našel v Hartley..
Jeho chování k Hartley mě tak vytáčelo, vážně! Vy prostě vidíte, jak ho to k ní táhne, ale jak jde o pocity, tak raději vycouvá.
Ničilo mě číst, jak moc je zlomený a nikdo si toho ani pořádně nevšiml. Ach joo..
Ten konec? Božínku… budu si muset okamžitě sehnat poslední díl. Já pevně doufám, že Seb neumře, protože mám dvojčata ráda a tohle bych nezvládla.
Tenhle díl byl pěkně náročný na nervy :Dd.. Ale bylo tu dost vtipných scén, tak aspoň něco..
(17+)
TW - alkohol, závislost, autonehoda
(SPOILER) Tohle bylo tedy něco. Vůbec jsem nečekala, že mě tahle série tolik chytne a přiroste k srdci.
Tenhle díl by výjimečný v tom, že zde byl trochu krimi žánr, ale jen lehce.
Celou dobu sledujeme průběh "vyšetřování". Ono to vyloženě vyšetřování není, ale i tak.. Pořád je to kniha zaměřena hlavně na romantiku, ale bylo fajn se celou knihu napínat kdo asi Brooke zabil (mně to bylo jasný nějak od prostředku).
Ella a Reed, moje zlatíčka. Přiznám se ale, že mě občas pěkně vytočili. Ale jinak je zbožňuju ;) …
Easton je moje zlatoo! Těším se na jeho knihy, ale zároveň se bojím :Dd..
Překvapilo mě, že se tu skoro neobjevil Gideon (a ano, stále nevím co si o něm myslet).
Dvojčata miluju a fakt mě štve, že nemají a nebudou mít svoje knihy :( ..
Konec byl na mě trochu urychlený, ale byla jsem s ním víceméně spokojená..
Asi se hned nebudu do dalšího dílu pouštět, protože potřebuju změnu žánru a navíc nemám poslední díl a mě nebaví čekat :D..
Tahle série je rozhodně fajn a doporučuju jí, ale stopro nesedne všem!
Doporučuju číst od 17+ - sexuální scény, alkohol, násilí..
Tohle byla rozhodně jízda, kterou jsem nečekala. Myslela jsem si, že díl bude typický vycpávkový a možná to tak i někomu přijde, ale já si díl moc užila a mega mě bavil.
Jsem ráda, že jsme dostaly kapitoly z pohledu Reeda, takže máme možnost mu vidět do hlavy.
Začátek se malinko táhl, ale pak už to jelo jako po másle.
Líbí se mi, že se kluci k Elle chovají takhle hezky. Až tedy na Gideona (stále nevím co si o něm myslím).
Ellu v tomhle dílu naprosto žeru. A to jak vymetla s Jordan? Div jsem nevyskočila z postele, jak jsem se radovala :Dd..
Zbožňovala jsem, jak se Reed snažil Ellu získat zpět.. A Reed je samozřejmě moje zlato!
Eastona miluju, ale sakra práce! V tomto dílu se choval jako vůl..
Dvojčata jsou super :D. Doufám, že dostanou více prostoru.
Ten konec? Co to má jako sakra bejt? Jsem totál zmatená a extrémně se bojím pustit se do dalšího dílu, ale zároveň se na Palác lží těším..
Jsem velice zvědavá, jak se to vyřeší.. Tohle bylo super.. A samozřejmě nechyběly ani vtipné scény.
Knihu doporučuju od 17+ - jsou zde sexuální scény, alkohol, šikana, násilí.
Papírovou princeznu jsem už jednou rozečetla, ale někde nastala chyba a já ji jaksi nedočetla.
Každopádně jsem teď viděla dost příspěvků na tuhle Royals sérii, takže jsem se ke knize zase vrátila. Kniha je extrémně čtivá, takže to budete mít brzy přečtené. Jen tedy, na mě byl ten začátek dost zdlouhavý. Ale pak už se to rozjelo a já nedokázala od knihy odtrhnout oči.
Je to dost předvídatelné a klišé, teď se budu zase opakovat, ale já tyhle tipy knih miluju :D..
Ella se občas chovala mimo, ale jinak se mi na ní líbilo, že si nic nenechala líbit. Reed se od začátku choval jako kretén, ale kdo by nezbožňoval sexy kretény? Odpověď všichni známe.
Easton je boží (až na ty jeho úchylné scény na začátku). Miluju jak se k Elle chová a mimoděk jí vlepí pusu na čelo nebo tvář, prostě hezůů..
