bergle komentáře u knih
Kniha se mi velice líbila a cestování v čase je mé oblíbené téma. Za mě si určitě zaslouží všechny hvězdičky. Jediné co mě mrzí, že nebyl větší prostor pro vztah hlavních hrdinů ;-)
Knihu jsem přečetla jedním dechem. Moc se mi příběh líbil a určitě si ji přečtu jednou znovu.
Upřímně pro mě kniha byla velkým zklamáním. Začala mě bavit asi posledních 50 stran a to je dost pozdě. Každopádně dává tipy na knihy, které bych si jednou ráda přečetla.
Kniha mi byla doporučená a moc jsem se těšila. Bohužel jsem měla asi přehnaně velké očekávání. Za mě lepší průměr.
Mám ráda tuto autorku, je to pohodové oddechové čtení.
Miluji tuto sérii a ani tato poslední kniha nezklamala. Už se těším na další.
Kniha je jedna z těch slabších co jsem četla. Asi jsem od příběhu čekala víc napětí...
Nic extra náročného, ale zase jsem se dozvěděla něco o výrobě parfémů.
Kniha mě moc baví. Je to přesně něco pro mě. Jsem ten typ člověka, který se musí podívat kdo je vrah hned jak se vražda v knize stane a tento styl mi vyhovuje, protože už od začátku je jasno kdo je vrah ;-)
Cilčina cesta mě bavila rozhodně víc než Tatér z Osvětimi. Mohu jen doporučit.
Další super kniha od mého oblíbeného autora. Mohu všem jen doporučit.
Pohle hodnocení jsem od knihy asi čekala víc. Miluji tuto autorku a doufám, že každá další kniha této série bude jen a jen lepší.
Knihy této série mě baví a mám je jako oddechovku na jeden den, ale mám-li být upřímná tak tako kniha byla zatím asi nejslabší z dosud vydaných. Nechápu kde se v New Yorku stále berou mladí krásní svalnatí miliardáři??
Konečně dočteno :-( tato kniha pro mě byla fakt trápení a jedno velké zklamání.
Kniha se mi četla těžce a vůbec mě nebavila. Jedna z mála knih, kde lituji koupi i ztracená čas.
Druhý díl knihy s vyšetřovatelkou Erikou byl zvláštní tím, že autor odhalil vraha někdy v půli knihy a nedržel čtenáře tak v napětí až do konce. I přes to se mi kniha moc líbila a doporučuji její přečtení.
Kniha se mi líbila a dobře se četla, jen toho cestování časem jsem myslela, že bude v knize daleko víc. Spíš je kniha o záchraně dcery kvůli které musí hlavní hrdina cestovat v čase než o cestování samotném.
Kniha jeho zákusek opět nezklamala, ale abych pravdu řekla ani moc nepřekvapila. Mě se líbila, ale s porovnáním knih Jeho banán a Její třešničky zase musím dodat, že za mě asi nejslabší. Každopádně jsem se u ní bavila a několikrát jsem se i nahlas zasmála. Doporučuji jako oddechovku ;-).