Barbucha12 Barbucha12 komentáře u knih

Tajemství ztracené holčičky Tajemství ztracené holčičky Simona Nečasová

Nejsem na romány pro ženy, ale tenhle mě nějak lákal. Napětí, duchařina, romantika....bavilo mě to. Musím napsat i to, že jsem četla místy se zatajeným dechem. Děkuji, líbilo se mi a doporučuji.

29.09.2021 5 z 5

Všechno nejlepší, Anno Všechno nejlepší, Anno Petra Jirglová

Kniha mi byla doporučena a byla jsem ráda. Po dlouhé době jsem četla a smála se místy i nahlas. Dokonce se přišla paní na koupáku zeptat co čtu, že by to chtěla číst taky :)
Takže doporučuji, bylo to parádní vtipné letní čtení.

16.08.2021 5 z 5

Mlýn Mlýn Michal Vaněček

Poslední dobou mám problém se do něčeho začíst a tady jsem narazila. Dobře narazila. Ćetla jsem jedním dechem ve dne v noci. Moc poutavý, dojemný a zajímavý příběh. Moc děkuji a doporučuji.

28.06.2021 5 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Skvělé napínavé čtení. Kniha mě tak pohltila, že jsem měla chuť vlézt do děje a dát hlavnímu hrdinovi po čuni. Určitě doporučují k četbě.

30.07.2019 5 z 5

V kleci V kleci Ellison Cooper

Tak to byla jízda. Napínavé od začátku do konce. Miluji, když thrillery píší ženy a tady se to obzvlášť povedlo. Hltala jsem stránku po stránce a určitě doporučuji. Těším se na pokračování a další díly.

30.07.2019 5 z 5

Ochutnávačka Ochutnávačka V. S. Alexander

Nadherne mrazive cteni

02.01.2019 5 z 5

Veselí Veselí Radka Třeštíková

Jako hlavní hrdinku jsem měla před očima samotnou Radku a s tou se četlo samo. Kniha mě moc bavila, je veselá, smutná, vtipná, dojemná ....prostě vše co má mít. Děkuji.

25.09.2018 5 z 5

Tvář mojí dcery Tvář mojí dcery Kathryn Croft

Moc se mi kniha líbila, po dlouhé době jsem hltala stránku od stránky.

10.05.2018 5 z 5

Deník japonské manželky Deník japonské manželky Veronika Ageiwa

Super čtení, moc mě bavilo.....

11.04.2018 5 z 5

Kvůli tobě i zhubnu Kvůli tobě i zhubnu Ellen Berg

Ale jooooo, bylo ta fajn čtení. Taková milá a celkem vtipná oddychovka.

12.02.2018

Ztracený dopis Ztracený dopis Jillian Cantor

Nadherne cteni a smutny pribeh. Urcite doporucuji

31.12.2017 5 z 5

Dítě Dítě Fiona Barton

Sice jsem ze začátku četla celkem loudavě, ale v polovině mě kniha drapla za oči a nepustila do úplného dočtení.

16.11.2017 4 z 5

(M)Učednice (M)Učednice Ali Land

Parádní čtení. První polovina pro mě krapet nudnější, ale když se přehoupla druhá, už jsem byla napnutá jak kšandy až do poslední stránky.

26.10.2017 5 z 5

Hračkář Hračkář Liam Pieper

Wau, nejdřív jsem si říkala, že je kniha tak nějak poskládaná, něco mě mátlo, ale pak do sebe vše zapadlo jak má a já knihu dočetla s otevřenou pusou. Knih o holocaustu jsem přečetla plno, ale tahle je opravdu jiná. Určitě doporučuji.

17.10.2017 5 z 5

Maniak Maniak Martina Cole

Jedna z nejlepších detektivek, které jsem kdy četla. Napínavá od začátku až do konce.

21.08.2017 5 z 5

Předčítač Předčítač Bernhard Schlink

Kniha přečtena jedním dechem.

01.08.2017 5 z 5

Stín pochybnosti Stín pochybnosti Simon Booker

Perfektní čtení, mělo to spád, moc se mi kniha líbila.

28.06.2017 5 z 5

Hrobař Hrobař Lisa Jackson

Za mě velké plus. Nenudila jsem se.

04.08.2015 5 z 5

Thajské masáže a jiná dobrodružství Thajské masáže a jiná dobrodružství Alena Harnová

Strašně mě knížka pobavila. Kapitoly jsou krátké, tudíž jako cestovní čtení do kabelky k nezaplacení. Dokonce jsem se po dlouhé době smála u knihy i nahlas. Takže, kdo má nějaké chmury, směle do toho. Intelektuálové ať se drží svých encyklopedií a slovníků a ostatním přeji, ať se přenesou z vesela do Thajska s Alenou Harnovou tak jako já.

03.03.2015 5 z 5

Zítra bude líp: Kronika míru, války a exilu Zítra bude líp: Kronika míru, války a exilu Zdena Kaprálová

Paní Zdena Kaprálová vypráví svůj životní příběh a příběh celé své rodiny velice zajímavě, poutavě a dojemně. Je až neuvěřitelné, čím vším si její rodina musela projít a kolik strastí musela postoupit. Jak těžce se vyrovnat s válkou, jak se následně vyrovnat s toužebně očekávaným koncem války a poválečném období ve své milované zemi. Obdivuji paní Zdenku, kolik toho dokázala udělat pro lásku ke svému muži a svým dětem. Co všechno musela postoupit, kolik odvahy v sobě musela najít a jak moc musela ve svém životě riskovat.
Knihu určitě doporučuji ke čtení, moc mě bavila.

30.10.2014 5 z 5