Ella a Reed. Ta chemie mezi nimi je šílená. Jiskry lítaly pokaždé, co se objevili sami v místnosti. Ke konci byli oba hrozně hezůů, takže mi bylo jasný, že se něco posere a měla jsem pravdu :D..
A btw Val je super a docela jsem si oblíbila i Savannu..
Ten konec? Kdybych u sebe neměla druhý díl, asi bych zešílela nevědomostí co bude dál.
Knihu doporučuju pro 17+ - jsou zde sexuální scény, sexuální obtěžování, alkohol, drogy a násilí.
3.5/5 *
Na tohle jsem se hodně těšila. Už jsem po knize pokukovala dlouho, ale až teď se do ní pustila. Anotace mě hned zaujala, takže jsem nemarnila čas a vrhla se do ní.
Začátek byl strašlivě zdlouhavý a já se nudila. Navíc mi byla hlavní hrdinka nesympatická. Její chování vůči ostatním ve škole mi přišlo vedle. Já ji chápala, vážně ano, ale občas to bylo nelogické a nevhodné.
Někde v prostředku se to rozjelo a bylo to zajímavější, ale pořád tam scházela nějaká jiskra. Celý ten příběh a průběh knihy byl takový mdlý, ale vyobrazení duševního zdraví a postupné uzdravování bylo fajn.
Kdo mě ale bavil byl Hector (až na tu část kdy vyzradil sexualitu Ren) a Ren. Oba byli hrozně fajn a milí. A fakt mě mrzelo, jak se k nim Cara chovala.
O Caře asi nic vypisovat nebudu, protože mě vážně štvala. Sice byla ke konci "klidnější", ale stejně…
Ona kniha nebyla špatná, jen mi nesedla jak jsem očekávala. Rozhodně je vhodná hlavně pro mladší čtenáře. 2.5/5 *
Moje druhá kniha od Vi Keeland a byla stejně skvělá, jako ta minulá. Dokonce i o trochu lepší. Nevím jak to Vi dělá, ale píše vážně dobře.
Smála jsem se od začátku knihy, až do samého konce. Mělo to samozřejmě i smutnou stránku, ale převážně se budete jen smát :D.
Chase byl úžasný! Hned na začátku jsem si ho zamilovala a fakt jsem ho žrala. Jeho minulost byla vážně smutná a bylo mi ho neuvěřitelně líto. Každopádně! Ke konci mě trošku štval (samozřejmě si to pak hned vyžehlil :D)..
Reese byla fajn už od začátku a neměla jsem s ní žádný problém, ale na konci mě taky štvala. Oba si to ale vyžehlili. A ta chemie mezi nimi, božínku!!
Kniha byla fajn, na odpočinek jako dělaná. Chybičky zde byly, ale jinak jsem byla velice spokojená. Určitě doporučuju.
Toto je novela, takže nečekejte nic velkolepého. Mně se to ale líbilo. Ano, bylo to rychlí a nic moc se tam nedělo (spíš vůbec nic), ale čtení to bylo fajn. Jen mě tedy mrzí, že vyprávění bylo ze strany Melody. Ráda bych si početla i o pocitech Jamieho.
Jamie je podle mého z nich nejvíc v pohodě (u mě tedy pořád vede Trent).
Melody byla skvělá!! Ve směs mi sedly všechny dívčí postavy.
Pokud si knihu nepřečtete o nic nepřijdete, ale je škoda si nepřečíst krátký příběh o Melody a Jamiem..
Opět doporučuju pro 18+, jsou zde sexuální scény. 3.5/5
(SPOILER) Amo Jones je vážně šílená a já její knihy prostě žeru. Každý díl mě překvapí a já nestačím zírat. Opět tu byly věci, které prostě nedávaly logiku, ale jinak jsem byla spokojená. Ve směs jsem dostala co jsem chtěla, ale ještě stále je toho hodně nezodpovězeného. A to mi pěkně leze na mozek :D..
Madison v tomhle díle pěkně blbla, to vám tedy řeknu. Takže když si to s Bishopem "vyjasnili", byla jsem ráda.. Bishop si mě v tomhle díle naplno získal. To tetování? Umírala jsem u té scény. Majetnický jako prase :Dd, love him..
Tatum mi pořád trochu češe moje nervy, ale nebylo to takový, jako ve dvojce.
