Banny_L

Ja ji mam moc rada..moje dcera teda taky :D

Dlouho mě kniha takto nepobavila.. Usmíváte se (někdy i nahlas)..a pak vám začne být úzko z toho, že už moc nechybí, aby to člověk zažil na vlastní kůži.
Skvělé, moc díky..těším se na další..a jdu si dát skleničku..dokud můžu :).

Děkuji za tohle léto..bylo to s Vukem super! Příští léto bych si dala něco podobného :)

Wilde je úžasný spisovatel..tato kniha patří mezi mé nejoblíbenější!

Přečteno opět..a názor neměním, možná bych i pár procent přidala..asi tak +10 :). Úžasný nápad, vtipné i smutné.. DOPORUČUJI!!! Má oblíbená..

Je pravda, že tato kniha se nedá snad ani přečíst v kuse.. Poe je úžasný spisovatel, ale 500 stránek povídek najednou se rychle přejí :(. Je to krásná kniha..a nejvíc si jí člověk vychutná po malých dávkách :)

Knihu jsem četla před lety..a byť nemám ráda romantické příběhy, bylo to úžasné. Během dneška jsem poslouchala namluvené slovo..a úžasné je to pořád :).

Někdy si člověk říká, zda by nebylo lepší zůstat u svých představ..NE :)! Smrť jako vždy vede..

ČT je úžasný seriál..snad proto člověk v očekávání je knížkou poněkud zklamán.. Chyběl mi tam Holly, který v knížce více řídí loď a méně si dělá srandu z posádky. Uvidíme v dalších dílech.. Každopádně absence některých hlášek mě opravdu mrzí, jelikož "Do kosmu" by snad již mělo i vytesat :)

První kniha, co jsem četla ve slovenčině..nezapomenutelná..
Tak jsem si ji dala znovu..pořád je úžasná :)

Čekala jsem drsnější názory, ale knížka je úžasně napsaná..