Buchtičkajani

Po knize jsem sáhla kvůli výzvě, a byla jsem mile překvapen. Čtivý, příběh, místy smutný, někdy k zamyšlení. Každý má svůj příběh....

Historický román s trochou romantiky, politiky a hodně těžkém životě v bažine. Žádné zvraty, ale i tak se dobře čte a ten otevřený konec, slibuje druhý díl.

Přečteno za dva dny. Skvěle napsaný, ale drsný. Celým příběhem prostupuje zlost, sobeckost, zoufalství.A ten konec.....

Nedotčeno. I já se přidávám ke zklamaným čtenářkám. Jednu hvězdičku dávám za krásnou obálku.

Vtipná odechovka pro ženy 50+. Zasmějete se, zamyslíte a někde se i najdete, uslyšíte ...

Moc hezká, čtivá, humorná detektivka. A komornik byl stejně nejlepší. Vřele doporučuji.

Knihu o jeho největší výhře v životě, vyhrál boj s rakovinou a znovu se postavil na start Tour de France a vyhrál ji.
Knihu jsem četla již dříve, teď znovu po delší době. V knize se staví, proti dopinku, to, že mu nakonec byl dopink prokázán, je už jiný příběh.

Pěkná kniha a jiný pohled na válku. Sledujeme tři lidské osudy, které se postupně prolínají. A všichni mají jediný cíl.. Najít lovkymi.

První letošní nedotčená. Dala jsem ji 180 stran a odkládám.. Možná jsem ji nečetla ve správný čas. Jednu hvězdicku dávám Wendy a jejímu humoru.

Jako malé se mi kniha nelíbila. Teď jsem ji vzala do ruky kvůli výzvě. Určitě mě zaujala více než v dětství.

Smutná kniha, s deprimujicim příběhem. Je k zamyšlení, jak jedno obvinění změní spoustu životů. Začátek se trochu táhnul, ale pak se to rozjelo. Konec jsem tušila.

Já nevím. Strhující příběh je pro mě něco jiného. Ano, obdivuji sílu a odhodlání každé generace bojovat o rodinný majetek. Ale na mě tam bylo moc politiky.

Čtivá knížka. Noře,možná trochu zavidim. Myslím, že každý si alespoň jednou životě řekl "co by bylo, kdybych to udělala jinak"....

Příjemné, oddechové čtení, sice s předvídatelnym koncem, ale to vůbec nevadí. Milá romantika.

Kniha plná emocí, ze života, dobře se čte. Každý sourozenec má svuj příběh, své tajemství, které se postupně dozvíme, snad.

Opět vtipná odechovka. Sice začátek trochu nudný, ale pak se to rozjelo. A tetinka byla prostě skvělá.