Trošku mě mrzí, že tímhle dílem to pro Madi a Bishopa končí, protože jsem si je hodně oblíbila. Jasně, v dalších dílech budou, ale bude divný nečíst o nich.
A ten konec mě tedy dostal. Přišlo mi to tedy urychlený. Čekala jsem něco více BUM, než to, že jí Madi zabila a to bylo všechno. A Daemon mi tedy rozhodně chybět bude!!
Ve směs byl tohle fajn díl pro "ukončení" příběhu Madi a Bishopa. Jsem zvědavá na vyprávění o Tillie a Nateovi.. Nedokážu si představit co mě čeká a vsadím se, že to bude ještě zvrácenější, než předchozí díly. Amo do toho dává očividně všechno :D..
Opět - doporučuju pro 18+. Jsou zde sexuální scény a některé scény nemusí být všem příjemné. Koukněte se na TW, než se do knihy pustíte!!
(SPOILER) Tenhle díl byl taky naprosto šílený!! Člověk by si myslel, že ho už nic nepřekvapí, ale potom přijde nějaká bomba a všechno je v čudu :Dd.
Rozhodně byl příběh plný děr, které prostě potřebovaly něčím zaplnit, ale jinak mě to bavilo stejně jako jednička. Amo Jones má čtivost ve svých knihách, takže máte problém odtrhnout od nich oči a tenhle díl nebyl výjimkou.
Odpovědi na některé otázky jsme dostali, ale jinak nic a mně z toho šla hlava kolem (zase).. Neskutečně moc mě to mátlo a frustrovalo zároveň :Dd..
Tatum mi tady neuvěřitelně lezla na nervy. Její chovaní bylo mimo a naprosto nelogické. Hodně mi tu scházela Tillie, takže doufám, že se objeví v dalším dílu.
Nate je stále oblíbenec, občas se choval jako idiot, ale co už.. Bishop, i když je naprosto šílený, si mě získal.. A Madi tu byla taky občas mimo (proč už si sakra nepřečetla tu knihu?), ale jinak je to drsňačka a mám ji ráda..
Brantley mi mátl hlavu už od prvního dílu. Konec mě dost vyvedl z míry a jsem ráda, že se konečně "usmířili" (doufám, že to tak i zůstane).
A co se týče ještě toho konce - nemám slov!! Tahle série mě fakt zničí a už mi nezůstanou žádné nervy :D..
Opět se hned pouštím do dalšího dílu, protože jsem zase jako na jehlách.
Knihu doporučuju číst od 18+. Jsou zde sexuální scény a některé scény nemusí být všem příjemné. Nezapomeňte se podívat na TW!! 3.5/5
Tohle bylo naprosto šílený! Moje první dark romance a pocity mám všude možně. Člověk by si podle obálky myslel, že to bude nějaký cute příběh, ale jsme velice na omylu!
Kniha má čtivost, takže budete mít problém ji odložit. Styl psaní je takový mehh. Není to ani skvělý a ani příšerný, takže něco mezi tím.
Kniha je prosákla jedním velkým tajemstvím a mně z toho šla hlava kolem. A jestli si myslíte, že na konci dostanete nějaké odpovědi, tak se šeredně pletete. Samozřejmě vám nějaké věci docvaknou, ale stejně je půlka věcí skrytá.
Madison byla celkem fajn. Občas se chovala mimo, ale vzhledem k tomu, že jsou postavy ještě puberťáci, tak se to dá čekat.
Nate mi sedl hned na začátku, ale to co pak prováděl, lol, fakt jsem z té knihy vyřízená.
Bishop je kretén, co víc dodat? Jsem zvědavá, jak se bude chovat v dalších dílech (stopro stejně :Dd).. Ale trochu mi k srdci přirostl. Tillie a Tatum jsou fajn. Tatum se občas chovala debilně, hlavně k Tillie, takže jsem na ní zvědavá.
Ostatní klučicí postavy tu nebudu vyjmenovávat, protože bych to psala ještě tak hodinu.. :Dd
Když to shrnu, tak to nebylo kdo ví jak skvělý, ale fakt jsem si to užila a ten konec mě totálně rozsekal. Není to kniha pro všechny, takže úplně chápu negativní recenze!! Já se jdu každopádně pustit do dalšího dílu, protože jsem jako na jehlách.
Než se do knihy ale pustíte, tak se podívejte na TW!! Určitě bych knihu doporučila pro 17/18+, je tu poměrně dost sexuálních scén a určité scény nemusí být všem příjemné!!
