Bára...

Chtela jsem si precist neco jednoducheho a nap napinaveho. Opet me Zamboch nezklamal.

Zajimava kniha,pro me novinka .Tento zanr jsem cells poprve. Doporuceno kamaradkou a jsem prijemne prekvapena. Ukazka kratkych povidek od ruznych autoru.

Miluji Řím a příběhy které se v něm odehrávali. Knihu jsem si zamilovala určitě budu vybírat z dalších autorčiných románů.

Vrátila jsem se v čase do svých 12 let kdy jsem tajně doufala , že svět je plný nadpřirozených bytostí jen se mi ještě neotevřel. Nedokázala jsem se odrhnout. Knížka je napsaná jednoduše pro děti ale já byla nadšená . Vřele doporučuji . Jedna z nejlepších co jsme kdy četla. Klobouk dolů. Až se mě jednou moje dospívající dcera zeptá co si má přečíst nebudu vůbec váhat co jí dát do ruky.

Tuhle knihu jsem sice dočetla ale s obtížemi . Moc se mi nezdála... Možná proto , že mám moc zasněný pohled na svět a hlavně lásku.

Znovu jsem byla nadsena. Pro me to byla vzrusujici kniha. Nektere postavi jsem si zamilovala uz v prvnim dilu a jsem rada ze kniha ma pokracovani. Nicmene me trosku vadilo autorcino vraceni do minulych deju se a vysvetlovani postav, ktere se vyskytovaly v pre deslych knihach.

Knížka byla moje volba naslepo v knihkupectví . Ale nelitovala jsem nezklamala v žádném ohledu .Skvělá kniha a já pokračuji v dalších dílech..

Sabine Ebert se si po přečtení jejich dvou knih zařadila mezi oblíbené spisovatele . Knížka lehká na čtení přitom velmi zajímavá. Stránky jsem hltala jednu po druhé. Vřele doporučuji.....

Skvela knizka. Vrele doporucuji. Hlavni hrdinku jsem obcas milovala , obcas nenavidela ale vzdy jsem ji nakonec odpustila. Moc napinava knizka od ktere jsem se nemohla odtrhnout

Hodně to člověka donutí se nad svobodou zamyslet. Pár dní po přečtení jsem knihu nemohla dostat z hlavy. Kdo je vlastně blázen ? Opravdu žijeme vlastní životy nebo životy našich vzorů. A jak by svět vypadal kdyby jsme byli všichni upřímní a nepředstíraly ?

Krásné, smutné ale poučné a člověk si uvědomí jak dokáží bít lidé zlí. Na druhou stranu konec mě trošku zklamal čekala jsem nějaké zadostiučinění .....

Velice mě Martina překvapila . Lepší knihu a anorexii jsem nečetla.

Do Hanibala jsem byla zamilovaná . Bohužel jsem udělala obrovskou chybu když jsem se u Červeného draka podívala napřed na film. Takže už jsem knížku tak strašně nehltala.

Moje povinná četba. Jsem toho názoru , že i kdybych četla jakoukoli skvělou knihu tak povinná četba mě ji znechutí. A bohužel Tyrolské elegie jsme museli číst na střední také.

Asi to není můj šálek kávy.Dílo mě přišlo zdlouhavé někdy až nudné.

Pokračování románu Čachtické paní. Né tak dobré jako první knížka ale k tak jsem se nenudila.