Baja333 komentáře u knih
Stále jsem čekala kdy se začnu smát a kdy se příběh nějak zajímavě rozjede, až jsem byla na poslední straně a nic... Nenadchla, nepobavila a sloužila jen jako oddechovka k chvílím, kdy se nechtělo přemýšlet.
Během čtení mne bolela nejen duše, ale i celé tělo. Napsáno v tak děsivém a sugestivním detailu..... Po přečtení se nemohu zbavit myšlenky, zda dívky které vídáme v tv jako pohřešované, právě teď neprochází stejným utrpením jako v knize. Je to vůbec možné?!
Smutné, skutečné, neuvěřitelné. Četlo se rychle, ale neradostně. Pohled do světa práce sociálních pracovníků mě šokoval. Jak málo o tomto tématu víme...
Další kniha od autora, která mne nezklamala. Opět skutečný příběh, který je dech beroucí. Nově však do příběhu spadla i trocha romantiky, ale ničemu to neubralo, ba naopak...
Kniha mne docela zklamala. Občas jsem se musela do čtení nutit. Samotné téma bylo zajimavé ( někdy trochu psycho), ale styl psaní neoslovil.
Kniha už od první stránky vtáhne do příběhu, aniž by se čtenář nudil. Přečteno jedním dechem. Napínavé v každé stránce. Samotný příběh smutný, až neuvěřitelný, ale pochopitelný....
Nenudila, ale ani nenadchla. Samotný příběh zajimavý, ale styl psaní občas zbytečné obsáhlý.
Velmi dobře se četlo. Kniha je doplňována popisem myšlenek matky, což čtenáře ještě víc vtáhne do děje. Jinak velmi smutný příběh.
Napínavá od první stránky až do poslední. Vůbec se nedalo odhadnout jak celý děj dopadne. Super.
To je přesně ta kniha od které se nedá odtrhnou, ani když vám hrozí že půjdete do práce nevyspaní. Zježené chloupky na celém těle jsou při čtení samozřejmostí. Kniha, která se nedá odložit a když ji dočtete, tak nejste schopni popadnou dech.
Až na některé pasáže, se kniha četla dobře. Občas vykouzlila i úsměv. Ale dle mého, se dal celý příběh stručně napsat na poloviční počet stran.
Každá kapitola pomalu a opatrně připravuje čtenáře na odhalení hrůz, kterými si hlavní postava prošla. Kniha ve mě zanechala zvláštní úzkost. Velmi čtivé. Ale zase ten konec.... Ukončení ve stylu ,,domyslete si,,.
Hodně silná kniha. Velmi rychle se čte. Ale ten konec..... Nevím jestli mne závěr knihy zklamal, nebo jen jsem jej nepochopila, ale zůstali v hlavě otazníky...
Silná kniha.... Žádnou slaďárnu nečekejte. Napínavý a smutný příběh. Čte se velmi dobře.
Kruté, tvrdé, děsivé a čtivé. Další skutečný příběh od autora, který jen tak nedostanu z hlavy.
Zajímavý pohled na nacistické pohlaváře očima jejich dětí. Zajímavě a čtivě napsáno.
Druhá kniha od spisovatelky co se mi dostala do ruky a opět nezklamala. Napínavá, plná zvratů. V roli hlavní hrdinky bych opravdu být nechtěla. Jediná vada knihy - nedá se odložit :-)
Velmi čtivý a strhující příběh. Do poslední stránky nelze odhadnou jak to celé dopadne. Jediné co mi ze začátku vadilo, tak přeskakování v čase a osobách.
Tahle kniha by se dala nazvat jako napínavý román s nádechem detektivky a hooodně humoru. Mnohokrát jsem se upřímně při čtení zasmála nahlas. A o zvraty a překvapení nouze také nebyla. Za mne plný počet bodů.