Tenhle díl byl úžasný!! Pohltilo mě to už od začátku a nemohla jsem přestat číst. Byly zde věci, které mě dost vytáčely, ale jinak jsem si to vážně užila.
Trent je momentálně můj oblíbenec a jeho příběh jsem si náramně užila. Jeho chování k Luně bylo krásný! A Luna je naprostý anděl, tu bych chtěla mít doma.
Edie mi sedla už od začátku a neuvěřitelně jsem jí obdivovala. Byla vážně silná a to se mi na ní líbilo. A to jak se chovala k Luně a Theovi bylo prostě úžasný. Její otec byl naprostý idiot a jsem ráda, že ho Trent poslal někam :D..
A taky jsem byla ráda, že se zde objevily staré postavy. Dean mě rozsekával a to samé Vicious :D.. Miluju je..
Edie a Trent jsou momentálně na mém top listu ze všech párů téhle série, fakt je miluju.
To jak bez sebe nemohli být a rozhodně jste cítili tu chemii mezi nimi..
Epilog byl opět naprosto skvělý, culila jsem se jako magor :D..
Určitě by knihu měli číst čtenáři od 18+. Je tu dost sexuálních scén. A pokud někomu vadí age-gap romantika (věkový rozdíl mezi hlavními hrdiny), tak bych se do toho nepouštěla. Edie je osmnáct a Trentovi třiatřicet.
(SPOILER) Na Ruckuse jsem se těšila, protože mě zajímal příběh Rosie a Deana a bylo to opět fajn. Nějak extra mě to neuchvátilo, stejně jako první díl, ale bylo to hezký a smutný..
Na sériích miluju, že se v dalších dílech objevují "staré" postavy, takže furt máte tak nějak přehled, co se s nimi stalo/děje.
Rosie mi sedla hned na začátku.. Bylo mi jí neuvěřitelně líto a nejraději bych jí celou objala. Dean je Dean, lol. Občas mě fakt štval a měla jsem chuť ho zabít, ale jinak to bylo zlato. Byla to změna od našeho arogantního a agresivního Viciouse.
Abych pravdu řekla, tak jsem neměla absolutní tušení jakou minulost Dean skrývá. A vůbec jsem nečekala, že Nina byla jeho matka :D. Jsem myslela, že mají spolu dítě (hloupý, já vím :D)..
Konec knihy byl neuvěřitelně smutný a kdybych nevěděla, že Rosie v tomhle díle nezemře, tak bych si vážně myslela, že by to pro ní tímhle dílem končilo.
Epilog byl naprosto boží!! Smála a culila jsem se, jako magor :D. Kniha je opět plná klišé a předvídatelných věcí, ale bylo to fajn čtení..
Už se těším na knihu o Trentovi. 3.5/5
Do knihy jsem šla s tím, že je nejslabší ze všech jejích knih (co vyšly u nás), takže jsem neměla vysoká očekávání a víte co? Bylo to super. Ano, rozhodně to není její nejlepší kniha, ale už jenom tím, že jsou zde vážná témata to má v sobě tu moc mě ohromit.
Colleen je skvělá ve vysvětlování/popisování důležitých věcí a já ji za to zbožňuju.
Nebyla bych to já abych neměla nějaké problémy, ale jinak jsem si knihu fakt užila.
Ze začátku jsem byla dost zmatená, jak vás CoHo hned vrhla do víru dění, ale pak už to bylo postupně lepší a lepší.
Neskutečně mě štvala Meritina rodina a jak jí nevěřili, nevšímali si jí a byli odtažití. Tak moc mě to vytáčelo. Občas mě štvala sama Merit, vlastně mě štvali všichni :Dd. Jediný kdo ne a získal si mě hned za začátku byl Sagan (ps má tetování, takže to bylo hned jasný, protože kluci/muži + tetování jsou moje slabina). Byl hodný, pozorný a ze všeho nejvíce, všímal si Merit.
Jejich vztah byl strašně komplikovaný a odpovědi dostanete skoro až na konci, což mě neskutečně deprimovalo, ale jinak byli spolu strašně cute!!
Každopádně tu ani tak nejde o jejich vztah, jako o zdraví samotné Merit. Všechno bylo strašně fajn popsané a člověk se hned dozví nové věci. Konec knihy byl strašně hezký, protože si všichni všechno vyříkali, omluvili se navzájem a začali od začátku..
