biairicia komentáře u knih
Bonusová povídka? Co to je za blbost?! Prostě prolog k příběhu, nic víc. Ze začátku jsem měla trochu problém. Skoro mě to nebavilo. Poté jsem se ale začetla a ve výsledku to byla fajn kniha. Ale Grisham umí určitě lépe.
Celkem fajn kniha. Prvních cca 60 stránek byl pro mně celkem boj i co se týče stylu psaní. Poté však začalo být celkem zajímavé. I nějaký ten zvrat. Stojí za přečtení, ale už jsem četla lepší knížky.
Další super kniha od Cartera. Jeho knihy jsou plné napětí. Vždy si od něj ráda cokoliv přečtu. 2.díl u mě zatím vyhrává :)
Pro mě jednoznačně lepší kniha, než Purpurové řeky. Oceňuji, vtažení do děje, někdy jsem doslova prožívala strach. Napínavé čtení. Dokonalost.
Kniha se mi líbila, je čtivá. Někdy mi však přišla zbytečně zdlouhavá. Moment překvapení super. Chválím i filmové zpracování, které diváka téměř o nic neochudilo.
Kniha se četla dobře, určitě neurazí. Ikdyž za mě to byl takový průměr.
Jako oddechovky jsou knihy tohoto typu fajn. Čtivá knížka, která naštve, rozesměje i dojme.
Souhlasím, že se jedná o lehčí verzi tohoto tématu. Ale za mě vlastně fajn. Kniha se četla dobře a rychle, protože byla napínavá. Člověk měl stále strach z odhalení. Konec byl za mě trochu z rychlíku, jak se říká.
Tak za mě určitě lepší jak první díl. Kniha se čte hezky, taková milá oddechovka.
Až cukrovkový konec. Ale asi to k těmto odpočinkovým knihám patří. Prostě nic překvapivého a světoborného, asi jako většina knih tohoto tématu, ale účel to splní.
Za mě to byl takový průměr. Docela neotřelé, ale nemělo to až takový spád, že by se člověk nemohl odtrhnout. Líbil se mi popis ledové krajiny.
Kniha se čte dobře, o tom žádná. Ale oproti předešlým dílům je to za mě změna. Skoro jako by to psal někdo jiný. Už to není detektivka či thriller plný napětí a někdy strachu. Za mě trochu zklamání, protože srovnávám s předešlými díly. Jinak celkem fajn.
No už jsem četla lepší knihy tohoto tématu. Eden si moje sympatie moc nezískala. A takové to ne ne ne a nebo radši jo, bylo moc. Jelikož čtu tohle téma jako oddechovku, tak účel to splnilo. Ale fakt takový průměr no.
Úplně odvázaná jsem z knihy nebyla, ikdyž vlastně nevím proč. Ale celkem se mi líbila a čtivá byla. Zase přečtení určitě stojí.
Skoro nemám slov. Vlastně je kniha trochu děsivá. Tím jak je pro některé snadné ovládnout dav a jistá podoba s dnešní dobou. Člověk si řekne, snad takhle neskončíme. Jinak se mi kniha hůře četla, bohužel jsem se musela často nutit. Ukončení a poslední rozhovor byl na můj vkus už trochu moc na hlavu a k zblití. Provedení knihy za mě taky zlo - křídový lesklý papír, kde se odráží každé světlo a kniha díky tomu váží tunu. Prostě nejde úplně hodnotit kladně.
Opět čtivé, ale za mě slabší, než předešlé díly. Přišlo mi to takové více laciné.
Za mě slabší než první díl. Začátek byl slabší, pak se to více rozjelo. Zápletka nebo motiv byl takový zvláštní, až se trochu ztratil a tím i kniha ztrácí trochu na hodnocení.
Po prvním dílu chvílema nuda a nezáživný, ale i tak se to číst dalo a nevadilo mi to ;)
Po druhém poněkud slabším dílu to zase šlapalo. Konec, ač byl svým způsobem předvídatelný, mě skoro rozplakal. Každobně i přes určité nedostatky moc milě počtení, které vtáhlo. Taková fantasy pohádka. Doporučuji.
Milá oddechovka. Za mě takový průměr. Chvílema se to dost vleklo. Ale i tak čtení této knihy celkem odsýpá. Jelikož jde o začátek série, tak od dalších dílů čekám více. Snad nezklamou.