Booky84 komentáře u knih
Ke knize jsem se dostala díky kolegyni z práce a musím říct, že mne vůbec nezklamala. Čtivá kniha se zajímavou detektivní zápletkou a až na ten konec, který mi přišel zvláštní, tak hodnotím knihu kladně.
Čtivá detektivka, ze začátku se mi příliš nelíbila hlavní hrdinka, ale jak jsem četla dále, tak už mi tak hrozná nepřišla. Jsem zvědavá na další příběh.
Oddechová a pohodová kniha, sice se mi nelíbila jako ty předchozí, ale i tak jsem se místy zasmála. Jsem zvědavá zda autor napíše další knihu a naváže na Stoletého staříka, protože tato kniha je dle mého názoru jeho nejlepší.
Na knihu jsem se těšila a byla jsem na ní zvědavá. Autor mne nezklamal, i když Stoletý stařík, se mi líbil více, ale i zde jsem se zasmála a rozhodně mi kniha zvedla náladu.
Kniha mne naprosto pohltila a nemohla jsem se od ní odtrhnout. Za mne úžasně napsané a bohužel v tom čtenář vidí či dokonce cítí skutečnost, čeho všeho je člověk schopen učinit pro vlastní úspěch a že se opravdu neštítí ničeho. Seriálovou podobu jsem neviděla ani jednu a určitě mne ani nijak neláká.
Na knihu jsem byla hodně zvědavá a moc se mi líbila, děj rychle běžel a kniha se vlastně četla sama. Zápletku jsem na půl rozlouskla a konec mne tedy dost překvapil.
Do knihy jsem se nemohla úplně začíst, ale i přesto jsem ji přečetla během několika dní. Námět se mi líbí, zatím ale nevím, zda si přečtu i další díly...
Opět skvělý detektivní příběh, který se mi četl jedním dechem a nemohla jsem se odtrhnout.
Knihu jsem četla na doporučení kolegyně a celkem se mi i líbila, je psaná čtivou formou a během několika dní jsem ji přečetla, líbilo se mi, jak se nakonec všechny postavy nějakým způsobem propojili.
Příjemné, oddechové čtení, ve kterém se najde každá žena.
Opravdu pěkně sepsaný průvodce knižní série.
Tak tenhle díl se mi líbil nejvíc, možná to bylo i tím, že jsem musela čekat na jeho vydání po přečtení předchozího dílu a knihu jsem přečetla během chvíle, ale co ten Konec?! Bohužel jsem nikde nezjistila, zda bude další díl, dokonce jsem i četla, že snad má být dílů jen pět?! Doufám, že si to autoři rozmyslí a napíší pokračování.
Po předchozím dílu nastalo zlepšení a děj mne opět pohltil, konec překvapivý, jako vždy.
Sice se mi tento díl nelíbil jako ten předchozí, zápletka mne úplně nezaujala, ale zase se zajímavě rozvinuli dějové linky hlavních postav, uvidíme, co bude dál.
Další skvělá detektivní série. Jen nevím, zda mám postavu psychologa Sebastiana Bergmana nenávidět nebo litovat.
Po předchozím dílu jsem si spravila chuť a tahle kniha mne velice rychle vtáhla do děje a opět jsem se nemohla odtrhnout. Doufám, že další díl, bude ještě lepší.
Pro mne je tahle kniha zatím nejslabší z dosavadních knih série, vůbec jsem se nemohla do děje začíst, ale i přesto jsem ji dočetla, protože jsem prostě chtěla vědět, jak to dopadne a nakonec opět dobrý.
Každý díl téhle série je lepší a lepší a tenhle je naprosto úžasný. A ten konec? Tak ten mne naprosto dostal, nic takového jsem tedy nečekala, vážně strhující a překvapivé, vůbec jsem se nemohla od knihy odtrhnout.