BaPe895

Zajímavý nápad a velmi dobrý autorův styl rovná se solidní thriller.

Moc hezká historická detektivka,ostatně jako každá od tohoto autora.

Jdu proti proudu, ale Kim je tak nesympatická a vyšetřovàní postrádá logiku a vše je hluboko pod čarou uvěřitelnosti,že jsem dočetl jen s velkým sebezapřením.

Trochu překombinované a moc mi neseděla postava hlavní vyšetřující. Knize by určitě prospělo zkrácení.

Solidní tuzemská detektivka,ale na dnešní dobu už přece jen trochu pomalejší tempo.

Musím souhlasit s předchozím komentářem,že vedlejší děj tam byl zbytečný.

Souhlasím s mnohými komentáři,že knize by prospělo výrazné zkrácení. Takto je to zbytečně rozvláčné a často se musíte do čtení nutit. Tomuto druhu humoru příliš nerozumím.

Asi půjdu proti proudu,ale Kim mi je opravdu z gruntu nesympatická a v celém příběhu je tolik nelogičností,že dávám nízké hodnocení.

Asi má tak vypadat moderní severská detektivka,přesto neudělím plný počet bodů,protože existují mnohem lepší a hlavně uvěřitelnější příběhy.

Moc hezké popisy, charakteristiky postav,přesto mi tam vzhledem k tomu,že jde o detektivku, chybělo více logiky.

Nevím,ale nemohu sdílet nadšení ostatních. Tento autor je hodně in, ale mně se nečte dobře.Navíc v této knize hodně odbíhá od samotného vyšetřování,což příběhu ubíralo na čtivosti a kniha ztràcela napětí.

Moderní thriller s nezbytnými atributy. Hodně brutality, počítačové hry. Vyšetřující dvojice celkem sympatická, i když Ava o něco méně.

Velmi zajímavé prostředí Pyrenejí a slibný úvod. Potom se to trochu rozplizlo a ztratilo tempo. Myslím ale,že dàm této sérii šanci

Poslední nadechnutí byl skvělý thriller, očekával jsem se zvědavostí druhou autorovu knihu. Přestože je detektivka Dál nechoď z úplně jiného prostředí, je opět úžasně napsaná a napínavá. Těším se na další detektivku od tohoto autora.

Čtivà a napínavá kniha.osobně ale knihy s podobným tématem příliš nevyhledávám.

Skvělá detektivka od této fenomenální autorky tentokrát netradičně ze starého Egypta.

Klasická česká detektivka autora,který zná velmi dobře prostředí "českého zločinu" a následné policejní práce,ale chybí mi tam trochu více spisovatelské invence obvyklé u zahraničních titulů.