Fakt to byl silný příběh. Mně se to moc líbilo. I když jsem z toho neměla pocity stejné jako u Odvrácená tvář lásky nebo Námi to končí, tak jsem si to užila.
CoHo umí prostě napsat skvost!!
Než se pustíte do knihy, tak se koukněte na TW!!
* DNF *
Nerada píšu recenze na nedočtené knihy, ale svůj názor prostě vyjádřit musím.
Omlouvám se všem čtenářům, kterým se kniha líbila a patří mezi jejich oblíbence. Tohle je čistě můj osobní názor..
Už od začátku mi nesedl styl psaní a povaha hlavního hrdiny. Hlavní hrdinka mi sedla hned na začátku, ale to bylo tak nějak všechno.
Taky mi vadil jejich vztah, který odstartoval hned na začátku. Tenhle styl romantiky mi nesedí. Mám ráda když se hlavní hrdinové půl knihy oťukávají a pak teprve se začne něco dít..
Vážně mě mrzí, že jsem se do knihy nezačetla, protože ta anotace zněla vážně slibně.
Možná se ke knize někdy vrátím, ale nevím no..
Colleen je vážně skvělá autorka a dokazuje mi to pokaždé, co se pustím do její knihy a zanechá mě totálně rozpolcenou.
Tahle kniha mě neskutečně stresovala, ale jakože extrémně moc! To napětí mezi hlavními hrdiny mě totálně zabíjelo. Samozřejmě mluvím o Morgan a Claře. Bože! Obě mě fakt štvaly a já už si myslela, že knihu zahodím a nedočtu jí, což jsem vážně nechtěla udělat, protože je to zatraceně Colleen!!
Clara byla vážně příšerná. Neskutečně mě vytáčela svým chováním vůči její mámě (Morgan) a ostatním. Já jí chápu, vážně jo, ale tohle bylo na mě moc. Jsem ráda, že si na konci knihy uvědomila svoje chyby a štvalo jí, jak se chovala.
Morgan byla skvělá matka, ale rozhodně měla svoje chyby. Ne pokaždé se chovala vhodně a občas mě taky naštvala. Jinak jsem jí ale měla ráda, protože si vůbec nezasloužila tohle všechno, co jí postihlo.
Miller a Jonah... bože, oba jsem si je hned zamilovala a pokaždé se na ně těšila. Zlatíčka to jsou!!
Kniha je stejně skvělá jako předchozí kousky, jen mě tedy vážně vystresovala :Dd.. Colleen umí vážně skvěle psát, zbožňuju jí..
(SPOILER) „Už nemusíš dál plavat, Lily. Už jsme u břehu.“
Já věděla, že Colleen je famózní spisovatelka a její knihy mě hned zaujmou, ale sakra práce tohle bylo naprosto dech beroucí.
Nikdy jsem nebyla obětí domácího násilí ani nějakého jiného a pevně doufám, že ani nebudu, protože tyhle ženy/muži/děti si procházejí peklem a těžko se z něj dostává ven. A teď plně chápu každou osobu, která si tímhle prošla/prochází. Neskutečně vás obdivuju. Tahle kniha vám otevře oči a ukáže, že ne všechno na tomhle podělaným světě je růžový.
Příběh Lily mě vážně zasáhnul hluboko do srdce a jediné co jsem chtěla, bylo ji pevně obejmout a nikdy nepustit.
Rylea jsem si na začátku knihy zamilovala a co následovalo potom bylo prostě… drsný a smutný. Colleen mě vážně přiměla ho milovat a nenávidět zároveň. Jejich příběh byl zatraceně silný a člověk by nevěřil, jak se všechno z minuty na minutu může tak kolosálně podělat.
Atlase jsem milovala už od prvního dopisu, který Lily adresovala Ellen (kdo četl, tak chápe co tím myslím). Jejich minulost byla stejně silná, jako vztah mezi Lily a Rylem.. Jsem neskutečně ráda, že tu Atlas pro Lily byl a ochraňoval jí.
Oba nesmírně miluju. Lily a Atlas mají moje srdce a já budu doufat, že Colleen pro ně napíše příběh…
Kniha nebyla jenom smutná a silná, ale taky i vtipná. Byly zde světlé chvilky, které vám vykouzlily úsměv na tváři.
Tahle kniha ve mně navždy zůstane uschována.
Než knihu začnete číst, tak se podívejte na TW!!
Už delší dobu jsem po téhle sérii pokukovala a díky tiktoku (opět! tiktok je vážně skvělá aplikace!) jsem se do ní pustila.
