Beruska18 komentáře u knih
Krátký, ale velmi intenzivní příběh zachycující na pár stránkách komplikovaný vztah mezi matkou a dcerou .... úplně mě to vtáhlo do děje a tak jsem měla chuť Báře nějak pomoct, obejmout ....
Nevšedně napsaný příběh o nevěře, zachycující život jedné obyčejné rodiny, kdy za jedno drobné klopýtnutí stihne hlavního hrdinu doživotní trest.
Příběh manželského páru, který prochází osudovou zkouškou. Není jim dáno mít dítě a tak se s touto skutečností každý vyrovnává jinak. Nakonec však opět najdou stejnou cestu ...
Malá knížka, ve které najdete osm krátkých povídek od osmi autorů. Jsou to příběhy ze života, některé vás určitě přinutí k zamyšlení.
Kniha mě ihned zaujala, napínavý děj od začátku do konce, zajímavá zápletka, můžu jen doporučit.
Opět skvělá kniha od českého autora. Skvělé skloubení tří dějových linek, byly čtivé, nechyběly zvraty ani humorné části. Určitě sáhnu i po další knize od této autorky.
Mám ráda tyto pohodové rodinné příběhy o jedné velké rodině a vánocích nad kterým se každý zamyslí.
Kniha mě moc neoslovila, měla jsem problém se začíst, žádné napétí se nekonalo a tak nějak jsem se těšila na konec.
Takové knihy čtu velmi ráda, čtou se totiž sami, děj krásně plyne a vás to nutí čist dál a dál.
Kniha nám otevírá osudy tří generací žen jedné rodiny, které doplatily na chyby, které udělaly v mládí. Příběh se odehrává na pozadí obou světových válek a je ovlivněn tehdejšími zvyky a morálkou.
Že začátku mi dělalo problém zorientovat se v postavách, ale nakonec skvělé čtení s nečekaným koncem ... Ufff...
Musím říct, že při čtení tohoto příběhu mi běhal mráz po zádech a obávala jsem se, co bude dál ... Opravdu přesvědčivě napsaný příběh o domácím násilí.
Taková příjemná jednoduchá romantika z prostředí vánoční Paříže.
Velmi dobré čtení, příběhy neotřelé, lidské, někdy až mrazivé ... Určitě sáhnu i po další knize od této autorky.
Je to příběh k zamyšlení, připomíná důležitost rodiny a mezilidských vztahů.
Ze začátku jsem si musela zvyknout na styl vyprávění očima pětiletého chlapce. Potom už se kniha četla sama. ... smutný, přesto láskyplný příběh.
Nelehké téma přinášející spoustu otázek, přesto čtení velmi návykové, potřebujete vědět jak to s Eliškou dopadne....
Milé nenáročné čtení, vtipné s trefnými poznámkami ze života, pro chvíle oddechu jako stvořená.
Autorka se tentokrát pustila do velmi citlivého tématu potratů a nutí k zamyšlení nad životem. Co mi trochu nevyhovovalo byl zvolený styl psaní - vracení děje po hodinách zpět, nějak si na tento způsob psaní nemůžu zvyknout
Poprvé jsem četla knihu psanou tímto způsobem, chvíli mi trvalo, než jsem se začetla, i když příběh samotný nebyl tak špatný, spíše mi nevyhovoval tento způsob psaní.