Booky84 komentáře u knih
Opět další skvělá detektivka se zajímavým příběhem a konečným rozuzlením.
Opět skvělá kniha, přečetla jsem jí během několika dní a líbila se mi víc než první díl a navíc nová posila týmu Rose to tam pěkně rozviřuje.
Detektivky mám ráda a tuhle novou sérii jsem si ihned oblíbila. Přečetla jsem okamžitě všech šest dílů najednou a už se těším na další. Komisař Morck je zase jiný typ komisaře a společně s pomocníkem Asadem je to zajímavá dvojka. Kniha je čtivá a i když jsem tušila a poznala, kdo se vlastně za únosem ženy skrývá, vůbec mi to nevadilo a dle mého názoru to knize ani nijak neuškodilo.
Knihu beru jako rozšíření informací ze světa Harry Pottera.
Skvělá kniha, i když se prvotně jednalo o určenou povinnou četbu, po letech jsem se ke knize opět vrátila. Vtáhla mne do děje a během chvilky jsem jí přečetla.
Skvělý a jedinečný humor, který nikdy neomrzí.
Na knihu jsem byla zvědavá a přečetla ji na doporučení od kamarádky, ale děj mi přišel trochu přitažený za vlasy.
Jedna z mých oblíbených knih. Teta Kateřina mi vždy zvedne náladu. :-)
Zajímavý skrytý nápad, bohužel některé pasáže mi přišly příliš zdlouhavé a natažené.
Na knížku jsem byla opravdu zvědavá, ale bohužel jsem byla zklamaná. Příliš se vlekla a rozhodně jsem se nezasmála, maximálně malé pousmání, což je opravdu málo.
Skvělá kniha, vtipná a moc se mi líbila myšlenka, jak může jeden člověk být součástí tolika historických událostí.
Skvělá knížka, nemohla jsem se odtrhnout. Podezřívala jsem postupně snad všechny postavy a stejně jsem byla úplně mimo. Určitě si přečtu i autorčiny další knihy.
Čtivá kniha, pěkný námět, svižný styl, jsem zvědavá na další díl.
Pěkná kniha, pobavila a vedla mne k zamyšlení - hezký autorův nápad.
Líbí se mi stejně jako první díl - humorná a oddychová kniha.
Kniha, ke které se pravidelně a ráda vracím. Pro milovníků psů jako stvořené, ti totiž moc dobře znají situace v knize popsané.
Od knihy jsem se nemohla vubec odtrhnout a musela jsem proste vedet, jak to dopadne. Libilo se mi, ze se stridaly kapitoly z pohledu Mercy a Adama. To, ze byl dej zasazen do Prahy a byl v nem i golem je pro mne uzasna tresnicka na dortu.
Kniha je ctiva a poutava, opet jsem se nemohla odtrhnout a chtela vedet, jak pribeh dopadne.