První díl, tudíž Vicious, byl fajn. Jo, to jsou správná slova. Příběh byl čtivý a pocity byly krásně popsaný. Teď nastává ten problém, který jsem po čas knihy měla.
Vic byl vážně ale vážně krutý, ale zároveň se pak začal chovat mile a vy jste měli problém ho nenávidět. Mám s ním vážně divný vztah :D.
Jednu chvíli bych ho rozpárala, ale pak přišla cute chvíle a já ho měla opět ráda :dd.
Emilia byla fajn postava! Líbilo se mi, jak se i přes to všechno držela a snažila se držet hlavu vzpřímenou! Jejich vztah byl vážně toxický a občas mi dělalo problém číst dál, ale nakonec jsem si je oblíbila..
Je to všechno jedno velké klišé, protože je snad všem jasný, jak to asi dopadne :D. Budu se opakovat asi po sté, ale mě tyhle klišé věci prostě baví. Je to moje comfort čtení..
Jsem zvědavá na další díl - příběh Deana a Rosie.. 3.5/5
Než se do knihy pustíte určitě se nejdříve koukněte na TW!! (šikana, násilí atd..)
(SPOILER) Tohle je skvělá volba na letní čtení! Příběh byl krásný a měl skvělou letní atmosféru. Docela mě mrzí, že nemám poblíž nějakou pláž, protože to by byla naprosto úžasná atmosféra..!
January byla pohodová postava. Ze začátku jsem s ní měla tedy problém, ale pak už mi nějak extra nevadila. A tedy ty věci skrz jejího taťku... uff, popravdě musel každý hned poznat o co jde. Dopisy na konci knihy byly krásný :) ..
Gus byl naprosto úchvatný. Milovala jsem na něm, jak byl vtipný, milý, trpělivý, no prostě všechno :D. A ke všemu měl tetování a to je moje zatracená slabina! I kdyby měl jen jedno mini (což dejme tomu měl), tak ho hned miluju :dd. No joo, kluci a tetování.. Popravdě jsem nečekala, že by byl Gus ženatý, takže mě to malinko zaskočilo a zároveň mi bylo hned jasný kam bude příběh směřovat (a nemýlila jsem se).
Jejich mini výlety jsem zbožňovala a užívala jsem si každou stránku. A ta chemie mezi nimi! Panenko skákavá já z nich nemohla. Pomalu mě zabíjeli, jak si od sebe snažili držet odstup (což samozřejmě nepomohlo :D)..
Konec byl hezký.. čekala jsem, že to takhle dopadne, ale krásně se to četlo a já prostě tyhle klasický/klišé konce miluju..
Jediná výtka: až moc podrobný popis. Některé části by se bez toho obešly, ale jinak jsem byla vážně spokojená a knihu jsem si užila. Na léto skvělá volba! A taky doufám, že se dočkáme dalších překladů autorčiných knih, protože Emily píše vážně skvěle.. 4.5/5
(SPOILER) Tohle byl vážně skvělý díl! O mnohem lepší, než Dědička ohně. Nebudu se tu nějak extra rozepisovat, protože by z toho byla slohovka, kterou by nikdo nečetl :D..
Kniha mě bavila od samého začátku a já jenom vkuse četla. Občas jsem měla fakt problém se od knihy odtrhnout, jak se tam neustále něco dělo. Dějová linka je super, miluju jak se všechno proplétá a pomalu vše do sebe zapadá (a něco taky stále ne :D).. Postavy jsou samozřejmě skvělý.. Aelin naprosto zbožňuju a to samé Rowana! A to jejich shledání? Culila jsem se, jako měsíček na hnoji :D.. Chaol neskutečně štval. Být v té knize, tak mu snad jednu vrazím. Naštěstí se začal potom chovat lépe (ale pořád mě štve!). Nesryn mi hned padla do oka a snad se objeví v dalších dílech! Na Elide jsem se těšila a božínku! Bylo mi jí neskutečně líto. A btw miluju její a Manonino přátelství!! Lorcan je idiot, zatím nemám k němu co dodat. A pořád čekám až se objeví zbytek tlupy..!
Úmrtí krále jsem tedy čekala trochu jiný, abych se přiznala. Jakože ona to byla skvělá scéna, ale čekala jsem něco "pořádného"... No, jsem zvědavá na další díl v kterém se očividně všechno posere :D.. Za mě vážně super díl! Chyby samozřejmě byly, ale jinak jsem si to moc užila..