Buchtičkajani Buchtičkajani komentáře u knih

Příliš odvážné přání Příliš odvážné přání Jeffrey Archer

Je vůbec možné o politice psát tak poutavé a čtivě? Další skvělý díl a další otevřený konec..... Knihy o politice moc nemusím ,ale tato mě udržela v napětí až do konce.

27.10.2024 5 z 5

Hory zpívají Hory zpívají Nguyễn Phan Quế Mai

Krásná knížka , i když smutná a těžká na čtení . Ale jsem ráda, že jsem si ji přečetla , dozvěděla jsem se něco o vietnamské válce.

08.08.2024 5 z 5

15 roků lásky 15 roků lásky Patrik Hartl

Začátek knihy byl super, možná kdyby měla kniha o trochu kratší, hodnotila bych lépe, konec knihy se vlekl.

20.05.2024 3 z 5

Zaříkávač koní Zaříkávač koní Nicholas Evans

Kniha se mi do rukou dostala kvůli výzvě a nelituji. Moc hezký příběh, čtivý, smutný a ten konec . Film jsem neviděla, ale určitě se podívám, už jen kvůli veselejším konci.

18.09.2023 4 z 5

Statek - Strhující příběh podle skutečných událostí Statek - Strhující příběh podle skutečných událostí Ladislav Vrchovský

Já nevím. Strhující příběh je pro mě něco jiného. Ano, obdivuji sílu a odhodlání každé generace bojovat o rodinný majetek. Ale na mě tam bylo moc politiky.

26.03.2023 3 z 5

Dokonalá hra Dokonalá hra Vi Keeland

Příjemné, oddechové čtení, sice s předvídatelnym koncem, ale to vůbec nevadí. Milá romantika.

15.03.2023 4 z 5

Krycí jméno Studentka Krycí jméno Studentka Milena Štráfeldová

Smutná ale čtivá knížka. Je až děsivé, co se v té době dělo, nás mladších se to už nedotklo a je těžké uvěřit. Dala bych ji jako povinnou četbu, možná by pak lidé pochopili co znamená ztrácet svobodu.

18.02.2023 5 z 5

Návod na vraždu pro hodné holky Návod na vraždu pro hodné holky Holly Jackson

Tak tahle knížka je bomba a i když nejsem cílová skupina, bavila mě. Od začátku vás vtáhne do děje a nepustí. A hurá do druhého dílu.

06.02.2023 5 z 5

Vůně španělských třešní Vůně španělských třešní Jo Thomas

Oddechovka, plná slunce, tance, naděje, humori.Nepřeslazená romantika. Bude se Vám líbit.

22.09.2022 4 z 5

Chata ve Švýcarsku Chata ve Švýcarsku Julie Caplin

Sladká, sladká a zase sladká romantika.

21.03.2022 3 z 5

Krámek se starožitnostmi Krámek se starožitnostmi Paula Brackston

Moc hezké. Krásný, milý pohádkový příběh...
Už se těším na pokračování....

13.03.2022 5 z 5

Vyměnit vodu květinám Vyměnit vodu květinám Valérie Perrin

Tohle není lehké čtení. Chvíli mi trvalo, než jsem se do ni začetla. Musíte na ni mít náladu a pak je to krásné čtení.

12.02.2022 4 z 5

Modrá Modrá Lucy Clarke

Moc hezká knížka. Ze začátku bezstarostná plavba, postupně se kniha stává napínavou, no a ten konec....
Jediné co mi trochu vadilo, bylo spoustu překlepů.

04.09.2021 5 z 5

Listopád Listopád Alena Mornštajnová

Tak nějak nevím, co k této knize napsat. Čtivá knížka, ale naštěstí jen co kdyby..
Hana se mi zdála propracovanější, možná je to tím, že ta vycházela ze skutečnosti...
Každopádně doporučuji přečíst...

07.07.2021 4 z 5

Kočka myši nenechá Kočka myši nenechá Marie Rejfová

A je tu opět všetečná Josefina, která ráda strká nos kam nemá. Zase vtipná, čtivá a humorná detektivka, tentokrát s mrtvolu v pivovaru. A na scéně se objeví j její syn a kamarádem, kteří to příjemně oživí.

22.06.2021 4 z 5

V pasti lží V pasti lží B. A. Paris (p)

Moje první knížka od této autorky, ač psychologické thrillery nemusím, nemohla jsem se od knížky odtrhnout, během čtení mi došlo jak to asi je, ale to vůbec nevadí, je to přesně ta knížka u které nevnímám svět kolem sebe...

26.02.2021 5 z 5

Dobrodruhům Dobrodruhům Tereza Ramba

Nečekejte klasický cestopis, spíš zážitky z cest u kterých se zasmějete, pohodová, čtivá knížka, plus krásné fotky...

21.02.2021 4 z 5

Esterčini otcové Esterčini otcové Hana Radulić

Knížka se krásně poslouchala , jestli se to o knížce z války dá napsat.
Smutný příběh o židovské dívce. Oba otcové ji vlastně zachránili život.... Jen jsem čekala , že Ester zůstane v kontaktu i s německým otcem... Doporučuji přečíst.

28.10.2024 5 z 5

Stačí si počkat Stačí si počkat Mariana Zapata

Moc hezký příběh. Krásná pomalá , romantika . Když už se dali Dallas a Diana dohromady... řekla jsem si "konečně". Zasmějete, zapřemýšlíte a i slza vám ukaápne.

03.10.2024 5 z 5

Kráska a hráč Kráska a hráč Ilsa Madden-Mills

Sladká, předvídatelná romantika. Akorát sladká , milá, humorná , pěkně se četla.

27.04.2024 4 z 5