Booky84 komentáře u knih
Krásná, milá, pohodová a neuvěřitelně čtivá kniha. Chtěla jsem číst pěkně postupně, abych si knihu mohla hezky vychutnávat, bohužel to nešlo - okamžitě jsem byla neúprosně vtažena a k mému propuštění došlo až s přečtením poslední věty. Prostě opět skvělý díl a samozřejmě se už teď těším na další a jsem zvědavá, jaké osudy autorka postavám přichystá...
Čekala jsem vtipné příběhy, ale bohužel evidentně nejsem ta správná cílová osoba - smích se totiž nedostavil, spíše pocit trapnosti. Prostě neustálý fekální humor, opilectví a blití mě skutečně neoslovilo.
Opět skvělé příběhy oblíbeného Čtyřlístku. Škoda, že jsou v této edici vždy jen čtyři. Nejvíce se mi líbil příběh Piráti vesmíru, protože jsou různé druhy pirátů.
Další příjemný a čtivý detektivní příběh z malebného anglického venkova. Okolo Agathy se prostě pořád něco děje, ale ten James mě už trochu štve a mám z něj pocit, že něco tají. Poslední díl bohužel v knihovně nemají, tak mám smůlu. :-(
Milé a vtipné pohlazení po duši. Číst si o dalších příhodách z irské vesničky je jako vracet se k prarodičům na prázdniny.
Příjemné a pohodové čtení, ideální pro dnešní zamračené odpoledne.
Velmi čtivá kniha, která mne okamžitě vtáhla do děje. Střídání minulosti s přítomností se mi moc líbilo.
Skvělá detektivka, jsem zvědavá na další díly. Děj lehce plynul, žádné potoky krve a šílené teorie či zvraty.
Na knihu jsem byla hodně zvědavá a moc se mi líbila, děj rychle běžel a kniha se vlastně četla sama. Zápletku jsem na půl rozlouskla a konec mne tedy dost překvapil.
Opět skvělá kniha, přečetla jsem jí během několika dní a líbila se mi víc než první díl a navíc nová posila týmu Rose to tam pěkně rozviřuje.
Skvělá kniha, i když se prvotně jednalo o určenou povinnou četbu, po letech jsem se ke knize opět vrátila. Vtáhla mne do děje a během chvilky jsem jí přečetla.
Skvělá kniha, vtipná a moc se mi líbila myšlenka, jak může jeden člověk být součástí tolika historických událostí.
Vůbec nechápu, proč mi tahle série tak dlouho ležela v knihovně a já kolem ní jen tak procházela bez povšimnutí. Kniha mě chytla, je čtivá a pro mě zase něčím jiná fantasy. Moc se těším na další díl.
Moje první setkání s touto "pohádkou", která mi opravdu sedla k mojí dnešní melancholické náladě. Čtení jsem si užila, ikdyž je konec smutný, ale to k životu patří a mě tak kniha i připadala - prostě ze života, jako kdyby byla psaná dnes.
Opět příjemné čtení pohodové detektivky, kde nestříká krev a nevrší se mrtvoly. Koko opět řádí a Yum Yum to snáší svým vlastním způsobem. Líbilo se mi, jak si J. Q. dokáže dělat legraci a klidné plynutí knihy.
Opět příjemné a pohodové čtení, ikdyž se smutným koncem hlavního příběhu. Někomu se může zdát kniha nudná, ale mě se tenhle styl líbí. Koko i Yum Yum jsou prostě typické siamky. :-)
Křeček Bruno má velkou odvahu a je na něj opravdu spolehnutí. Povedené čtení pro děti i dospělé.
Milé dětské čtení, při kterém se dá i leccos naučit o ovoci, zelenině a barvách. Kniha je doplněna moc hezkými ilustracemi. Skřítek Karotka a kočička Amálka byli fajn a jako vždy jsem ráda za dobrý a šťastný konec.
Ach ty kočky - škoda, že jim nerozumíme, protože myšlenkové pochody geniálního Koko by za to určitě stály. Tentokrát mne nejvíce zaujalo čtení starých dopisů, ikdyž to bylo smutné.
Opět pohodová detektivka, na kterou jsem již zvyklá a při čtení si vždy odpočinu. Koko dostál svým nadpřirozeným schopnostem a zase na vše přišel. Škoda, že Yum Yum pořád spala. :-)